הודעה!

strawberrys

New member
הודעה!

אני והמשחק "מצא את ההבדלים" שוחחנו קצת בנינו, ואחרי דיונים ארוכים ומעמקים הגענו למסקנה שכדאי ש...נמסד את הקשר! אני מכריזה בזאת על תחרות "מצא את ההבדלים". על יום אני אצרף שתי תמונות עם מספר הבדלים, ואתם תצטרכו לחפש אותם, אבל הפעם זה יהיה בצורה מסודרת עם חוקים והכל. תקנון עם פירוט הכללים וצורת המחשק יתפרסם בשעות הקרובות. והפעם זה יהיה יותר קשה ועם הרבה יותר הבדלים. וכן אני יודעת שזה משחק ממש דבילי אבל זו הסיבה שאני כל-כך אוהבת אותו. וחוץ מזה אני רוצה שהחודש האחרון של הפורום יהיה טוב כמה שרק אפשר. אז בבקשה שרשרו לכאן את השעות שהכי נוח לכם למשחק- 15:00 16:00 17:00 18:00 19:00 20:00 21:00 22:00 23:00 ובנוסף, האם אתם רוצים גם ביום שבת או לא. (בשישי לא יהיה). ערב מגניב לכולם.

strawberrys

New member
אה ועוד משהו...סטטה-

אם את כותבת משהו בסגנון "כל הכבוד על היוזמה" אז אני הורגת אותך בסקילה! עם קרמבואים! מהחורף שעבר! בטעם בננה! ישרה! זהו, רק שלא תגידי שלא הזהרתי אותך

קורורו

New member
אמ..

אין אצלי בדיוק שעה מסויימת שאני על המחשב, כך שמה שלא ייבחר זה בסדר... הפורום באמת הולך להיסגר?!

strawberrys

New member
תשאלי את ססטה...P: בכלל

איפה היא? היא אמרה שהיא תהיה השבוע לבד בבית ויהיה לה זמן וכיף ובלה בלה אבל להיכנס לפורום- זה לא..
רק לנעוץ הודעות כדי להודיע שהיא בחיים וזהו..הכושי שלו עשה הכושי יכול ללכת (מה הקשר?
)

קורורו

New member
מה הקשר, ובכלל לא כתבת את המשפט

נכון
... (יהיה נכון להזכיר את העובדה שאני שחומה?
)

strawberrys

New member
זה מפני ש...

יש לי בעיה באקספלור, ואני לא יכולה לכתוב בעברית, אז אני צריכה להעתיק מהכתבן, ולפעמים זה מתבלבל לי. זה הוא:p

Digi Lista

New member
....

באמת תיכננתי להיות כאן כמה שיותר(עד שימאס לכם ממני אבל אני אתעלם מתחושות המצוקה שתשדרו
) אבל חברה החליטה להתנחל אצלי מיום ראשון ועד היום(כרגע היא ישנה),היא באה מיוזמתה(והודיעה לי רק באותו יום) אז אני לא רוצה לייבש אותה ויצא שבקושי כתבתי,אבל כן נכנסתי כול יום ומהיום בערב(נגיד החל מ11) אני בהחלט אממש את מה שהבטחתי וגם אגיב לעומק על הכול
ולגביי לסגור את הפורום-יש לנו זמן להחליט.

Digi Lista

New member
לא ולא../images/Emo3.gif../images/Emo152.gif

תפוז לא פנו אליי(למעשה כמו שאמרתי מספיק פעמים בעבר גם בתקופות הפורחות ביותר של הפורום לא ממש שמו עלינו ויכול להיות שחלק מיזה באשמתי מהסיבה שאני לא מאמינה ביחצ"נות וברוח וצלצולים) וגם אני לא פניתי אליהם,העניין היחיד לגביי הפורום קשור כרגע אלינו,בקרוב חוזרים ללימודים וכמו שאנחנו יודעים הפורום יהיה אפילו פחות פעיל בעיקר כשהסדרה כבר נגמרה מזמן ואין הרבה מה לספר על פעילויות נוספות של השחקנים(כמו שקורה למשל בפורום "דוסון קריק" שעדיין קיים למרות שהסדרה נגמרה)כי מדובר בסדרה מצויירת וזה אומר שהפורום יהיה מאוד יבש(חוץ מיזה שגם דיונים ומשחקים לא תמיד מתפתחים לאורך זמן) וזאת בדיוק ההתלבטות-אם לסגור את הפורום במצב טוב(ולעבור למקום אחר ששם נוכל להיות פשוט אחד עם השני,לבנות משהו חדש ולעשות מה שאנחנו עושים כבר כמה זמן-מפוצצים באופים,אופים זה נחמד אבל הם לא יכולים להשתלט) ולא לתת לתפוז אפילו רבע סיבה לרצות בעתיד לסגור אותו ולמנוע גסיסה איטית וכאב לב גדול הרבה יותר(ותאמינו לי שהפורום הזה הוא הבייבי שלי,הקמתי אותו וכבר שלוש שנים שאני עוברת אתכם ואיתו הכול לטוב ולרע) או להשאיר את הפורום אבל זה מצריך מאמצים אדירים מצד כולם לדבר וליזום גם דברים שקשורים בנושא הפורום ולא רק אופים... זה תלוי בנו ואנחנו צריכים להחליט מה עדיף,חשבתי אולי לעלות את זה בסקר אבל האמת שהרבה יותר חשוב לשמוע מה דעתכם ובהרחבה(והכוונה לכולם ולא רק ל4 אנשים שתמיד פעילים ומגיבים...). יש גם תוספת חדשה לפורום שכנראה תקרה בקרוב. ולגביי מה שהערת מיתר למרות שזה בצחוק(ברוב הצחוקים יש טיפה אמת)-להיפך,אם המחשבה שהפורום יסגר גורמת לכם לתת את המיטב("פיניש של סיום"?)אז אולי אני בעצם צריכה לעודד יותר את הרעיון של הסגירה וככה תהיה יותר פעילות

קורורו

New member
שלא תעיזי ><

חוץ מזה, אני חושבת שאם נסגור ונפתח קומונה או משהו - זה פשוט לא יהיה אותו דבר. אני חותמת לך שלא כולם ירשמו. אני יודעת, לגביי, שמרגע שהשנה מתחילה - אני אהיה פה הרבה פחות. זה ברור. אבל... הסתדרנו, יש פה הרבה אנשים שהיו בי' והתמודדו עם זה יפה - וי"א כמו שלורי תהיה והתמודדו עם זה - ובטח ובטח ט' שאת זה אני מכירה אישית

strawberrys

New member
סטטה, אני ממש לא צחקתי.

אני התכוונתי באמת למה שאמרתי. אני חושבת שאם זה החודש האחרון, זה צריך להיות החודש הכי טוב. לא משנה אם החודש הזה עכשיו או בעוד חצי שנה, ככה בעיני זה צריך להיות. אני בעד האפשרות הראשונה- לסגור אותו כשהוא פורח והכי כיף בו שאפשר, ולא למשוך את זה עד לקצה גבול היכולת. ובקשר לכך שהרעיון של סגירה גורם יותר לפעול- זו בכלל לא מחשבה, זו האמת. בפעם הקודמת שהרעיון הועלה ברצינות אני זוכרת באמת נהייתה תקופה טובה יותר, היו יותר מאמצים, מילי חזר אחרי גלות ארוכה, ואפשר לגמרי להבין את זה. אז זו דעתי בעניין.

Digi Lista

New member
אני מחכה לעוד תגובות...

קראתי את ההודעות,שוב התרגשתי(זה נהיה הרגל ועדיין אני תמיד מתרגשת מחדש
) מהעוצמה שמרגישים לפורום,אני מחכה לעוד תגובות מעוד אנשים לפני שאני מחליטה משהו(בעצם מחליטים ביחד,זה לא הפורום שלי אלא של כולם).

למעלה