הודעה

1 taya

New member
הודעה

החלפתי את שמי מתהל האחת והיחידה ל taya 1- פשוט נוח ויותר קצר והכי קרוב לשמי במקור

1 taya

New member
ענתוש ../images/Emo48.gif

אהבתי מאד את המשפט שחוזר על עצמו אצלך בפורום

עָנת

New member
../images/Emo24.gif

ואני אהבתי מאוד מאוד מאוד
את העובדה שיש לך 3 ילדות מהפונדקאות
טיה,אני גאה ומעריצה אותך,שעברת פעמיים וקטפת את הפירות
את התהליך הלא פשוט והמורכב הזה. מאחלת לך אושר לעולמים

1 taya

New member
||3 ילדות ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifא

בשביל להגיע ל 3 בנות מטריפות עברתי הרבה בכללי 4 פונדקאיות 1 ביטלה ביום חתימת החוזה לפני כן 3 נסיונות בקפריסין שנכשלו בהפלה טבעית זאת פונדקאית מהמשפחה קרבה ראשונה לאחר שתי הנסיונות הללו פונדקאית שלישית שלאחר 7 נסיונות גיליתי שבכלל היא עושא הכל לאחר ההחזרת העוברים שזה לא יתפס וכך הגעתי למלאך שלי שבעצם שידכתי אותה לזוג אחר ולאחר כשנה החליטו ללכת לאימוץ אז יד אלוהים הגיש לי מלאך ואיתה ילדתי לי 3 בנות מדהימות והיום ביררתי לנו על אפשרות לפעם השלישית מחזיקה אצבעות לעצמי ח ג ש מ ח שנה טובה ומבורכת taya1

mondani5

New member
טיה יקירה

ממש תענוג לקרא זאת,אני חושבת שזו שיא ההצלחה בפונדקאות למרות כל מה שעברת ההי מאושרת יקירה מגיע לך. הבנתי שהגדולה בת 5 בנות כמה התאומות? אירית

1 taya

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif5+2 אירית ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

התאומות שלי בנות שנה ותשעה חודשים ואני חולה על שלושתם מורעלת במובן המטורף
תודה

mondani5

New member
איך לא?

את צריכה לראות אותי ,איך שאני משתוללת איתן לפעמים אני לא מאמינה על עצמי,לכן אני מעודדת את הבנות כאן שלא תשברנה מאחר והאושר הזה כלל לא מוסבר!!!. בקרוב יש לנו לידות באתר ואני ממש מתרגשת יחד איתן לקראת הלידה ונזכרת בכל יום שעבר. מה עושות הקטנטנות? ההבדל ממש קטנטן סה"כ 3 חודשים,אצלכם ההחזרה היתה כנראה במרץ 2002 אצלנו יוני 2003 מיד אחרי החתימה. בידידות אירית

טיה חמודה../images/Emo140.gif

תודה על ההתיחסות . לגבי בלוטת התריס אני יודעת שאין בעיה לעבור טיפולים אבל כדי שיהיה אפשר להתחיל צריך קודם לאזן את הגוף עם המינון הנכון.וזה יקח קצת זמן. הבנתי שעשינו תהליך פונדקאות בערך באותו זמן. ירין הוא החמישי בארץ שנולד מתהליך זה. תכתבי לי איך היה ותספרי איך היה.

1 taya

New member
../images/Emo47.gifהחמישי

אני חושבת שאני יודעת מי את אבל ימים יגידו אני בעצם הייתי הראשונה בוועדה תייק מספר אחד עד היום קוראים לי כך אבל לאור האכזבות עם שתי פונדקאיות אז נדחקתי קצת הלוואי שאלה יהיו הצרות שלי הבת שלי תהל נולדה 1999 8/ 10/ ילדה מדהימה ( אמא מורעלת ) לגבי הבלוטה עצה אחת שימרי על גופך אין חכם כבעל נסיון

למעלה