הודעה...

Awaken

New member
הודעה...

עקב בקשת המנהל (כמה שזה נשמע רשמי)... החלטתי להתחיל בסדרה של כמה מאמרים שאני אכתוב שעוסקים בלא אחר מאשר כמבון- התיאטרון. בעוד כמה ימים "אפרסם" מאמר שמנתח את מקום ותפקידה של התפאורה בתיאטרון, לאחר מכן "אפרסם" מאמר אודות תלבושות, ולאחר מכן שוב "אפרסם" מאמר אודות החפץ בתיאטרון, או בשם יותר ידוע רקוויזיט. חשוב לציין כי המאמרים האלו נכתבים מתוך נסיוני האישי בלבד, התפיסה שלי, ומה שלמדתי, שהיא רק אחת מאלפי גישות בתיאטרון. אז לא לקחת שום דבר יותר מדי בכבדות. המאמר הראשון- בימים הקרובים....

Minimal Affair

New member
כולם שונאים את עמיחי.

תודה רבה לך ידידי.
איפה ישנם עוד תימנים כמו התימני ההוא? טוב שיש אנשים דגולי ידע כמוך בעולם. תודה שוב.

normajean

New member
אווו נחמש לנו ביותר

המון בהצלחה אתה יודע עידו,חשבתי על כמה משעשע יכל להיות אם הית מסוגל להתווכח עם עצמך על המאמר שלך,זה פשוט לא היה נגמר

miki barrr

New member
ותכתוב דברים מקוריים?

או שפשוט תיקח קטעים מהספר של דן אוריין ותשנה אותם כראות עינך...? מקווה לקרוא דברים חדשניים ולא נדושים=/ מה עם תפקיד התאורה?אני הייתי התאורנית בהפקה שלי(בהפקה של הבגרות בי"ב..) ממש נהניתי מזה...:)

אני מאמין שכן

"חשוב לציין כי המאמרים האלו נכתבים מתוך נסיוני האישי בלבד, התפיסה שלי" וכמו שאני מכיר את עידו, הוא חושב שונה לגמרי מדן אוריין.

Awaken

New member
דן אוריין...

יש לו ספר שאני דווקא מאוד אוהב שנקרא "דרמה ותיאטרון"... ספר על תפאורה ועיצוב חלל בכלל שאני מאוד אוהב הוא "The Empty Space" או "החלל הריק" בתרגום... של פיטר ברוק. וחוץ מזה, חלק ממה שאני אומר כן נלקח ממקומות מסויימים... מה שחשוב לי במאמר זה לרכז את הנושא הזה ולסקר אותו בצורה מועילה... בקשר לתוכן, אל תצפי ליותר מדי... אני מזכיר שאני כולה כיתה ט'.

dobo

New member
קצת דביק לרגע

דווקא שמתי לב אלייך לאחרונה (שום דבר מיני) ויחסית למישהו בכיתה ט' אני מרוצה מקו המחשבה והגישה שלך לגבי תיאטרון ומשחק. יש לך כנראה מורים טובים. המשך כך. (מי אמר את הדברים הנחמדים האלה? אני?! וואי וואי אני מתדרדר)

למעלה