הודעה

הודעה

ממחר, יום ראשון עד יום חמישי הקרוב, אנחנו בחופשה קצרה...(שלתי יוצא לחופשה מחר על הבוקר וTheHock מחר בערב) תחליף אותנו בניהול- ילדונת ערביה. אנא נסו לשמור על שפת הכתיבה בפורום ועל רמתו גם כשילדונת ערביה תחליף אותנו! שבוע טוב לכולם, שלתי ו TheHock

.המוסד

New member
כי היא טיפשה, שקרנית, מגעילה

לאומנית תככנית מסיתנית דמגוגית בקיצור כל מה שצריך מנהל פורום (לא) להיות אני מקווה שתשנו את ההחלטה שלכם ותביאו מישהו נורמלי

yariv~2

New member
והכי גרוע

עשתה השוואה ברורה בין חיילי צה"ל לנאצים!

קלימרו

New member
אין מצב...

שיהיה פה ולו ליום אחד מנהל ימני אה? דיקטטורה עד הסוף. טיפשים וצפויים זה מה שאתם.

.....

היי לכולם... אז כמה דברים להתייחסות... 1- שלתי ווההוק.. נהנים ומוסרים לכם ד"ש נשיקות... וזה שהם מתגעגעים. 2- זאת הייתה הבחירה שלהם בלי שום קשר, לימני שמאלני, הם מכירים אותי ואני כבר מנהלת פורום אחר... אז אני יודעת את כל הפרוצדורה (לא שזה משהו) אבל בכל זאת. 3- על הקטע של השואה אני לא אחזור כי נמאס לי כבר להסביר את עצמי, משפט אחד אני אגיד על הנושא, לא עשיתי השוואה בין הנצאי לחיילי צהל, אלא השוותי את האקט עצמו. 4- ולמוסד, דעתך לחזוב מה שאתה רוצה, אבל תחשןב טיפה לפני שאתה שופט בן אדם, הרבה פעמים אני לא מסכימה עם דעותיכם, אבל זה כל הקטע כאן אבל אנ י עדיין מכבדת, לאן נגיע אם לא נכבד אחד את השני. 5- לא לדאוג לשהותי כאן יותר מדי מחר שלתי חוזר, ואני טסה לגרמניה, אז להכין רשימת מתנות. יאללה עפתי לעבודה... שלכם... ילדונת...

rub

New member
ההשוואה שלך בין האקט של החיילים ושל

האס האס יוצר השוואה בין שניהם גם אם תרצי או לא...

.המוסד

New member
היא טסה לגרמניה...

אם הייתי רשע הייתי אומר לכם למה היא טסה לשם...אני ישאיר את זה לכם

למעלה