הודעה

הודעה

בתחילת החודש הבא יצטרף אלינו מורה להיסטוריה שילווה את הפורום, מטעם ערוץ ההיסטוריה, עד אחרי הבגרויות, ויענה לשאלות של תלמידים. במהלך התקופה הזו כפי שהיה בעבר, מן הסתם נוצף בתלמידים שיבקשו עזרה, אני מאוד מבקש להתיחס אליהם בסבלנות ולהניח למורה לענות, אם אתם יודעים את התשובות אתם כמובן מוזמנים לנסות לעזור אם בא לכם. כזכור לכם קיבלתי את הנהגת הפורום לפני מסר חודשים שסרטוריוס ומרינט (אגב מרינט שובי הבייתה, איפה את?) עזבו את הניהול, קיבלתי על עצמי את המשימה הנכבדה הזו, באופן זמני עד שימצא מחליף, לצערי, לא נמצא מחליף (למרות שקוכולין הגיש מועמדות, לצערי לא קרה עם זה כלום). מאחר ואין ביכולתי להקדיש לפורום את הזמן שראוי לו, ומאחר ונדמה לי שכל עוד אני מנהל את הפורום, לא ימצא לי מחליף (משום מה סומכים עלי בתפוז), הודעתי היום להנהלת הפורומים, שמיד בתום הבגרויות אני עוזב את הפורום, לפיכך אני מבקש מכל מי שרואה עצמו מועמד לניהול שיפנה להנהלת תפוז בבקשה לניהול, באמצעות מילוי הטופס הזה אני מקווה שהמנהל הבא של הפורום יהיה מסוגל להקדיש לו את הזמן והאנרגיה הדרושים ולא נראה חילופי משמרות תחופים כל כך בהנהלה, רק כך נוכל לשמור על הפורום הזה כאחד האיכותיים ביותר בסביבה. תודה לכולם, מעכשיו אהיה רואה ואינו נראה, עד אוגוסט

אגב

בכדי לנהל פורום בתפוז יש צורך בהמלצת מנהל פורום, אתם מוזמנים לפנות אלי לקבלת המלצה, אני עדיין מנהל פורום אחר.

אני בטוח גם שמנהל רשאי להמליץ על

מחליפו
בעסה אתך. היית מנהל משובח ביותר. אתה עדיין. לא ניתן לך ללכת.

גם אתה היית מנהל משובח

ובכל זאת הלכת... אגב כולנו יודעים מה קורה למדינות, שמחליפות מנהיגים כל כמה חודשים, האם מחכה לנו דיקטטור אכזר?

שמע, ברצינות: למה שלא תיקח לך

מחליף זמני, אם זה עניין של עד אוגוסט? אני עשיתי את זה בפורום אחר שאני מנהל כשהייתי עסוק בטירוף בדצמבר-ינואר, ואחרי זה חזרתי. או שנמאס לך בלי קשר?

זה יותר משהו למסרים

אבל באוגוסט יש לי הפסקה של שבועים ואז שוב, ואולי יותר קשה, תאמין לי אם הייתי יכול בהחלט הייתי ממשיך, הפורום הזה מאוד חשוב לי.

ויותר פשוט:

למה שקוכלין לא יצטרף כמנהל שותף שווה זכויות וחובות. כך תתחלק העבודה בין שניכם וכולם יהיו מרוצים?

../images/Emo45.gif

אני חושב גם שזהו הפתרון הטוב ביותר. קוכולין, ללא ספק, יהיה מנהל טוב. ויחד עם מנהלינו העכשווי, יהיה זה צוות לתפארת. מה גם שלשניהם, כפי שניתן לראות מהפורום, לא תמיד יש זמן, אז האחד ישלים את השני. אל תשכחו שלא מדובר כאן בפורום עמוס לעייפה בצעירים חסרי מנוח. אנחנו קבוצה לא גדולה שבד"כ מסתדרת מצוין. אז יאללה, הניבלונגים וקוכולין - לעבודה. (ואני גם מצרף את המלצתי, כמנהל, לקוכולין) העיקר שיהיה בהצלחה:)))

קוכולין

New member
תודה על האמון, פראז

אבל יש בעיה קטנה: אני נוסע לחו"ל לחודש וחצי בחמישה עשר ליוני. אני אחזור רק ב-30 ביולי. אולי אז יש מה לדבר על שותפות בניהול הפורום, אבל בטח לא לפני כן...

בר בי רב

New member
../images/Emo31.gif מזל גדול שקוכולין נדחה

ע"י הנהלת הפורומים ונמצא לא ראוי לניהול הפורום. אני מתכוון לשלוח להם מכתב ובו ארכז את המיטב מפנינותיו של הלז על מנת שתחזקנה ידיהם בהחלטה חשובה זו. אני גם רוצה להזכיר שתקופתו הטובה ביותר של הפורום הייתה כשלא היה מנהל, שהרי בסה"כ אין לי אלא להודות שגם הניבלונגים חטא לא פעם ולא פעמיים בניהולו - והדוגמא האחרונה בה "ניקה" את הפורום מגידופים שלו ושל קוכולין עדיין צרובה במוחות.

מה יהיה איתכם../images/Emo3.gif

כל חילופי השילטון האלה כבר עושים לי סחרחורת,מבוקש מנהיג אוהב היסטוריה
וכריזמטי
שיוביל את הדרך
. שלכם חנה גונן

למעלה