הודעה

Sprite

New member
הודעה

היום אני בת 16 כן בדיוק היום וכל מה שאני חושבת עליו שעוד שנה אני אהיה בת 17... זה נראה לי מספר כל כך גדול.... טוב זהו רק רציתי שתדעו... ויום ראשון אני מוציאה תעודת זהות לא שצריכים את זה אבל סתם בשביל זה שאני בת 16 ויכולה להוציא... טוב אז יום שישי טוב לכולם! רונה

Levinzone

New member
מממממממממממ

ממממממממממממזזזזזזזזזזלללללללל טטטטטטטטטטטוווווווווווובבבבבבבבבבב הפי בירת`די טו יו הפי בירת`דיי טו יו הפי בירת`דיי דיר רונה הפי בירת`דיי טו יו ואני מקווה מאוד שאני זוכרת את השם שלך נכון:)

N0

New member
מזל טוב...

אוי הכיף שבלהוציא ת.ז בפעם הראשונה ואז פעם הבאה שאת עוברת באור אדום (ברגל ) בא אלייך שוטר ואומר ``תראי לי בקשה תעודת זהות``, ``איזה כיף שי לי תעודת זהות`` את חושבת ומראה לו את התעודה ``70 שקל קנס... (בנזונה)``. (קרא למישהו מהכיתה של N0 לא לו תודה לאל...) N0

JUVENTINI

New member
:) מזכיר לי קטע ממש מצחיק !

פעם אחת הלכתי לבי``ס .. (מידי פעם .. אתם יודעים ..) ואני בא לחצות את הכביש .. מסתכל לצדדים ..(לא במעבר חצייה) ושוטר שעומד חצי מטר ממני .. עם ידיים משולבות מסתכל עליי ומחכה לראות מה אינ הולך לעשות .. :) הסתכלתי עליו בחזרה ואמרתי לעצמי .. רגע .. עשיתי משהו רע ? ואז הלכתי למעבר חציה .. אחרי שהבנתי את המבט שלו .. ואז הוא צחק עליי .. :) זה היה ענק ! שימות !

למעלה