הודעה...

nnnnnnnnn

New member
הודעה...

שמתי לב שלאחרונה הרבה מתלוננים שאנשים מתנהגים כאן כמו מעריצי בריטני... אז רק רציתי להגיד שזה לא כ"כ מפתיע אותי אני לא אומרת שנירוונה היא להקה לא איכותית להפך לדעתי היא להקה מאוד איכותית... רק שאנשים בחייכם אתם יודעים כמה פריחות וערסים אני מכירה שאוהבים את נירוונה... וזה דווקא לא חובבי ניו מטאל אלא חובבי פופ ומזרחי... אני יושבת ליד איזה פריחה אחת בכיתה... היא הדביקה על השולחן מלא תמונות של המורדים ג´ניפר לופז וקורט קוביין... תאמת? אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות...

תבכי תבכי

השאלה עם הפרחה יודעת מי זה מעבר לדעות האלו "יוו איה חתיך" "איזה כוסוווון" "היית עושה אותו?" היא בטח בכלל לא יודעת שהוא מת.. או שהיא חושבת שהוא איזה דוגמן חדש מבית קסטרו

princess black

New member
תצחקי מתוקה

החיים יפים למרות הפרחות וגם אני מכירה איזו פרחה מהסוג הזה אני פשוט מנסה להביך אותה כשהיא מנסה לדבר על רוק כאילו היא מבינה משהו

FlamMAble

New member
תנו לי לספר לכם סיפור קשה חבריי

הייתה לי חברה טובה... הכרתי אותה בתחילת שנה שעברה- אבל עדיין, היא הייתה חברה טובה (נקרא לה...יצחק שם בדוי) בכל מקרה.. יצחק הייתה פוסטמה ששומעת בריטני ספירס... וכשהתחלנו להכיר, ונוכחתי לדעת שלמרות שהיא כ-ז-א-ת פוסטמה... היא דווקא ילדה נחמדה. בכל אופן..אחרי כמה זמן היא הפסיקה לשמוע בריטני ספירס ועברה לשמוע לינקין פארק ומרלין מנסון (אני בספק אם זה יותר טוב). ומאז.. התרחקנו המון אחת מהשניה היא פשוט לא הייתה עצמה יותר נכון שזה היה מגעיל כל הפוסטרים בחדר והתמונות בארנק של בריטני ספירס... אבל לפחות היא הייתה עצמה- ולא ניסתה להיות משהו מגעיל אחר. כיום יצחק היא "סקייטרית מגניבה", ומתלהבת עד שזה מגעיל להיות לידה...כולם שונאים אותה. לאחרונה החלטתי שאני לא אוותר על חברות טובה- בטח שלא בגלל שהיא סתם ילדה מתלהבת... (שתתלהב, בסוף היא תבין שאף אחד כבר לא רוצתה להיות חבר שלה) וחזרתי לדבר איתה, ולחייך ולהנהן בנימוס כשהיא מספרת לי על הלגרים החדשים שהיא קנתה. טוב- זה לא היה קשור.. אבל עדין רציתי לספר. מה שרציתי להגיד זה, שזה שפרחות ישמעו משהו או ילבשו משהו- מלא ימנע ממני ללבוש/לשמוע את אותו הדבר אם אני אוהבת את זה. ופרחות שתולות תמונות של קורט קוביין כי הוא כוסון?ושומעות נירוונה כי קורט קוביין כוסון? שיהנו, אולי בסוף הם במאת יאהבו ת´מוזיקה בלי קשר לקורט קוביין?! ובכלל- מה אכפת לכם מה איזה פוסטמה עושה? פשוט תסתכלו מהצד ותצחקו עליה..

nnnnnnnnn

New member
זה בערך מה שאמרתי...

שאני ךא אפסיק לשמוע נירוונה בגללה... בכל מקרה לדעתי אין שום דבר רע בלהתחבר אם אנשים שונים ומשונים אפילו אם יש להם טעם מוסיקלי שונה או שהם נחשבים ערסים או פרחות (תאמינו לי רוב הערסים והפרחות למתחת לכל הפוזה הם אנשים נחמדים מאוד...) אחרי הכל כולנו בני אדם (זה נשמע פלצני...
) וכולנו רוצים שיהיו לנו חברים...

made in china

New member
מה רע במרלין?../images/Emo10.gif

אני מסכימה אתך לגמרי.... לפחות שיהיו עצמן ושיתנהגו כמו עצמן.. אבל האמת? אני לא מיכהר הרבה "פרחות" בימנו שבאמת אוהבות את כל מה שהן שומעות.. כלומר, יותר אכפת להן מהחברה ומהאופנה, ופחות מהשאר. אז אם הן שומעות בריטני- סימן שזה מממאגניב ואופנתי.. ככה לפחות אני חושבת..

מרלין...התמסחר אולי לאחרונה אבל

אין כמוהו! אחח...מרלין מרלין...עוד יומיים יש לו יומולדת!!!! אין כמו מרלין..(לדעתי כמובן...נאי ממש אוהבת ת´שירים שלו ואת הבנאדם) נכון שלאחרונה הוא ממש התמסחר ונהיה "אמטיוי בייבי" והשיר טאיינטד לאב ממש הרס תתדמית ...אבל אחריי הכל ..זה שיר אחד ועוד מזה לא יקרה! (אני מקווה כי זה גרם לסילוקו של טוויגי רמירז)

The Sandman

New member
מרלין הוא אחלה זמר שבעולם

אני אישית נורא אוהב את מרלין אבל: מה קרה לכם??? מרללין לא התמסחר
מרלין הוא הזמר הכי ממוסחר שאני מכיר בעולם!!! הוא היה ממוסחר כל הדרך כבר מההתחלה... חוץ מזה אני ממש אוהב את השירים שלו בעיקר את השקטים אבל הרועשים טובים לא פחות

מרלין לא היה ממוסחר

פעם לא היה לך סיכוי לראות קליפים של מרלין באמצע היום באם.טי.וי,כי הקליפים שלו,ואתה בטח יודע,היו ממש מזעזעים (אם דגש בעין כמו תמנייה
) עכשיו יחד עם כל ההתמסחרות של הרוק,גם מרלין עבר לקליפים בוטים,בו נגיד,אבל הרבה פחות מזעזעים (שוב התמנייה
).חוץ מזה שהוא כל הזמן מצטלם לתוכניות שלהם ומראה שבחיים הפרטיים שלו הוא סתם ] פריק רגוע,נחמד ואוהב אדם...

Gio inc

New member
אנשים, כנראה אתם לא יודעים מספיק...

על הלהקה הזאת של מנסון, ואיך הם היו... אפשר לקרוא לזה מסחור, אבל פוזה הייתה להם תמיד. חוץ מזה, המוזיקה שלהם לא התשתנתה, אז זהלא אומר שהם התמסחרו.. זה לא שיש עכשיו משהו שונה ממה שהיה בהם בתקופת Mechanical animals מ1997 גם, את כל הקטע של הטירוף, היה להם תמיד, גם הרבה לפני שהם היו מפורסמים הם היו מופיעים בחוטיני מכוחים ושמלות... ככה שתקראו לזה פוזה, אבל הבני אדם האלה לא רק משחקים אותה חולי נפש...

jamesT

New member
לא זה שהם חולי נפש מפריע, זה שהם

נותנים לאיזה *פקצ"ה* מאמטיוי לחדש שירים שלהם או זה שהם כותבים שירים לסאונדטראק שלא רק הם עושים (קטע מהסרטים) זה ההתמסחרות כי הקודמים היו טובים מאוד והפוזה רק עזרה! *פרחה קטנה צועקת הצילו*

lifes sucks

New member
זה לא פוזה

זה מה שהם אוהבים! הם אוהבים את הקטע "המטורף" הם אוהבים להיתלבש ככה!!! וזה לא פוזה זה מה שמשך הרבה אנשים למוזיקה שלהם..המוזיקה שלהם מעולה וכך גם המראה

Gio inc

New member
בערך חמש שישיות מכותבי הפורום...

הם אוהבי נירוונה כי זאת להקה שעכשיו איכשהו שוב זחלה לה למיינסטרים, ואכן, זאת להקה מאד איכותית.

למעלה