הודעה

asafpp

New member
הודעה

י ש כאן מפ עם לפעם הרבה דיונים על חופש ביטוי ועל צנזורה. מספר כותבים כאן צטטו המשפט "אמנם איני מסכים לדעתך, אך אלחם למען כך שתוכל להשמיע אותה". לא יתכן שנמחקות כאן הודעות שוב ושוב (שאינן הקנטות,קללות הצפות וכו´) וכולן מן הסתם בעלות גוון אנטי מרצ. אני לא חושב שזה ראוי ומביש למפלגה כמו מרצ שדווקא בפורום שמייצג אותה ימחקו כל כך הרבה הודעות. נוסף על כך לא נראה לי גם שהבעיה הזו כל כך חריפה בפורומים האחרים כמו פה, וזה עוד יותר אבסורד. זה צריך להפריע לכולם, במיוחד לאלה שמציגים את עצמם כאן כשוחרי זכויות אדם וחופש הפרט. לאן נעלמתם? החוכמה כפי שכתוב בציטוט הנ"ל זה להלחם על השמעת דעות שאתה לא מסכים איתם, זה מהות חופש הביטוי!

smile2life

New member
אסף אני איתך בנושא הזה

אך הודעות שמשורשרות מתחת להודעות, שנמחקות, נמחקות אף הן. לכן אין מה להתרעם. הודעות ראשיות שנמחקות ועליהן אתה מתרעם, נמחקו בגלל שלא עמדו בתקנון תפוז או מהוות עילה לויכוחים והקנטות חוזרות ונישנות בפורום. או נושא שכבר דנו בו עשרות אלפים פעמים. אני איתך בנושא חופש הדיבור ובהחלט אלחם על זכותך להביע את דעתך, אך השתדל שלא להגיב להודעות שברור כי ימחקו אותן.

asafpp

New member
לא מסכים איתך

א. כמעט לא הגבתי מעולם לקללה, הקנטה, הצפה ודברים מהסוג הזה. ב. נמחקות כאן גם הודעות שורש. ג. על נושא אחד אפשר לדון כמה פעמים שרוצים, אפילו מיליון, אם יש שניים שמוכנים לדון בו אז אף אחד לא יקבע להם על מה הם יתדיינו. מה גם שאוכלוסיית הכותבים בפורום משתנה מפעם לפעם וטבעי שיחזרו לדון על נושאים שהיו כבר. למשל מנהל הפורום כותב כל יומיים על זה שמחקר שנעשה על ידי מישהו הביא למסקנה שמרצ חוקקה הכי הרבה חוקים חברתיים בכנסת. הוא חוזר על זה הרבה פעמים ולאף אחד זה לא מפריע, גם לי.

דובי123

New member
בקיצור במרצ ה"אח הגדול" יודע מה טוב

עבורך והוא זה שיקבע לך הנני מסכים איתך בטענותיך לעמדתי היות והמנהל הוא נציג של מרצ לתפיסתי מעשיו מיצגים את מרצ גם סמילי היה בזמנו מנהל ואנחנו רואים שנוהל המחיקות של הודעות שאין מקום למחוק אותן הנו נוהג מקובל כדאי למרצ לזכור כי הפורום הוא צורה בה מרצ משתקפת

וגוס

New member
היתכן שאין זה אידיאולוגיה...

אלא סלידה אישית,מכתיבה מקניטה, שנוצרה להרגיז.שכל יעודה, לנגח לנפץ,לחרחר ריב.ולעיתים,,,לאיש בעל האצבע,,,פשוט נמאס....

asafpp

New member
מה שמרגיז אותך זה שיש דעות שאתה

חולק עליהן ונמאס לך לשמוע אותן,זה נשמע בהחלט מרגיז שמשמיעים דעות שאתה מתנגד להן. ולכן בא לך למחוק אותן, נכון?

וגוס

New member
ממש לא מתרגז...

אבל גם לא מתרגש, מסינון...להוריד את המיים.

asafpp

New member
תכתב לעניין במקום במטאפורות כל הזמן

מבחינת חופש הביטוי לא תקין מה שנעשה כאן.

וגוס

New member
זה הבית של מישהו....

ואנחנו פה מבקרים...להתנהג יפה,לא מותנה,בהכנסת אורחים...

asafpp

New member
אתה בכוונה כותב במטאפורות?

אם אני היחיד שקורא את מה שאתה כותב אז אתה מבזבז את זמנך. וזאת כי אין לי מושג למה אתה מתכוון.

למעלה