הודעה

sidi

New member
הודעה

אני לא הייתי כאן בחצי שעה אחרונה והבנתי השאירו כאן הודעה שאני הבאתי פםורום את כוכב יפה או איך היא קוראת לעצמה. אני רוצה להבהיר שאין לי שום קשר לזה ואני לא יודע מי זאת. בהזדמנות זאת אני גם מבקש מכולם להפסיק עם השטויות, הריכולים ושכל אחד ישמור את ענייניו הפרטיים לעצמו כיוון שזה לא צריך לעניין אותנו. תודה

בת ה י ם

New member
../images/Emo12.gifקראתי שוב

מאתמול להיום התרבו אצלי פרצופי התדהמה לדעתי אנשים (נשים)נכנסים בניקים כפולים בכוונה לזרוע כאן הרס אז אנא תתעלמו זמנית מחדשים. ואל תתנו לדימיונכם לעבוד שעות נוספות (בנוגע לותיקים)..... וחלאססססססססססססססססס מתחיל להיות לא נעים כאן (סי.די - תביא ת´מטפלת חחחחחחחח)

בת ה י ם

New member
תתעלם...........

mariana

New member
סידושינקהההההההה

ת´אמת כבר לא היו פה הודעות חדשות כבר יותר מחצי שעה אני שמתי הודעה אבל מחקו לי אותה
הייתה שם הודעה עם בדיחות אז באמת חבר´ה נעזוב הכלללללללללללללללללללללללל

בת ה י ם

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

כל פעם שאני נכנסת לפורום דרך סטארט שואגים לי ה ל ל ו י ה חחחחחחחחחחחחח

מיקי 35

New member
חבר´ה...

האמינו לי גם לי נמאס... המקום הזה הוא הבית החם שלנו... אף אחד לא יהרוס לנו אותו... אז אני מצטרף לקריאה... לעצמי ולאחרים להתעלם... ולא להיסחף תוחזר כאן השפיות לאלתר

@@

New member
עקב המצב ....

הקשה שעובר על "כוחותינו" החלטתי לעששות הסבה "לפסיכולוגית קלינית" אז כל אחד בתורו, בלי להידחף ובנימוס. ו...... אני אוה
ת אותכםםםםםםםם

mariana

New member
אז אני אעזור לך לסדר את כולם

קודם כל ג´ס כי היא מנהלת הפורום ולה מגיע הכבוד. ואז מיקי וסידי ואז ניקולי ואז אני ואחר כך את בעצמך ואחר כך את אנג´ל חחחחחחחחחחחחחחחחחח

ניקולי

New member
סליחה אני פוסקת ../images/Emo88.gif

אומנם לא הייתי כאן כלללללללללללללל הבוקר אבל חזרתי ואני כאן ריקי נשמה את יכולה לחזור למקומך
הפסיכולוגית בכבודה ובעצמה חזרה לפורום...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח חברים תתעלמו.. פשוט תתעלמו..!!!! אוהבת אותכם ניקול*
לכולכם....

למעלה