הודעה

asdfgh

New member
הודעה

יש תופעה שכל הזמן חוזרת על עצמה בפורום הזה וזה ממש מעלה לי את הקריז... לפחות פעמיים ביום נכנס איזה מקק ושואל איפה אפשר להוריד את הסינגל של סאב. ואני אומר, אנשים, קנו לכם עותק מקורי של קובי הפרסי בשירי מזמור הארץ. תפסיקו להיות מניאקים ולגנוב לאנשים אחרים את הפרנסה!!! אני מדבר בעיקר על "הפרד ומשול" גם בגלל שעליו מדברים הכי הרבה וגם בגלל שלקנות אותו זה בסה"כ סיפור של 10 שקלים!!! הסינגל עולה לכם 20 ש"ח אבל בתוכו יש קופון של 10 ש"ח לקניית האלבום המלא. בקיצור, תפסיקו להיות חארות, ותתחילו לקנות קצת דיסקים מקוריים!!! הערה: ההודעה מתייחסת לדיסקים ישראליים בלבד!!!

BoR|S

New member
תראה...

אני מעדיף לעשות דבר פשוט, להוריד את הדיסק, אם אני אוהב אותו, רוב הסיכויים שאני אקנה אותו, אם לא אני אמחק כי אין לי מה לעשות עם דיסק שאני לא אוהב... וזה לא רק על דיסקים מחו"ל, זה גם על דיסקים מהארץ...

ערפדי

New member
בוריס ...

אבל אתה ועוד הרבה לא מבינים שגם אם אתה לא אוהב את כל הדיסק ... תקנה מהארץ מקורי ... מחו"ל אני לא קונה הכל מקורי כי יש להקות שעושות רק 10 מיליון $ מהמכירות בארה"ב ... אחי שירה עיברית קונים רק מקורי ... גם אם זה נורית גלרון וגם אם זה קובי הפרסי ... אם תקנו בארץ היפ הופ מקורי ככה הסצינה שלנו תיתפתח לאט מאוד ... אנחנו רוצים שהיא תרוץ לא תלך ... לכן ... כך את מה שאמרתי וזרוק אותו לפח .... סתם אחי ... תחשוב על זה .... ברצינות !!! פ´חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משובט !

BoR|S

New member
ערפדי...

תראה חשבתי שזה פשוט, אבל אני אגיד שוב, אם אני לא אוהב את הדיסק (באופן כללי), אני לא אקנה אותו, פשוט ככה. אם אני אוהב את הדיסק אני כן אקנה אותו, אבל אני לא אקנה דיסק כדי לברר אם אני אוהב אותו או לא, אני קודם אוריד ואשמע ורק אחרי זה אם אני אחליט שאני אוהב את הדיסק אני אקנה אותו, אם אני לא אוהב אותו אני אמחק מהמחשב, אין לי הארד דיסק גדול אז כל מגה משנה, אז אין לי שום סיבה להחזיק על המחשב דיסק שאני לא אוהב...

Bruce L

New member
זה נכון

זה נכון מה שאמרת שאם זה מוצא חן בעינך אז אתה קונה ואם לא אז לא אני גם מוריד כמויות של שירים עם ה-ADSL 1.5mb כל שניה ומה שבאמת מוצא חן בעיני אני קונה אבל לרוב אני לא קונה כי זה באמת בזבוז כי תעשיית השיכפולים כבר פרצה את הגבולות.

BoR|S

New member
רק תיקון קטן...

זה לא 1.5MBite, זה 1.5MBit... זתומרת חלק ב-8...

למעלה