הודעה

unbeaten

New member
הודעה

קיבלתי 99 במונולוג שהעלתי! שזה דרך אגב הציון הכי גבוה שאפשר לקבל כי המורה לא נותנת 100. למרות שידעתי את זה כבר לפני שבועיים בערך אני כותבת רק עכשיו. טוב לא נורא.

nashba

New member
אני לא אוהבת מורים שלא נותנים 100

100 קיים שם והוא לא אומר שאתה מושלם הוא אומר שהייתה הכי טוב. ואפשר להיות הכי טוב כי הכל יחסי לאנשים האחרים וככה נוצר מידרג נכון בכיתה זה לא נכון להביא לכולם 100 אבל גם לא נכון לא לתת למי שמגיע לו וזה סתם מאכזב ומגעיל.

Cheezus

New member
חחחח מורה לתאטרון שנותן 100... ../images/Emo6.gif

זה כמו חמור עם סנפירים...! אני הכרתי רק מורה אחת לתאטרון שנתה 100, וגם זה היה כשהיא למדה הומניסטיקה ולא תאטרון.

Skate Till Die

New member
חח מזכיר לי מורה שהייתה לי

היא הייתה מורה לדרמה והיא אמרה שהיא לא רוצה להיות יעני מורה פריירית אז היא נתנה לנו 90 בשני השלישים הראשונים ואחרי זה שליש אחרון נתנה מאה לכל הכתה. מזל כי ככה זה חיפה על 5 הנכשלים שלי

אולי צריך להסביר למורים האלה...

שאלוהים אולי ברא את העולם והאדם אבל הוא לא למד משחק מעולם ומעולם כמובן לא היה שחקןכך שחבל להשאיר לו את הציון הנכסף בעל שלוש הספרות.

*GormE*

New member
פעם הייתי בטוחה שהמורה שלי לא

מסוגלת לתת 100 לאף אחד אבל השנה קיבלתי כמעט בכל המבחנים רק מאיות והיא הגישה אותי גם בהפקות וגם בעיוני על 100, ובמבט לאחור שאני קוראת את המבחנים שלי מלפני שנתיים- אז יש משהו חסר וה-99 הוא כן היה מוצדק.

D R A V E N

New member
נו בחייכם חבר´ה..

הכל קונספירציה אחת גדולה של מורי ומורות התאטרון בארץ.. אצלנו לדוגמא, המורה שלי הלכה לבחון תלמידים אצל בית ספר אחר ששם המורה הייתה חברה שלה והחברה הזאת באה לבחון אצלנו.. למרות שהיא קצת הייתה קטלנית בציונים.. (למרות שקיבלתי על פיה "1000".. טפיחה קלה על השכם.. סתם לידע כללי זה היה כיתה י"א המחזה של אלתרמן "פונדק הרוחות".. כמובן בביצוע סוראליסטי מוחלט!) יום טוף! D

חזרתי...! ~נא לצחוק בקול מרושע~

אני, אחותי ואמא שלי התיישבנו והתחלנו לכתוב. לבסוף יצא משהו ממש קורע... אם אתם רוצים אפשר לעשות מזה אחלה של הצגה... רק צריך להבין ת´קטע... טוב.. הוספתי את זה להודעה. בכל מקרה, רק רציתי לדעת, האם יש קייטנת דרמה באזור כפר סבא- הרצליה? U-
בה-ביי נ.ב לקובץ גם מצורף שיר שכתבתי אתמול בלילה בשם "ההיפופוטם בכיור" שהוא אדיר!!! (איזה צנוע אני). כל הזכויות שמורות!

איפה לומדים שיעור תיאטרון?

הלוואי שהיה אצלינו אני מתה ללמוד! מישהו יודע על חוגים טובים בכפר סבא לפיתוח קול ולאומנויות במה? משחק שירה וכו...

למעלה