הודעה....

judyr

New member
הודעה....

זהו זה סגור סופית... אני בלונדון ביום שישי הבא בשעה 12 בצהריים.... וחוזרת לארץ ביום רביעי אחורי זה בבוקר.... והולכת להינות מכל רגע!

pachanga SF

New member
וגם אצלי יש סופית../images/Emo10.gif

אתם זוכרים שאמרתי לכם שאני יוצאת עם בחור אמריקאי שהפסיק להתקשר? ובכן היתה אי הבנה הייתי אמורה לדעת שהוא לא יהיה באיזור 3 שבועות כי שלחו אותו מטעם העבודה ל 3 שבועות
אנחנו מתראים כל יום.... אנחנו מאוד רוצים אחד את השני ואמרתי לו שאם אני לא משיגה אופר תוך שבועים אני חוזרת לארץ והוא אמר לי "כן אני יודע אני אחפש איתך אופר אל תדאגי את תשארי כאן" הוא לא נראה לי לחוץ ואני לא ישנה בלילה אווווף אני לא רוצה לחזור לארץ עד שהקשר שוב פורח בנינו ושאנחנו מבינים אחד את השני.... אני אבודה..... לבוא איתי לארץ בטח הוא לא ירצה... ולגור איתו זה יותר מידי מוקדם... אוווף למה זה קורה דווקא לי

pachanga SF

New member
תודה לך מתוקה../images/Emo20.gif

דיברתי עם המשפחה הזו הבעל מברר אם יש אפשרות שאני אבוא אליהם כי אני כבר 3 חודשים הם רוצים מישהי לשנה.... אבודדדדדדדדדדדדדדד לייייייייי

../images/Emo10.gif ואני כבר קיוויתי...

אני מקווה שזה יסתדר לך... אם אני אשמע על משהו אני אודיע לך. אני ממליצה לך גם לשאול בפורום משפחות של YNET יש שם המון בנות מהאיזור ואולי מישהי מהן מכירה...

pachanga SF

New member
אני יעשה דבר כזה../images/Emo70.gif

מה שחסכתי לי אני יחזור לארץ ברגע שאני ישמע אופר אז אני אבוא בדיוק לשנה אופר כמובן רק באיזור סאן פרנסיסיקו ואני אחזור לעוד שנה.... מנוחה של איזה חודשים בישראל אני יעשה ואני אחזור

pachanga SF

New member
ובנתיים היום....

היה לי יום גרוע ומעצבן שום דבר לא הולך לי היום!!! מכירים את ההרגשה?

pachanga SF

New member
אבל בלי שום קשר...

ל"צרות שלי "
אני בסוף שבוע ב LA
איזה כיףףףףףףףףףףףף

פאצ´י, תכיני מהר מודעות ותדביקי

ליד מוסדות יהודיים (בתי כנסת, בתי ספר בית חב"ד) ותכתבי שם שאת עומדת לחזור לארץ. אולי תנסי לחפש במדינה קרובה לקליפורניה או בכלל בניו-יורק אם זה בא בחשבון מבחינתך.

פאצ´י, בואי אני אספר לך משהו

ארבע שנים גרתי בפרייבורג. ארבע שנים. הכרתי כמה אנשים כמה נשים אבל למרבה הפאתטיות במשך כל הזמן הזה מעט קצות הקשרים הרומנטיים שעברו בחיי היו, לא פחות ולא יותר, בארץ הקודש
ארבע שנים. אז עברתי לבאזל (לפני כמעט שנה). לא מרחק גדול, אבל עיר אחרת, ארץ אחרת. שלושה שבועות לפני שעברתי מפרייבורג לבאזל הכרתי את חברה שלי. היא לומדת בפרייבורג. היא שם (איפה שגרתי ארבע שנים בלי להכיר אותה) אני פה (חוץ מסופשי"ם - בהם אנחנו מתראים). דבילי? מאוד! אבל לא נורא - העיקר שיש
אם זה הדבר הנכון - זה יצליח לכם למרות הכל, אם לא - חבל אבל אז זה לא בגלל התנאים...

Annelie

New member
Pach!!!!! look what I found...

Aupair needed in San Francisco 12/06 22:26 joe Alouf נושא : Aupair needed in San Francisco תאריך : 12/06/02 22:26 מחבר/ת : joe Alouf דואר אלקטרוני : [email protected] A family with two girls ages 2.5 and 7 is looking for an Israeli aupair. Please respond to the email attached

judyr

New member
תנחשי....

ומתי את מחליפה את השם??? נשמע מוכר נכון... וזה הרמז... אני אהיה קרוב מאוד למוייש

Annelie

New member
../images/Emo3.gif

I know... משה כבר אמר לי על זה...אני בתהליכי חשיבה

judyr

New member
יקירתי...

אז יש סיכוי לשבת גם איתך על איזו כוס בירה טובה?

Annelie

New member
בוודאי! ../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif../images/Emo48.gif

למעלה