הודעה ,

הודעה ,

- האודם ירד מחן וחנה. - הפורום יבש מאוד וצריך לפרסם אותו והפעם אני באמת רצינית ,מי באמת לוקח על עצמו את האחריות לפרסם את הפורום? אני באמת רצינית עכשיו ,אם הפורום יעמוד על פחות מאלף הודעות בחודש הוא ייסגר.

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמה?!?!?!!?!?

בטח שאני אפרסם אותו, אני יפרסם הודעות בכמה פורומי מוזיקה אבל יחסית לפורומים אחרים הפורום דווקא פעיל

Maddie

New member
הצטרפתי בזכות מישהי שפרסמה בפורום מקפלי../images/Emo185.gif

אני אבהיר כמה דברים ,

הנה כמות ההודעות החודשיות מאז פתחית הפורום - דצמבר - 2007 - 1342 הודעות ינואר - 2008 - 1268 הודעות פברואר - 2008 - 1602 הודעות מרץ - 2008 - 2296 הועדשות אפריל - 2008 - 1414 הודעות מאי - 2008 - 1098 הודעות כמות ההודעות ממש ירדה ,יש נכון לחודש מאי 42 חברי פורום ,בפתיחת הפורום היו 67 ,איפה נעלמו 25 חברי פורום...? פרסום הפורום , אני רוצה מישהו אחדשמוכן לפרסם את הפורום בכל פורומי המוזיקה בתפוז ..!! מישהו שממש מוכן להתאמץ ,לפרסם את העצומה ,לפרסם את הפורום גם בהודעה כי אני בטוחה שיש כאלה שאוהבים עוד את פאניק ולא יודעים על הפורום. מי שמוכן לעשות את זה אני אדבר איתו ,אני אפילו מוכנה שניים שיעשו את זה ושיחלקו בניהם את הפרסום.. עכשיו קצת יותר ברור מה קורה לפורום הזה?

אני מוכנה. ../images/Emo101.gif

אין לי בעיה לעשות את זה לבד או עם עוד מישהו. תודיעי לי מתי להתחיל לפרסם ומה בדיוק לפרסם :)

DontWakeMeUp

New member
..........

נו אין כותרת.. אני לא חושבת שצריך לסגור את הפורום כי בדוגרי עכשיו [רובנו] כיתה ט' שזה בערך הכי משמעותי בכל השנים האלה כי כל החוסמים וכל הציוניום זה הדבר הכי חשוב לנו כרגע ורובנו בלחץ של לימודים וזה לוקח לנו זמן מלהיות במחשב או בפורום. זאת סתם תקופה כזאת.. גם לפורום פו"ב היה כזה ואף אחד לא רצה לסגור את הפורום. ונראה לי חלק מהאי הודעות בפורום זה שבקושי יש פינות. צריך להפעיל את הפורום כדי שהוא לא יהיה נטוש. זהו D:

MichRanger

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif

בקשר למבחנים והכל... אבל אני ניסיתי לפתוח עוד פינה ובכלל לא שיתפתן פעולה אז לא פתחתי אותה יותר..

גם לי יש לחץ בלימודים ,

אני לא אומרת שנסגור את הפורום ,בכלל לא פשוט יש חוסר מוחלט בהודעות. דבר שני ,יש לי יום שישי מתכונת במתמטיקה ,יש לי יום חמישי הבא מתכונת בהיסטוריה ובגרויות מפה ועד הודעה חדשה אני עמוסה כ"כ ואין לי זמן לנשום. יום שבתאני אפתח שירשור על כ-ל הפינות ונחייה את הפורום הזה .

למעלה