הודעה :Low Sourses

arye9

New member
הודעה :Low Sourses

שלום לכלם וחג שמח נתקלתי היום בבעיה שהופיעה מספר פעמים: לאחר שעבדתי כמה דקות בתוכנה כל שהיא (במקרה האחרון באקסל) המחשב נתקע ובלחיצה על CTL ALT DEL קיבלתי הודעה : The system is dangerously low in sources ושואלת האם להפסיק את התוכנית. כאשר אני לוחץ על "Y" היא ממשיכה לא להגיב וחוזר חלילה. (היא לא נכנסת לחלון של הפסקת תוכניות) בהמשך, באחת הפעמים שאני לוחץ על CTL ALT DEL היא מכבה את המחשב ומדליקה אותו שנית אבל אינה עוברת דרך המסך הכחול (שמופיע בדרך כלל לאחר כבוי לא חוקי). האופיס מתחיל בסדר ואז חוזרת התופעה שעליה כתבתי. בדקתי את המחשב מוירוסים ולא נמצאו. האם משהו יכול לעזור לי? תודה אריה

duke4you

New member
תשובה

כנראה שיש לך ישום או ישומים שפועלים בידיעתך או שלא בידיעתך, אשר מורידים את משאבי המערכת בצורה דרסטית וגורמים לבעיה. כיוון שקשה לדעת מה הגורם לבעיה, תעשה את הדבר הבא: תדליק את המחשב מחדש ואז מקש ימני על "המחשב שלי" - מאפיינים - ביצועים. תבדוק את אחוזי משאבי המערכת הפנויים ותמשיך הלאה, תתחיל לפתוח תוכנות שאתה עובד איתן ביום יום ואחרי כל פתיחה תבדוק את אחוז המשאבים הפנויים. את התוצאות תרשום בפורום או שתבין כבר לבד איפה הבעיה. דרך אגב מה גודל הram שלך?

arye9

New member
תודה+המשך

נכנסתי לפורום להמשיך את שאלתי, נראה לי שהבעיה נוצרת בזמן או לאחר השמוש באקספלורר (5.0). כאשר אני מדליק את המחשב ולא משתמש באקספלורר הוא עובד רגיל. יש לי 64 RAM. אני אנסה את עצתך ואם לא אתגבר על הבעיה אודיע לך. לעת עתה אם זה באמת האקספלורר מה לעשות? האם להתקין אותו מחדש? תודה רבה על תשובתך אריה

הנשוי

New member
המלצה.....אפילו שתיים....

לגבי האקספלורר פשוט תוריד מהקישור שיש באתר הזה את ה5.5 כשלי היו בעיות באקספלורר עשיתי זאת ומאז הוא עובד כמו פנתר והפסיק להציק לי לגבי משאבי מערכת תתקין את מד משאבי המערכת וזה יעזור לך לעקוב אחר המשאבים בלי הצורך "לחפש" אותם עושים זאת ב98 אנגלית ע"י START--->>>PROGRAMS--->>>ACCESSORIES-->>SISTEM TOOLS-->>RESOURCE METER אם התופעה תמשיך גם אחרי ההמלצות של דיוק יכול להיות שהזכרון עצמו נדפק (קורה לפעמים-קרה לי)

arye9

New member
תודה. הקישור אקספ5.5 כנראה שלא

הצלחתי למצוא, אולי תוכל לכתוב לי אותו עוד פעם ואם אפשר גם בגוף ההודעה כך שאם לא אמצא אותו אוכל עדיין להגיע אליו. שוב תודה וחג שמח אריה

למעלה