הודעה

הודעה ../images/Emo70.gif

היום בערב יש לאחיינית שלי בריתה (
) אז אני כנראה יפסיד את הפרק האחרון של הישרדות
ואת הברבור ואת בית החלומות
ואת עדן לנצח , פרק חרון , או לפני אחרון
, אז פליזזזז , אם מישהו יכול לעשות לי סיכום קצרצר (אין צורך לברבור) על הסדרות אני אודה לו מקרב לב , פשוט ביום שישי ושבת אבא שלי יסחב אותי לבית כנסת ולא יהיה לי זמן לראות , תודה מראש , אלי !

maya567

New member
לא שמעת על האפשרות לכוון את הוידאו

שיקליט את מה שאתה רוצה לראות?

חחח קוראים לזה טיימר ...

יש לי את זה במאוור .. יש את זה במזגן .. יש את זה אפילו באור של הבית .. אז בוידאו (אם הוא לא ישן יותר מ10 שנים ) ישם טיימר עיין במדירך של הוידאו . ככה אני מקליט הכל .. אבל הייתי רוצה טיבו כמו של זאת מסקס והעיר הגדולה שהוא מקליט תוכנית שאתה אומר לו מראש בלי לכוות פעם אחת ודי נשמע מאגניב .

הצעה , למנהל ולחברי הפורום ../images/Emo70.gif

בוראן , עכשיו שפתחנו את הדף קשר , לדעתי יהיה מדליק אם תוסיף לזה תמונה , שנדע עם מי מדברים , הרעיון של חציל לא הלך כל כך טוב , אני מקווה שזה ילך , מי שבעד בקשה להצביע :
- בעד
- נגד תודה !

אבל למה לפתוח שרשור חדש?

יש את השרשור ששם אמרו לירון כמה שהוא מנהל טוב יכלת לנצל"ש לשם ..! וזה לא בוראן - זה ירון .!

מה זה משנה , והשרשור עבר לדף אחר

אז למה לי לשרשר למקום שאפחד לא יראה ? וחוץ מיזה אתם לא חושבים שהגזמתם עם השרשורים האלה , אותם הודעות שנה !!!! יאלה אי אפשר לרשום הודעה ?!

בוא לא נתווכח אבל ...

בגלל שאתה פתחת את השרשור הזה אז השרשור קודם ירד לדפ שני מבין ? בקשר להועדות ישנות יש לך משהו מעניין להגיד? תגיד! אבל שחציל ואתה ניסתם תקטע עם התמונות לא הלך אז זהו רד מזה! פעם הבאה תבא למפגש פורם ותוכל לראות בעצמך מי זה מי ..!

מנייאק , בגלל שלא באתי אתה אוכל לי

ת'לב , חכה במפגש בירושלים , ועזוב הודעות לא מעניינות כן מענעניינות , זה מנהג שכמעט כל הודעה שרושמים ישר ירון מיה ואתה מתנפלים , הוא שסמוצ ספויילר אז ישר צורחים , תרגיעו אנשים , זה מעצבן !

ראסמי... עכשיו ..

אני לא באתי למפגש אבל אם רתאה בשרשור של המפגש יש תמונות ! ותאמין לי שאם היית ממש מכור לתוכנית - זאת אומרת מכור : חי עליה נשום אותה מדבר עליה רוב היום חושב עליה .. אז אם מישהו היה שם לך ספוילר לגבי הזוכה אתה היית משתגע אז בקשר לספוילר אין לך מילה ! בקשר לפתיחת הועדות סתם - תראה למשל אנחנו חלק רואים תוכניות של ארצות הברית ופותחים על זה שרשור ... אז לפעמים עד שלוקח להוריד תתוכנית ולראות לא מספיקים להגיב באותו יום או מאוחר יותר אחרי כמה שעות טובות ואז עם הודעה שלך ועוד מלא שאין להם תוכן ראלי - אז השרשור יורד למטה ואנחנו מאבדים אותו זה מבאס מרגיז וחוצ מזה למה להתווכח על זה לא פותחים שרשור סתם אם אין לו נושא מוק שכולם יכולים להגיב עליו ... יאלה נקסט בוא לא נתווכח

ראסמי... עכשיו ..

אני לא באתי למפגש אבל אם רתאה בשרשור של המפגש יש תמונות ! ותאמין לי שאם היית ממש מכור לתוכנית - זאת אומרת מכור : חי עליה נשום אותה מדבר עליה רוב היום חושב עליה .. אז אם מישהו היה שם לך ספוילר לגבי הזוכה אתה היית משתגע אז בקשר לספוילר אין לך מילה ! בקשר לפתיחת הועדות סתם - תראה למשל אנחנו חלק רואים תוכניות של ארצות הברית ופותחים על זה שרשור ... אז לפעמים עד שלוקח להוריד תתוכנית ולראות לא מספיקים להגיב באותו יום או מאוחר יותר אחרי כמה שעות טובות ואז עם הודעה שלך ועוד מלא שאין להם תוכן ראלי - אז השרשור יורד למטה ואנחנו מאבדים אותו זה מבאס מרגיז וחוצ מזה למה להתווכח על זה לא פותחים שרשור סתם אם אין לו נושא מוק שכולם יכולים להגיב עליו ... יאלה נקסט בוא לא נתווכח

מה קשור ??? ואיזה ספויילר ??? הכל

בסדר איתך ??? אתה לוקח שתכדורים שדוקטור יאני נתנה לך ???

מה קשור אבואבואה קשור !

מצטט: הוא שסמוצ ספויילר אז ישר צורחים , תרגיעו אנשים , זה מעצבן ! עשכיו אני מפרש את המשפט הלא מובן (לי יש מיליון כאלה) ככה : או* ששמו* ספוילר אז ישר צורחים ,תרגיעו אנשים ,זה מעצן ! עשכיו לך להודעה שהנושא שלה "ראסמי עכשיו" ותבדוק מה כתבתי לגבי שמישהו שם ספוילרים ולמה אני" צורחים "- (למרות שבבית אניש קט ורגוע אומנם מתרגז קצת אבל לא צורח - אחר כך יחשבו שאני מעורר בנשמתו - "הוא צורח למחשב ...! )

או קיי , התכוונתי לאלה שסמים

ספויילר ורושמים , ואז אתם ישר "מי ביקש " , "למה" מה הבעיות שלכם?????? הבן אדם שם ספויילר , מי שרוצה היכנס מי שלא שלא ייכנס !

מה מאיה , בגלל שאמרתי מה שהפריע לי

תשנאי אותי ? את יודעת מה , אז אני חושב שאת יותר מדי שתלטנית נדחפת שנכנסת לכל הודעה , תביני , את לא המנהלת ! אני יודע שההית רוצה להיות , אבל את לא !

Boran

New member
נו מה אתה ילד קטן?

היא לא המנהלת אבל זו זכותה המלאה ואפילו חובתה האזרחית להתלונן על דברים שמפריעים לה ולהעיר לאנשים שדופקים את הפורום כדי להפוך את הפורום הזה לטוב יותר. אל תהיה לי ילד בן שלוש. עשית משהו לא בסדר, אמרו לך שזה לא בסדר, תגיד תודה, קח לתשומת לבך, תפנים ותמשיך הלאה. אף אחד לא עושה לך דוקא או בא כדי לעצבן אותך. היית מעדיף שאף אחד לא היה אומר לך מילה, פשוט היית מוצא הודעות שלך נמחקות ויום אחד מגלה שאתה חסום מהפורום? אז תפנים את מה שאומרים לך דבר יפה ותן כבוד מינימלי לאנשים בפורום שבאים כדי לעזור לך ולשפר את הפורום.

למעלה