הודעה
...

שירז**

New member
הודעה../images/Emo70.gif ...

שלום לכל חברי הפורום. בימים הקרובים אי מאג´ין לא יהיה נוכח בפורום. מאחר ולא הצליח להכניס הודעה לגוף הפורום בגלל תקלה טכנית שהיתה לו במחשב. אני עושה את זה במקומו. בימים האלה אהיה יותר נוכחת בפורום. עד שהוא יחזור במידה ומתעוררות בעיות כל שהם בקשות, הערות , והארות הכל יתקבל בתיבת המסרים שלי כאן . כל נושא יטופל אם יראה לנכון. מקווה שהפורום ימשיך כהרגלו בימים האלה , ואולי חלק מכם יתאמצו קצת להכניס עיניין במידה ואתם מרגישים צורך בכך.אשמח להיות שותפה בכל דיון שיעלה כאן.אולי המקום יצליח לשקוק חיים בימים אלה. בואו תנו יד וננסה לעשות משהו שונה מהרגיל. תחשבו בעצמכם מה אפשר לתרום כאן ? ואני איתכם אוביל יחד איתכם את הדיון. בנתיים שיהיה לכולנו יום נעים ... שירז**

היי שירז יפתי איזה הודעה מפתיעה

תודה על התגייסותך נשמה מאד עצוב לי יש הרגשה של שממה מוחלטת כמעט פה אני אנסה לעשות את המאמצים שלי..... תמסרי את אהבתי לאימגין

actress

New member
הוא יחזור יום ב´ ועד אז הוא גם ביקש

ממני להשגיח אז יש עוד יד לא לדאוג
אז נא לשמור על הסדר
שבת שלום לכולכולכולם.

שירז**

New member
היי actress

שמחה לשמוע שאת כאן . שמתי לב שאת מנהלת שלושה פורמים שונים בתפוז. האם יש לזה השפעה שלילית על אופי הגלישה שלך בנט ? אני מבינה שלנהל שלושה מקומות יחד דורש ממך לא מעט השקעה בכל אחד מהפורמים האלה. איך את מרגישה עם זה? האם זה תובע ממך לנהל חיי נט בצורה יותר לעומק מהרגיל?

actress

New member
אין השפעה שלילית למרות שזה דורש

המון המון המון תצומת לב לכל פורום שאת מנהלת וגם להקדיש כמה שעות מזמנך ועכשיו כמו שכתבתי אני כמעט ולא גולשת כי התחלתי לעבוד אז יש מצבים שזה בהחלט תובע ממני לנהל אחרת כלומר ברגע שאני חייבת לעוף קודם אני מקדישה איזה 20 דק´ לנט ולפורומים המסוימים ואז עפה לי לדרכי, היו ימים שהייתי יושבת שעות לסדר כל פורום ופורום ועדיין אני מסדרת אבל לא באותה אובססיה שהייתי אז, אממ.. אובססיה נשמע גרוע אז הכוונה שלי שהייתי יותר מידי בשוונג של העסק וחשבתי בעיקר על הנט ככה שהרגשתי שהזנחתי דברים שגם אני צריכה

שירז**

New member
אני מאמינה....ש....

שבכל זאת כל אחד מהמקומות שאת מנהלת דורש ממך השקעה לא קטנה, אני בטוחה שבתור מנהלת פורום כל אחד מהחברי הפורום אם זה החדשים או הותיקים דורשים את תשומת ליבך, אני רואה את זה כאן למשל שכל אחד שכותב כאן ולא ממש משנה מה גוף ההודעה רוצה שיגיבו אליו. דווקא חשוב שהמנהל יעשה זאת . אני מבינה את זמן ההשקעה במקום כזה. להביא תכנים, להכניס מאמרים וכ"ד. ולהמשיך לדאוג לכל אחד מהניכנסים לכאן שלא ירגיש מקופח. וגם שלפעמים אין כוח או זמן להתייחס לכל אחד מהכותבים (ולא משנה איזה סוג פורום)הניהול שלקחנו על עצמנו מחייב אותנו להתנהג בצורה קצת אחרת . שונה יותר מאשר להיות נוכח מתי שאת רוצה בתור חברת פורום ולא מנהלת פורום. זה שונה , ועוד יותר שונה כל מנהל ומנהל שעושה את זה בצורה אחרת . מביא תכנים בצורה שונה. ומשקיע בצורה שונה. כמו בחיים גם כאן זה מתבטא. בכל מקרה אני שמחה לשמוע שהצלחת להעמיד את סדר העדיפויות שלך בראש הרשימה. אבל אני בטוחה שבכל זאת זה דורש השקעה משמעותית במידה ואת רוצה לנהל את זה ברמה הראויה לפורום. אני חושבת שעם הזמן המשמעות של אינטרנט משתנה קצת בצורה אחרת. או שהאובסיביות עוברת למשהו אחר. וזה לא חייב לא נט. זה יכול להיות דברים מהותיים אחרים בחיים המציאותיים ..

actress

New member
עכשיו אותה שאלה גם אלייך

אם כמובן את מנהלת פה גם ואם לא אז לגבי הפורום הזה.

שירז**

New member
אני יענה לך על השאלה

בצורה הכי נכונה מבחינתי . אם קראת כמה מההודעות שלי כאן אז חלק ממנו הצהרתי על ההתמכרות שלי שעם השנים ירדה בצורה משמעותית. כולל בדיקות מיילים למינהים , פורמים , צאטים. חלק מהזמן שהקדשתי היה לצורך מחקר ואחרי זה המשכתי לגלוש בלי לשים לב כמה אני משקיעה כאן ומה זה תובע ממני. כמובן שעם הזמן הגיע תלונות מצד בן זוגי , אבל לאחר כמה שנים של גלישה והיה כמה חודשים של גלישה אובססיבית זה ירד עם הזמן. את הסיבות לכך אני בעצמי גם יודעת . עכשיו בואי נגיד ככה, אני לא מנהלת את הפורום הזה , ולא מנהלת שום אתר שקשור בצורה ישירה לאינטנרט כאן בתפוז או בכלל בנט עצמו.הרי יכלתי בקלות רבה לפתוח פורום כל שהוא ולנהל אותו. אבל אחת הסיבות שלא לקחתי על עצמי ניהול מסוג כזה היא זמן ההשקעה שהייתי עושה כאן . הבאת תכנים , איכפתיות בצורה קצת שונה ממה שהכרת אולי. ואני אומרת איכפיתיות ברמה שאי מג´ין מנהל את הפורום הזה. זה כולל לשבת לחשוב מה לעשות כאן , מה לשפר ואיך לשפר, איך לפנות לכל אחד מהגולשים כאן ומה לענות . אם בעצמי הייתי צריכה לנהל מסגרת כזו הייתי כן משקיעה בפורום יותר ממה שאני עושה כיום. כאן . לכן אולי נוח לי להיות מבקרת ולא לבקר כאן בצורה קבועה למרות שהמילה הזאת מכילה בה הרבה מהרגיל. אני יודעת שאם אקח על עצמי מסגרת כזו אצטרך לשבת להשקיע הרבה יותר ממה שאני עושה כיום כאן . אני בדיעה שאדם שלוקח על עצמו אחריות כל שהוא הוא צריך לתת את המיטב מעצמו ולא לתת לדברים לזרום על מי מנוחות כמו שקורה בהרבה פורומים בתפוז ומה שרואים שם זה להכנס פעם בשבוע להגיד "היי מה שלומכם"?. וביי.. זה לא ניהול פורום זה זילזול מסויים בתפקיד שלקחת על עצמך. אני לא אובסיסית כיום , לא יכולה להגיד שאני מכורה ברמה שאחרים מודים בכך, אין ספק שהנט עצמו תרם לי רבות ועדיין תורם , סך הכל אני עושה בו שימוש יום יומי של עבודה וסתם שיטוט במקומות שונים בנט. אני אוהבת לגלוש , אוהבת את מה שהמקום הזה מכיל בו כמובן שהוא מכיל בו גם רוע אם את לא יודעת לקחת את המיטב ממנו. כיום אני עובדת ומשקיעה בכל מיני פרוייקים שונים . עסוקה עם המשפחה . ולא מוצאת את הזמן לשבת כאן לכתוב כל הזמן ולפעמים האמת גם אין לי כוחות להגיב למרות שאני רוצה. ולפעמים גם אין לי מה לכתוב. לכן איאפשר תמיד להיות פעילים בכל מקום ואולי נוח לנו להשאר על תקן מבקרים ולהגיח מתי שאנו מרגישים צורך בכך ולא מתי שהמקום דורש ממך להיות נוכח. אני כמובן לא שוללת את האפשרות של ניהול בהמשך . אני חושבת שעניתי לך על השאלה בצורה קצת מקיפה מהרגיל אבל תדעי . שאני נהנת מכל רגע כאן בנט. ברגע שאפסיק להנות אני גם לא אהיה מחוברת וזה ההבדל בין להרגיש לגלוש בצורה אובסיסיבית לבין לגלוש בשביל הכייף, אני חייבת לציין עוד שיש ימים שאני גולשת יותר מהרגיל וזה באמת תלוי בכל מיני מצבים שונים שזורמים בנהר. חלק ממנו הייתי אומרת לקחת איור נשימה .. אם המקום הזה למשל ידרוש ממני להתערב ולשבת להשקיע בו יותר מהרגיל אני אעשה את זה בשמחה.. למרות שעד עכשיו התרחקתי קצת מהמקום . אני אהיה מוכנה לתרום מעצמי את המקסימום על מנת להרים אותו לדרך הנכונה כמובן שזה לא תלוי רק בי..

actress

New member
לא הבנת אותי

אבל דווקא אהבתי את התשובה וכן קראתי את ההודעות שלך שהיית פה שאלתי היתה לגבי ההשקעה שלך כאן אני יודעת שאת לא מנהלת פה אי פה ויש לו עוזרים סמויים
והכוונה שלי היתה כמה את משקיעה בפורום שמבקשים ממך שאת לא מנהלת. זו היתה הכוונה אבל ענית לי אחרת טוב זו גם היתה תשובה מספקת. ובהצלחה לך

שירז**

New member
עניתי לך actress

תראי בעצמך . מתי ראית אותי לאחרונה כאן?... שאני יכולה לתת מעצמי אני נותנת ללא ספק. שאי לא כאן ,אני כאן למרות שהאמת הוא גם לא ביקש ממני אני מרגישה מחוייבת למקום הזה. את כאן והוא ביקש ממך וזה נהדר שאת כאן . אני יכולה לתת ללא ספק מכל צד אחר שקיים בי. אם זה הצד המקצועי, או האישי . או סתם צד חברותי ידידותי . לא תמיד אפשר גם לכתוב רק על נושא "ההתמכרות".. אני חושבת שלפני כמה חודשים השקעתי בפורום הזה והייתי פעילה יותר כאן . אבל יש דברים אחרים שחייבו אותי להתמקד בהם בחיים המציאותיים.העבודה שלי לא ליד המחשב במשך שעות היום . לכן יש לי רק שעות ערב או שעת צהריים שזה לביקור מהיר ומשיכת מיילים שונים . ותזכרי לא תמיד אני יכולה לכתוב , לפעמים יש לי יובש כתיבתי וגם שאני רוצה זה לא יוצא... מוזר לא?......תשאלי את הסופרים זה מוכר אצלם. עוד משהו ללא ספק אוכל להשקיע אם מבקשים אבל בהחלט לא על חשבון דברים אחרים .לא אוכל להזניח דברים אחרים בגלל הנט!

actress

New member
איזו מקסימה ../images/Emo140.gif

רואים שעצם זה שאת פה את גם תורמת וגם עוזרת.

שירז**

New member
../images/Emo9.gifככה מסמיקה..../images/Emo51.gif

גם את מקסימה . עכשיו שולחת בעקבות הפורמים שאת מנהלת את אנשי השב"כ. סתםם....
. האמת אני יושבת כאן במקביל מדפדפת בפורמים שאת מנהלת. סקרנית ללמוד את הנפשות הפועלות שם. לראות את האופי הכתיבה שם. חכי אכתוב לך כמה מילות עידוד.

למעלה