הודעה!

דגדגון

New member
הודעה!../images/Emo4.gif

כל הקטע עם שינויי צבע העינים זה בולשיט אני ניסיתי וזה לא יצא סתאם ביזבוז זמן ורגשות מעליבים!

pirtza

New member
יש מכשפים/מכשפות יותר חזקים מאחרים

תראה...יש מכשפים ומכשפות יותר חזקים ופחות חזקים...ואם תגיד איך ניסית אז אולי אני יוכל לעזו לך...תוסיף נר או תעשה מדיטציה לפני..אבל תגיד איך עשית ואני יוכל לעזור... שלך pirtza

Master Boo

New member
אני יפנה את השאלה הזאת שוב

את חושבת שאם הוא יוסיף עוד נר אחד, וינסה שוב זה יצליח לו???

dopey_wizard

New member
נכון! אם

לא יוצא לך לעשות את זה זה בולשיט! בוגר מאוד!!! זה כמו שאני יגיד שאם אני לא מצליח לעשות טבעות עשן אז זה בולשיט! אתה בעצמך בולשיט!!! ---> דוד

dopey_wizard

New member
צועק???

דבר ראשון אני לא צועק (טוב לפעמים כן..) דבר שני יש פה הרבה אנשים שאומרים דברים מעצבנים! דבר שלישי יש פה הרבה אנשים שמתנהגים כמו בני 12 ודבר רביעי לא רוצע להירגע!!! תרגע אתה!!!!!!! מי אתה חושב שאתה???? אומר לי להרגע? צעקתי עליך או משהו! (הצעקות היו בצחוק!) ---> דוד

זוהי

New member
אובר שימוש בסימני קריאה / שאלה

וסתם ניבולי פה מרתיע אנשים , גו פיגר...

morning star

New member
זה לא משנה

במקרה הטוב, שינוי צבע עיניים זה טריק אשלייתי חביב. במקרה הרע - מקור למפח נפש. מאחר וזה נראה "טריק" כל כך פשוט, יש שחושבים שאפשר לבצע דברים כאלה ואחרים בקלות. זה כלל לא נכון. נדרשים לכך יכולות ריכוז והדמיה (ז"א ויזואליזציה) טובים, סבלנות ותרגול. כמו כל דבר בעולם המאגיה והכישוף. שלך הנווד

pirtza

New member
.....

כן...יכול להיות שנר יעזור....אבל כמובן שגם ריכוז...וכמו שכבר אמרתי לפני כמה זמן בפורום שזאת באמת אשליה והיא יכולה להישאר דקה שתיים או שבוע שנה ויותר....בכל אופן....אם לא הצלחת תעשה מדיטציה לפני...ואם אתה לא מצליח אז לא נורא...אולי אתה עוד תצליח...את זה רק אתה תדע שלך pirtza

דגדגון

New member
אז הינה לכם!../images/Emo93.gif

עשיתי את זה עם 3 נרות 2 בצד אחד באמצע והתחלתי לעשות מדיטצייה משהו כמו 5 דקות ואז התחלתי את הכישוף והתחלתי לעשות משה כתוב עוד 5 דקות 10 דקות הלכתי להיסתכל במראה ו**** כלום לא קרא! אז קניתי עדשות ב300 שקל! רק בגלל שהכישוף הדפוק לא הצליח!

faith2

New member
300? בושה!

זה עולה 200! ודבר שני...יש באמת כאלה שהם יותר חזקים...יש לי חברה שכמעט בלי מאמץ היא מסוגלת להמון!!!.....המון מאוד!

Rectumolog

New member
תקשיב לי

ילד כישוף ומאגיה אלה דברים שלוקחים המון זמן אימון אני מציע לך קודם כל ללמוד את הכישוף פרפקט ורק אחר כך זה דורש הרבה מאוד סבלנות שלך נדב הרקטומולוג

The Wraith

New member
YOU Listen to me..Boy

אתה לא יודע איך מאגיה פועלת באופן מושלם, את זה אף אחד לא יודע, ישנן השערות - לא יותר מזה. העובדה שזה עובד זה דבר אחד, *איך* - זה דבר אחר. קודם צריך לקרוא קצת חומר, מה לעשות והרוב באנגלית, רק אז להתחיל לנסות דברים.

pirtza

New member
......

שלום וחוץ מזה לא כולם מצליחים ה-כ-ל יש מכשפים יותר חזקים ומפחות חזקים ויותר מיומנים בכישוף וכן הלאה... אז אולי תנסה להתמקד בכישוף אחר...אני יודעת שזה סוג של כישוף שמאוד מושך...אבל לא נורא..לפעמים באמת כדאי לקנות עדשות שלך pirtza

דגדגון

New member
בכל אופן../images/Emo51.gif

תודה! אבל ניסיתי לפניי המון כישופים ובאמת כלום לא יצא! ניסיתי כישוף של מזל שהוא מאוד מאוד קל! ואפילו זה לא יצא ! איכסה פיכסה! אוליי מישהו מכיר אתר עם כישופים? כמובן שיהיה בעברית!

למעלה