הודעה

FreakOfNature

New member
הודעה../images/Emo26.gif

סורי שלא הייתי פה בכמה ימים האחרונים... יש לי דלקת גרון. ביום ראשון חזרתי הבייתה ומיד נכנסתי למיטה, אתמול הייתי אצל הרופאה על הבוקר, ומיד הלכתי לאוניברסיטה וחזרתי רק בערב והייתי צריך לעשות שיעורי בית. בכל אופן, אני עכשיו לוקח אנטיביוטיקה, אני מקווה שכבר היום בערב אני ארגיש טוב יותר ואכנס יותר לפורום.
כפרות עליכם

MoWz

New member
יאאאששש רוני סופרסטאר פהה@!1

בת כמהה את?.. תבדריי אותיייי :( כולם בבצפררר..:(

רוני1002

New member
אני בת 22 מראשון לציון.

כן, אשכרה כולם עכשיו בבית- ספר. מה איתך
בת כמה את
מאיפה
אה... ובקשר לרוני סופרסטאר אני שוקלת להחליף כינוי...

MoWz

New member
הייי אני גרתי בראשון!!

אבל עברתי לאלפי באמצע כיתה ו'..הסיפור הוא שנולדתי פה עברתי לראשון וחזרתי לפה ובכל התקופה הזאת עברתי 6 בתים עד עכשיו..מגניב ליי.. אם תהית איפה זה אלפי מנשה א זה פה שתי שניות מכפר סבאא..אז אני בכפר סבא הרבה.. ואני אחלה!!..אני מנסה לשכנע את עצמי שאני חולהה...מהה כולם חולים למה רק אני לא?..לא פר.. ואני בת 14 אני יכולה לעלות במעליות בלי ליווי מבוגר!..שווה לי.. ובקשר לרוני סופרסטאר..אני לא פה הרבה בפורום אז אני לא ידעתי בדיוק מי את עד עכשיו אז הסתכלתי בפרטים וכתוב שרית :O אז את אומרת לי שאת מעריצה של רוני? :OOOOOOOOO ואני חשבתי שאנסטסיה\מלאני סי לא משתלב איתה..

רוני1002

New member
באיזה שכונה היית גרה בראשון../images/Emo35.gif

גם מעריצי מלאני אומרים לי שרוני לא הכי משתלבת איתה ביחד... חחח נראה לי שהדבר היחיד שמשותף לרוני ולמלאני ששתיהן עשו קמפיין נגד סיגריות... חחח את לא כתבת פעם בקומונה של מלאני סי או שאני מתבלבלת איתך עם מישהי אחרת
אולי זה היה כשהקומונה הייתה על מלאני סי ואנסטסיה...

MoWz

New member
אם הייתי כותבת זה כי צביקה

הכריח אותי חח.. ואני גרתי בקריית ראשון..אז נכון ליד התחנה המרכזית?..איפה כל האוטבוסים וזה..אז ליד זה יש מן סדרה של בניינים שהם בהתחלה כזה נמוכים והאחרון הוא גבוה..16 קומות..אני גרתי בקומה 15.. זה כאלה בניינים שיש לובי שמוביל לשתי בניינים כאלה.. אוףף תביאו לי תאתר הזה שכותבים כתובת ואני יראה לכםם..

רוני1002

New member
יו, אני גרה קרוב לקרית ראשון. ../images/Emo13.gif

אני גרה בכרמים, זה גם קרוב לתחנה המרכזית החדשה. לאיזה אתר את מתכוונת

MoWz

New member
הייתי בכרמים הרבההה

כשגרתי בראשון..היה שם מאפיה כזאת טובה אני זוכרת היינו קונים משם..והרופא שלי היה שם..לעיינים או אף אוזן גרוןן..נראה לי לעינים.. ובקשר לאתר זה אתר כזה שאת כותבת כתובת וזה מביא תמונה של המקום..

רוני1002

New member
אה, אני מכירה את האתר הזה.

אין לי מושג מה הכתובת שלו, אז אני לא יכולה להביא לך קישור. הבנתי בערך על איזה בניין התכוונת. המרפאה שלך הייתה בכרמים... איזה מצחיק כי המרפאה שלי בקריית ראשון. אבל אני ממש לא מרוצה שם. אני רוצה לעבור מרפאה. אני מכירה את המאפיה שהזכרת אותה. הבת של בעל המאפיה הייתה איתי בתיכון. זאת באמת מאפיה טובה.

MoWz

New member
תרגיש טוב כפרעע../images/Emo24.gif

הפורום יהיה בסדררר כאלוו דהה אני פהה..(אבל עד ל3 הכי הרבה כי אני צריכה ללכת ליומולדת של אחותי..\: לא בא לי..תחטפו אותי!!...בבקשהההה
)

adii1201

New member
אוי נשמה כפרעליך מסכן שלי

תרגיש טוב נשמה!!! הבריאות יותר חשובה מהפורום אז קח את כל הזמן שאתה צריך! מתעליך כפרעליך תרגיש טוב!!!

FreakOfNature

New member
../images/Emo51.gif לכולכם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

מזל שאני חולה, לפחות ככה נכתבות פה הודעות

למעלה