הודעה

Pagra Baleben

New member
הודעה../images/Emo185.gif

אנשים...החלטתי סופית...אני פורשת מהפורום. זה בגלל סיבות אישיות, בבקשה אל תשאלו אותי עליהן. סורי... ב-
- פגרה

אוי חבל...

אז...אני לא שמחה שאני שואלת את זה... אני יכולה ליהייות מנהלת הפורום בימקומך? רק שאלתי... אפילו ששלחתי 10 הצאות פורומים...

אל תגידו שאני סתומה...

כי אני כזאת..אני יודעת להעליב... אני סתומה...אני מודה...כמו שכולם אומרים... אבל אני באמת עצובה... למרות שאני כל כך רוצה ליהייות מנהלת של איזשהו פורום... אני באמת באמת עצובה!!!

ול-עינבל

את תבואי אכשיו לצ'אט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם יעל אתם חיבות.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נוווווווווווווווווווווווווווווווווו

כועסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בעוד 120 שניות אני סוגרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רואה עד כמה את חשובה לי?!?!?

את מנהלת פורום!!!!!!!!!!!!!!!! תראי כמה הודעות השארתי לך!!!!!!!!!!!!!!! תראי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רואה... אל תעזבי!!!!!!!!!!!! טוב אולי לא ליהייות מנהלת... אבל מהפורום?!?!!?!??!!!??!? החלטה גרועה!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagra Baleben

New member
בובה../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

רציתי לגלות אחורי זה- ה-1 באפריללללללל
סורי^-^

יו, רציתי להגיד לך להישאר... אבל

חשבתי.כן,ישבתי וחשבתי עם עצמי!. מי אני בכלל שיגיד לך.? נו, מילא.

למעלה