הודעה :
עוד שבוע ...

../images/Emo41.gifהודעה לכולם!!!!../images/Emo41.gif

מעכשיו אני לא מתיחס ולא כועס ולוקח ברוגע את העיניין של איש המיסתורין... אני אומר לכם שזה לא אני אתם רוצים להאמין תאמינו לא אז לא... אוף!

AmiTutiT14

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה ע-נ-קקקקק

../images/Emo21.gif תגובה...

אני אגיד את זה בכמה שפחות להעליב... כל הקטע הזה של 'איש המסתורין' נראה לי די מגוחך...אנשים פה צריכים לדבר על אמ"ל נטו או מקסימום לגלוש החוצה זה לדבר על שחקנים אבל מה כל הקטע של 'איש מסתורין' קשור לפה...אולי זה רעיון נחמד אבל זה לא מתאים לפה...לפחות לא לפורום הזה...חוץ מזה...מי אתה כבר יכול להיות שאתה טוען שאתה 'איש המסתורין'...לדעתי אתה בטח איזה אחד שקוראים לו 'ציון כרמל' בן 24 מתל אביב חובב מחשבים או איזה 'נדב סער' בן 18 מרמת גן או אולי שאתה מקסימום איזה 'דן לוי' בן 48 מנהריה...מה ההיגיון פה
אתה בכלל לא מפורסם ואם היית מפורסם אז לא היית מבזבז את כל זמנך בלנסות לשכנע אנשים אומללים לגלות מי אתה וגם אם היית שחקן היית כותב בצבע אדום
ורק שתדע...אני לא אומר את זה כדי לריב או כדי להעליב...אני פשוט אומר את דעתי...זה לא מתאים

הסברים...

קודם כל מי את שתגידי לי מאת הדברים האלא האאאא? למה שלחו לי מסרים שרוצים להעתיק את הפורמט לפורום אחר האאא? למה אנשיים אוהבים את זה? האאא? לא נראה לך לא נאה לך .. את לא חייבת או חייב להגיב כאן!!!! עכשיו שמע! מגוחחך תיקראי ליצירות המופת שלך ! מי את שתדגידי את זה? את ממש חוצפנית... אני הסביר לך ! בכעס רב! מה אני כבר יכול להיות ? ואיי את חוצפנית במפורששששששששששששששששש חוצפנית! אני חבר פורום כאן וכולם מכירים אותי (או חברה) ואותך מי מכיר? תקשיבי אני לא אתיחס על הערה .. כי כולם כאן אוהבים את זה את חוצפנית במילה אחת!

דיה דיה

New member
לא מתאים לך אל תגיב/י

כאילו סבבה שלא טוב לך אבל לכל דבר בחיים יש דרך להגיד... אתה ברחת דרך מלחמה ולכן אותו בן אדם או בת אדם החליט/ה להחזיר.. אז במקום לריב שכל אחד מכם יעשה מה שטוב לו ומה שבראש שלו...בהצלחה

למעלה