הודעה

דוקוא בת 40 בערך

ונראת צעירה יותר נראה לי.. ומי אמר שנשים זקנות לא יכולות להיות סקסיות?

דללה

New member
התגובה שלי.

קודם, תהיי מנהלת יום אחד בפורום הזה, ואח"כ תביני למה צריכים יותר ממנהל אחד. אין פה 3 מנהלים מהסיבה הפשוטה שים אינו נמצא פה. עד אתמול, ניהלתי את הפורום לבד, ואתמול הוספתי את אשרת בעקבות לחץ על החודש הקרוב. אף אחד לא טען שאין לי זמן בכלל לנהל את הפורום! ולידיעתך, יש אינספור פורומים פחות פעילים מזה שמנוהלים ע"י 2-3 מנהלים. נורא קל לדבר בלי לדעת. הניהול של אשרת הוא זמני לכל אלו מכם שלא הבינו, והוא מאושר ע"י תפוז! הריבים על גבי הפורום? אנחנו לא רבים.. אנחנו מנהלים דיונים סוערים
את רוצה שהתנועה תהיה כמו שהייתה? איך בדיוק? את פרשת, יוראי פרש, טל פרש (למיטב ידיעתי)... כולכם פרשתם ואתם רוצים שהכל יחזור להיות כקדמותו?? תבואו ותעזרו ותפסיקו לברוח בגלל סיבות טפשיות כמו דו"ח הביקורת.. (כן.. לדעתי הן טיפשיות..) עובדה שרבים מאיתנו נשארו למרות אותו דו"ח!!! יש לי עוד המון מה להגיד, ולצערי אני אשמור לעצמי. אין לי את הרצון לפגוע באף אחד מכם. באמת שלא. זהו.. שיהיה לכולם יום נעים.. שני.

Sashka7

New member
אוקיי תמני אותי להיות מנהלת הפורום

ליום אחד
נראה אם אפשר להסתדר עם זה....

אשרת

New member
מבחינה טכנית זה קצת בלתי אפשרי ../images/Emo13.gif

אבל אולי ראוי שאנחנו ניזום את השמועה הזדונית שזה כיף חיים לנהל פורום, ועוד פורומים פוליטיים ועוד שניים שקשורים לשינוי. אז... זה ממש לא חוויה גדולה!

גם על ההודעה שלי אמרת שיש לך המון

מה להגיד אבל "לצערך" את תשמרי את זה לעצמך. אז אם באמת יש לך מה להגיד, תגידי! מה הטעם לומר כל הזמן שיש לך מה להגיד אבל את בוחרת לא להגיד? ממה בדיוק את מפחדת?

דללה

New member
האמת שלא...

להודעה שלך אמרתי שיש לי הרבה להגיד, ואגיד כשאמצא את הזמן לכתוב הכל. מה הטעם? אין בכוונתי לפגוע באנשים על גבי הפורום. אני לא מפחדת מאף אחד, אבל מן הראוי שהמנהלת בעצמה תכבד את חוקי הפורום, לא?

לפי מה שהבנתי ממך

חוקי הפורום לא סותרים העברת ביקורת לגיטימית כל עוד אין היא מלווה בהשמצות והכפשות. אם יש לך ביקורת על משהו, הפורום זה בדיוק הבמה המתאימה להביע אותה. אם הפורום הוא מקום שבו אנשים מסתירים את דעותיהם רק בגלל שאולי הם יפגעו במישהו, אז אין טעם בפורום.

דללה

New member
אתה צודק..

אבל אני בכל זאת לא חושבת שאת מה שיש לי להגיד ליוראי או לסשה צריך להופיע בפורום.

למעלה