הודעה

Fleddermaus

New member
מזתומרת "לא תכיר בה"?

מה אתה, חמאס? אתה לא יכול להכיר או לא להכיר במנהל פורום, זה לא רה"מ או מדינה, אם אתה לא מכיר במנהל, הוא חוסם אותך ואז אתה מכיר בו מאוד.

אני לא חמאס.. אבל כשצריך

אני יכול להיות יותר גרוע ממנו.. אני שינוייניק שומר חוק. ואני רוצה להפתיע אותך! וגם להגיד לך שאל תתערב בעיניינים פנים תנועתיים! זה פוגע והורס! אל תתערב! וכמו שאמרתי ... אתה לא כל כך אובייקטיבי אתה בעצמך מנהל.. ואתה תגן על מנהלים.. יש קשרים של אינטרסים בין כל המנהלים.... ואני בכלל בעינין הזה לא מתווכח איתך. אני לא מכיר באסף זגריזק כמנהל בפורום המבוגרים כמו שאני לא מכיר באשרת כמנהלת בפורום שלי (פורום הנוער) ואני מוידע לך שאני כן יכול לא להכיר גם מפחינה מוסרית (ולפעמים הפחינה המוסרית חשובה הרבה יותר מהחוקית) וגם מהפחינה החוקית.. מכורח הנסיבות יש לי כאן אפשרות לא להכיר באשרת כמנהלת. אתה לא יודע בכלל על מה הדיון.. אני באמת לא מבין למה אתה מתערב? למה אתה מרגיז?! ולהפך דוקא ראש ממשלה ומדינה זה דבר הרבה יותר חזק ממנהל.. ואני שוב חוזר אני לא מכיר באשרת כמנהלת! קפיש?

תמיר1991

New member
על מה?

את מינוי לגיטימי בהחלט - לשני ולים אין זמן להיות פה כל הזמן, ואת כבר רשומה בתפוז וחוסכת הליך מיותר של ראיון והכל, ואת בלאו הכי מנהלת את האחות הגדול. אז למה לא? תמיר.

אשרת

New member
האחות הגדול? ../images/Emo6.gif

תמיר.. אני מבינה שהספרים של הפתוחה קלקלו לך את השפה? :D

דללה

New member
איפה נשמע דבר כזה???

איפה נכתב שלמנהל אין חיים וגם אם יש לו תקופות לחוצות אז הפורום קודם לכל ואין מצב בעולם שהוא יקבל עזרה??? איפה נכתב שאסור שיהיו 2 מנהלים? אני מציעה לך אסף, לגשת לפורום קדימה ולראות מה עשה המנהל כשהתחיל ללמוד- תן לי לענות לך על זה.. מצא מנהל שותף. אני לא צריכה לתת לאף אחד מכם דין וחשבון לגבי החיים הפרטיים שלי ואם יש לי תקופה לחוצה, זכותי לבקש ממנהל כלשהו שאני סומכת עליו לבוא ולעזור לי. אני לא חייבת שזה יהיה אחד מהנוער כיוון שעל מנהל זמני להיות מנהל בעצמו. לכן אסף ב. שמור על פיך בבקשה ואל תעז לאיים עליי!!! אני לא עוברת על שום חוק!!!

Sashka7

New member
הי ../images/Emo24.gif

מה קורה אתכם? מה חדש? אנחנו אימצנו כלב!
הוא מאוד מתוק... מזמן לא כתבתי פה, אבל אני מתעדכנת מפעם לפעם במה שקורה בפורום. חבל לי מאוד שכל פעם שאני נכנסת לכאן אני רואה ריב חדש ביניכם. תפסיקו עם זה כבר! תתחילו להשקיע את האנרגיות שלכם בדברים יותר מועילים -למשל אסיפת הנוער שאתם מדברים עליה כל כך הרבה- נו באמת! כל כך קשה לארגן 5 חברי נוער? אפילו אפשר לערוך את האסיפה בבית של מישהו! לא צריכים שום אישור או אירגון מלמעלה, אתם כבר ילדים גדולים. בנוסף, אני לא מבינה למה אתם צריכים 3 מנהלים בפורום שכותבים בו בסביבות 5 אנשים? יאללה תבחרו כבר מישהו אחד שיעשה את זה כמו שצריך (כמו בתקופה של ים). מישהו שיהיה אחראי על ניהול הפורום ויתמודד עם הדבר לבד. מהצד זה נראה פשוט מצחיק! מה, אין ביניכם מישהו אחד שיש לו את הזמן לנהל את פורום נוער שינוי?
אגב, אני ממליצה לכם להחליט על הקמת ועדת ביקרות באסיפה. זה ימנע הרבה ריבים על גבי הפורום! לפי דעתי ביקורת זה דבר מאוד חשוב, אבל צריך לדעת לעשות אותו נכון- אל תשכחו שיש דברים שלא כדאי לפרסם על גבי הפורום, מבלי לבדוק אותם עד הסוף. דבר זה לא יעזור בצירוף פעילים חדשים לתנועה. ואו כל כך הייתי רוצה שנוער שינוי תחזור להיות תנועה כמו שהייתה. גדולה, מגובשת, פועלת, יוזמת, והכי חשוב ... חיה! זה המקום גם לברך אתכם על טקס רבין שעשיתם, כל הכבוד על ההשקעה!
טוף, אלו כמה מהדברים שרציתי שתדעו- תתיחסו לזה איך שתרצו.
בהמשך סשה

your eye

New member
../images/Emo45.gif

כל מילה - פשוט זהב... מקווה שתאמצו את "המלצות טרטמן"....
שיהיה הרבה בהצלחה מכל הלב, יוראי

Sashka7

New member
יוראי, מי כמוך מכיר את שם משפחתי../images/Emo8.gif

אל תשווה אותי אליה!
* ושוב.... איכס!!!

למעלה