הודעה:

firerez

New member
הודעה:../images/Emo13.gif

אני רוצה לברך את עמית גפן על כך שאתמול הוא קיבל את תפקיד אחראי צופים בתל אביב-יפו בהצלחה אחי !!!

fireman

New member
בהצלחה....

מי כמוני יודע שמדובר במתנדב מהשורה הראשונה אני חייב לציין שאינני מופתע מהמינוי שלו לאחראי צופי אש תל אביב יפו. בהצלחה בהמשך הדרך

אביב22

New member
לעמית../images/Emo70.gif

הרבה
והמון|מזלט, למרות שזה עדיין זמני עד שעומר לבון יעזוב (אחרי צופים שעבר של ת"א-יפו) אני מאחל/ת לך הרבה הצלחה עם התפקיד החדש ומקווה שתמלא אותו קראוי ותיצג את צופי ת"א-יפו בדרך הכי טובה שאפשר.

bluefire

New member
מזל טוב עמית אחי כמו כן אני רוצה...

לאחל בהצלחה לעומר לבון בדרכו החדשה כמתנדב ולא כצופה אש. בהצלחה עומר אחי.

תשתדל/י פחות שגיאות .

וכן כן אני יודע שדילגת על כיתה א´ ולא היה כסף לחוברות "אלפי" אני מבין זאת אך לא צריך להפגין זאת בנוכחות הפורום.

TAFD

New member
../images/Emo49.gif עמית !!!

אני כבר ידבר איתך בטלפון...

Meni Malka

New member
מזל-טוב עמית על התפקיד החדש

אתה בהחלט ראוי לו !!! אני מקווה שתצליח בו ותנהל ותייצג את צופי אש תל אביב-יפו כראוי !!! :)

crystal mind

New member
מזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo150.gif../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif

לא הספקתי להכנס לפורום בימים האחרונים אבל למרות שכבר אמרתי לך מזל טוב באופן אישי כבר בישיבה, אז שוב, המון המון מזל טוב ובהצלחה בתפקידך החדש!!! אני בטוחה שתמלא אותו כמו שצריך ובכבוד רב! כל הכבוד וישר כוח!! ממני רויטל.

Amitg

New member
הרבה תודה רבה לכל המאחלים!

ואגב ליאור שני... ראית? לא כתבתי כלום עד יום ראשון בפורום על זה כמו שביקשתי (זה היה בגלל שהאינטרנט שלי לא עבד אבל לא משנה
ושוב תודה לכל המאחלים! ואני מאוד מקווה לייצג את התפקיד בכבוד ולהצליח בו אבל זה מאוד קשור בעזרה של הצופים שלנו שיעזרו לי בוא אחרת זה לא יהיה אפשרי!
רבה!!

למעלה