פרינסס מיייאו
New member
הודעה 2
עוד משהו שקראתי פה- מישהו רשם על תרגילים לראיית הילות, לקחת דף בצבע מסויים, להביט בו ואחר כך על קיר לבן וליראות את הצבעים המשלימים... פעם אחי חזר הבייתה {לא זוכרת מאיפה} ושם לי על הריצפה דף כחול ודף אדום ואמר לי לעשות בדיוק אותו הדבר. זה היה נחמד וניסיתי את זה גם על חפצים אחרים אבל בסוף זה סתם שיעמם אותי והפסקתי.
זאת באמת דרך טובה להיתאמן בליראות הילות? יש עוד כל מיני שיטות שיכולות לעזור? איכשהו אחרי שקראתי על כל מיני דברים שמתי לב שיש דברים שאני עושה סתם ככה ובעצם הם ממש תרגילים. כמו להיסתכל על משהו לעצום עיניים ולדמיין אותו, ולחזור על זה. שני חלומות צלולים והרגשת שיתוק שבאו לי לפני שידעתי מה זה בכלל {פחות קשור לפורום הזה}. ותמיד כשהייתי קטנה היה נידמה לי שאני שומעת אנשים קוראים לי והחלטתי לנסות לחבר את כל מה שאני שומעת למשפט, ופעם היתעוררתי וראיתי צל של מישהו הולך ועוד כל מיני דברים... בזמן האחרון גם מאוד התחלתי לשים לב לדברים שאנישים לא אומרים ואז כשאני שואלת אותם אם זה קשור למשהו מסויים הם לא מבינים איך ידעתי. ובמסיבת פורים, עם כל המוזיקה הרועשת והכל פיתאום שמעתי את השם שלי ממש חזק וכשהיסתכלתי לכיוון שממנו שמעתי את השם ראיתי שתיים מהחברות שהיו איתי במסיבה מסתכלות עלי ומחייכות וכשניגשתי אליהם הן סתם צחקו ואמרו שהם בדיוק מתחת למזגן וכדאי לי גם לעמוד כאן קצת...
אני הולכת לשטוף כלים (איזה כיף לי @_@ ) ואם למישהו יש תשובה לאחת השאלות שלי...היא תתקבל בברכה! צ´או פרינסס---,--´-{