הודעה שתפסה אותי

הודעה שתפסה אותי

בפורום "גברים בעידן המודרני" שם היא לא זכתה להתייחסות אליה היא ראויה לעניות דעתי ואצלנו הרי זה בדיוק הנושא. הכותרת :" וכשאנשא בשלישית" שנפתח את זה לדיון?

../images/Emo178.gif

קראתי קצת משם וקצת משם.. נותנת לך את הכבוד להתחיל לפתח

ואני בכלל לא ביקשתי כבוד

רק חושבת שיש כאן הרבה כאלו שיהיה להם מה לומר... וכרגע מתוך בחירה אני מעדיפה לתת למיטב המוחות בפורום לקחת את זה לאן שהם רוצים... (מיים חי? שלא תתיבשי לנו מהחם) |ניצת בקריצה|

Mastul4u

New member
נשמע הומוריסטי

משהו כמו :עוד לא נולדה זו שאתחתן איתה.............. אני מקוה עבורו
......................

r e d head

New member
אך עונים - לא - בשלוש מערכות

" אני בהחלט סבור שנותרתי עם פתיחות לכל דבר. טוב, כמעט לכל דבר. מה שברור לי הוא כי לעולם אין לומר "לעולם לא". כך שלשאלה הנשאלת לפרקים: "ותעשה זאת שוב?" או "אתה עוד תתחתן?" וכהנה גרסאות שונות כשוני החוצפה של השואל, יש לי תשובה...."

תימניה

New member
"כשאנשא בשלישית"

לדברי הכותב, אם וכאשר ינשא בשלישית, יעשה זאת עם נשואה. מצטטת... "אם וכאשר יתברר ללא צל של ספק כי הנשואה הזו אכן מגלה סימנים אמיתיים וכנים של רצון להתנתק ממצבה הנוכחי למעני - אות היא כי היא ראויה להימנות על בעלת הסיכויים הטובים להיות אישתי השלישית." (סוף ציטוט) ואולי, היא נתפסת באדם שיוציא אותה מהמצב, לא בגלל שהיא אוהבת אותו,אלא,כקרש הצלה. רק תזכורת קטנה,היא נישאה לבחיר לבה מאהבה. עם הזמן,האהבה הזאת פרחה לה מהחלון,מסיבות שונות. בעצם הסיפור יכול לחזור על עצמו, אלא שהפעם הנבגד,יהיה זה שהעדיף "להנשא בשלישית" לאשה נשואה. לדעתי....ההבדל היחיד בין אישה נשואה לגרושה, שהגרושה התנתקה ממצבה,לפני שמצאה אהבה אחרת. בעצם שתיהן נמצאות באותה סיטואציה, לשתיהן רע....רק שכל אחת מוצאת את הדרך שלה לשנות את המצב. ( גם אני מחכה למוחות הגדולים
)

רו נה

New member
תימניה - מסכימה איתך

ההודעה העלתה בי גיחוך קל, מה ל'שות, אין מוח גדול....

Lonely In Blue

New member
אכן..........

הודעה כבדת משקל. הבעיה היחידה, שאם הכתוב שם נכון עבור הכותב, הוא נכון גם עבור זו אותה הוא מבקש ( להלן: המבוקשת ). ז"א, אם נשתכנע מהלוגיקה המעמיקה, וכיון שבדרך האלימינאציה, נותרה רק מי שהיא היום נשואה ועם ילדים, גם עבורה - רווק, גרוש ואלמן אינם באים בחשבון, מאותן הסיבות המצויינות (?) בטיעון. כיון שהכותב גרוש, דהיינו אינו נשוי, כדי להוות בחירה נכונה עבור המבוקשת, עליו קודם להיות נשוי. אך היות והכותב אינו מוכן להינשא אלא לזו אותה הוא מבקש, מצב שבו הוא יהווה בחירה נכונה עבור המבוקשת אינו אפשרי. אם כך, קיימות שתי אפשרויות: האפשרות הראשונה, כיון שלפי ההגיון שלו עצמו, הוא לעולם לא יהווה בחירה נכונה עבור זו אותה הוא מבקש, הוא אינו מתכוון כלל להינשא בשלישית. האפשרות השניה, שהוא מוכן להינשא למי שאינה מסוגלת להבין מה נכון עבורה, או למי שמוכנה לוותר על מה שנכון. כיון שעבור הכותב, הגיון בריא הוא תנאי קיומי והוא מייחס לו חשיבות רבה, נוכל להניח בסבירות קרובה לוודאות שאפשרות ב' תידחה על ידו, והוא לא יהיה מוכן להינשא למי שלוקה בחוסר הגיון בסיסי. אם כך, בדרך האלימנאציה, נותרנו עם אפשרות א' : הכותב אינו מתכוון כלל להינשא בשלישית. על החלטתו זו, בהחלט מגיעות לו תשואות.
אם הנישואים הראשוניים הם ניצחון הרגש על האינטלגנציה, הנישואים השניים הם נצחון התקווה על הניסיון, נישואים שלישיים יהיו נצחון האובססיה על התבונה.

רות 2

New member
היתי מוסיפה לדבריך לונלי ידידי

כי קשה שלא לחשוד שהכתיבה מונעת, וממונעת לאותה מערכת יחסים בה היא הכותב או עדיין ..חלק ממערכת יחסים קיימת של אישה נשואה ,...עם אישה נשואה.... אבל זה סתם הסקת מסקנה ... כמו לקרא איזה פרק ולמצא בו את ה -"מוטיב המקדם" לפרק הבא... וכולי תקווה כי לא יהיה זה ניצחון האובססיה על התבונה אלה

אלמרה

New member
תודה לך Lonely in Blue

את הראשונה המבינה את הלוגיקה של דברי שם. ואני באמת לא מתכוון להינשא בשלישית. חתונה? זה מה שחסר לנו בחיים? יש רגש ויש אינטליגנציה תקווה וניסיון... יש תבונה אבל ממש לא אובססיה. Lonely - you are the Only

הנ"ל לא מעוניין להנשא.

הוא כן מנסה ע"י מניפולציות לקבל אישור מזוגתו הווירטולית לזה שהוא שווה יותר מבן זוגה העכשיוי. אבל יש בעיה. אם דרך החשיבה שלו היא לוגית כפי שהוא מתאר, צריך לקחת בחשבון שאין קשר בן לוגיקה לרגש. קיימת סבירות שמה שטוב לה ברגע נתון, עשוי להיות רע לה בנקודת זמן אחרת. איפה זה שם אותו
הוא זקוק לקשר ומערכת יחסים עם נוסחה
ואני ממתין להזמנה לחתונה.

טוב עכשיו אני?

הגיון אמרת ועכשיו בוא נבדוק אותו אחד לאחד הולך? רווקה ? אם אינך רוצה עוד ילדים סמן
אם רוצה תוכל לסמן
רק שעליך לקחת בחשבון את האפשרות שיהיה לה קשה לקבל את עולמך כמי שחווה הורות ולא בהכרח תדע איך "לאכול" את ילדיך. גרושה? אם היא "זרקה" את בעלה בטח מן הסתם היא "תזרוק" גם אותך בפרט כשתגלה למה אישתך זרקה אותך (ההגיון שלך ,לא שלי). אם בעלה "זרק" אותה אתה "צודק" בהחלט היא לא ראויה !!! (כלל לא משנה שהיא אישה מדהימה שמתאימה לך כמו כפפה ליד בכל זאת בעלה "זרק" אותה וזה מה שחשוב). אלמנה? למה עצוב? יש גם אלמנות עליזות שמברכות את זה שלקח אותו לכל הרוחות .אבל במקרה זה תחשוש שתרצה להפטר גם ממך. אם היא עצובה אתה צודק, בטח כל הזמן תשווה אותך למושא אהבתה הראשונה. ועל פי הגיונך נותרה הנשואה, אז יאללה שנבדוק אותה? היא באה איתך למצבים אינטימיים – ידידי ,אם בעלה לא שותף לפחות בידע למצבים הללו היא לא כמעט ,היא באבו אבוהה בוגדת!!! כן,כן היא עושה זאת איתך , ומחר שתהיה איתך תעשה זאת עם אחר (אחרי שתגלו שהמין בכלל לא משהו, או אולי לפני) ... שהרי כללי המוסר לא תופסים אצלה. בשבלך היא תעזוב את בעלה, ביתה וילדיה ,או כמה נפלא.אחלה שפוטה אתה מבקש לך! רק כאן נותרה השאלה – (נדמה לי שלונלי שאל אותה כבר לפני) ברגע שהיא תתפנה אליך היא תהיה גרושה אז שנחזור למעלה ? זוכר מה קורה עם גרושה? היא "תזרוק" אותך כפי ש"זרקה" את בעלה רק שהפעם מן הסתם זה יהיה קל יותר הרי יש הסכם טרום יחסים... בקיצור ולעניין הכותב בדרכו ההגיונית וחסרת הפשרות מוכיח לנו ולעצמו צעד אחר צעד שהוא לא ינשא בשלישית (ונדמה לי שב"ינשא" הוא מתכוון גם לסתם קשר מחייב). ראבק אז למה הכותב מורח אותנו בלוגיקה כבר שלושה עמודים במקום להגיד במשפט אחד– אני פשוט לא רוצה קשר מחייב!!! הרי בעידן המודרני סטוצים , זיונים , יחסים פתוחים הן לא מילים גסות. פתיחות אמרת? פתיחות למה? לכל מה שלא? מבלי להשאיר כן אחד לרפואה? אההה ועוד משו רציתי לספר לך – קרוב משפחה , התאלמן מאישתו הראשונה (היתה לו זוגיות מדהימה עם אישה נפלאה), רצה המקרה ונישא לרווקה שלא רצתה ילדים אלה יחד איתו החליטה שיגדלו את הילדים מהנשואים הראשונים. אישה מקסימה ושניהם ביחד זוג נפלא שיצרו משפחה מופלאה נשואים כבר למעלה מ-15 שנה(יש לו מזל גדול לדוד הזה ,מגיע לו).

למעלה