הודעה שמחולקת ל2

קימנר

New member
הודעה שמחולקת ל2

חלקים, בבקשה אל תמחקו לי אותה, אני מביעה דעה, ואני אנסה לא להעליב. חלק ראשון, איך קראו לשם משפחה של אחד הבנים באודישנים, הראל משהו.. שהוא היה ממש טוב. חלק שני- אני ממש שמחה שצפנת אחת שהיתה שם לא עלתה, לפי דעתי היא שרה ממש לא יפה כאילו אני לא אוהבת את השירה שלה, וראיתי שהיא רשמה כאן לפני כמה זמן הודעה ממש מתנשאת, אז אני עוד יותר שמחה שהיא לא עלתה. לא ברור לי איך אז היא עלתה שלב...

קימנר

New member
כן כן זה.

סקעת הוא מעולה. איך קוראיםלשיר שהוא ש, נתנו לי את זה בזיהוי שירים אבל אני לא מוצאת שום שיר כזה...

yellow cheese

New member
אני אוהבת אותו~!!!

הוא שי גבסו הבא. כ"כ עדין, כ"כ רררררררררר

sisty

New member
צפנת שרה יפה לדעתי! ומה שהיא

רשמה לא כ"כ מתנשא (אם בכלל!!) מותר לה לדבר, להגיב, לא?!

קימנר

New member
ברור שמותר לה

לדב. לא אמרתי שלא, גם מותר לה להתנשא. זה סתם היה מיותר ולא יפה אני הרגשתי התנשאות בהודעה למרות שהיא לא היתה מכוונת כלפיי! ובנימה שונה בלי להעליב, גם בעיני אנשים אחרים שי גבסו לדוגמה שר יפה, אותם אנשים אלוף לא מבינים גרוש במוזיקה, הוא זייפן לא נורמלי, אבל זה עיניין של טעם, בוא נאמר שעם ריקי גל ומתי כספי לא העבירו מישהו, סימן שהוא באמת לא טוב. מצד שני- העבירו את גבסו שהוא זייפן נוראי, אז אולי יש פה משהו אחר שאנחנו לא יודעים, וזה לא רק השירה והלוק יחד. בקיצור לדעתי במקה הספציפי של צפנת, ההחלטה היתה נכונה וטובה. אגב, ראיתם את חזרתו של מאיר המסתורי? "אם ביט"...ענק.

איזו הודעה היא רשמה פה?

לדעתי היא שרה ממש יפה דרך אגב.. איך היא בכתה שלא קיבלו אותה

למעלה