הודעה שמחה/עצובה...

הודעה שמחה/עצובה...

ולא-אין לי פיצול אישיות! אז ככה: מצד אחד שמח
כי הממוצע שלי למחצית ב´ הוא 98.7, וכי אני עוזב לפניימית אשל הנשיא שאני יהיה בה שנה הבאה ואני אומר שלום לילדים בשכבה המגעילה שלי שכולם שם פרחות/ערסים....! מצד שני עצוב
כי בסוף המכירה בטאוור רקורדס בבאר שבע היא גם בתשע, ואתמול התקשרתי והבני ***** האלחה אמרו לי שהיא בצהריים ואבא שלי עכשיו בבאר שבע והוא יכל לקנות לי ובתשע הוא לא יכול....ס´עמק איזה זין! כנראה, שלא יהיה לי דיסק חתום, אלא אם כן ישארו בחנות ואני יקנה מחר, או שמישהו יקנה לי...
בה ביי............. (ואני מת כבר לשמוע את הדיסק!) מיקי.

VengaGirl

New member
תגובה שמחה/עצובה...

וכן..יש לי פיצול אישיות...
מצד אחד שמחה
כי סיימתי חטיבה סוף סוף ועכשיו חופש...72 יום של לא לעשות כלום..
מצד שני עצובה
כי סיימתי חטיבה(אמרתי שיש לי פיצול אישיות..) שנה הבאה תיכון..יותר אני לא אהיה עם הכיתה שלי..או עם השכבה שלי...למרות שיש אצלנו רק תיכון אחד וכמעט כולם יפגשו שם שנה הבאה זה עדיין עצוב..כאילו לא נהיה כבר באותו הרכב...באסה...
והדיסק יוצא בכל הארץ בתשע?? אם כן אז ממש ממש באסה...תשעים אחוז שאני לא אוכל לקנות אותו בשעה כזאת...

Shani5

New member
אנשים

חופש נעים לכולם!!!! תהנו מלא! אה ואיך התעודות? תהנו המוני המונים! אוהבת- שני

יאו כייפ לך..

אני לא יכולה להגיד לכמ את הממוצע שלי..כי אני בכלל לא ידועת איך עושימ ממצוצע
חח אבל הציון הכי גבוה שלי הוא 85..אין מכוני :) אבל האמת הוא בכלל לא מגיע לי.. אממ קרה לי עכשיו משו מפחיד..חברה שלי שכל הזמן צועקת מוות לפיסניקים <חח סיון נחשי מי זאת > התקשרה אלי ושאלה באיזה שעה מוכרים את ממנטו מורי עם חתימה..אז שאלתי אותה למה..אז היא אמרה שהיא רוצה לקנות..אז שאלת אותה ממתי היא אוהבת את אביב גפן?אז היא אמרה שמתמיד..מוזר..מפחיד..מגעיל..פריחת יומן מסע חדשה באה לעולמ :// בעעע !

VengaGirl

New member
אני פשוט לא רוצה לעשות ממוצע...

לא רוצה לראות עד כמה הציונים ירדו... אני נשארת עם הממוצע של השלישים בקודמים... (אל תחשבו שאני עד כדי כך סתומה...הציון הכי נמוך שלי היה 70..) מיקי
אמרתי לך כבר אבל אני אגיד שוב...אח שלי אתה פשוט גאון!! רוני
ברור שאין כמוך..
*על השאר אין לי עצבים להגיב...* חופש סבבה לכולם!! אני חוזרת לספר מחזור שלי..

חחח.....גם אני לא.....

אבללללללללל התקבלתי למגמת קולנוע!!!!!!!! ניבחנתי לזה ובסוף עם התעודה אמרו לי .... איזה כיף!!!!!!!! אוהבתת

לי יש ממוצע 84

ירדתי קצת בלימודים במחצית קודמת היה לי נראה לי ממוצע 89 או משהו כזה אבל חפיףףףףף אני לא ממש שמה על התעודה הזאת... אני רק מתייחסת למקצועות שאני עושה בהם בגרות.. לפיסיקה... כי אני הולכת למגמה... למתמטיקה... כי הציון הזה קובע אם אני הולכת ללמוד 5 יחידות או ל-4 (ואני בסוף כן הולכת ל-5
) וזהו... ושהציונים האחרים שאני לא עושה בהם בגרות כמו כימיה, ביולוגיה, תלמוד וערבית לא יהיו נכשל כי זה הולך לבגרות הפנימית... ואין לי נכשלים אז ככה שאני לא צריכה ללמוד בקיץ ...
Life is beautiful !!!! (יש לי 85 באנגלית...
)

VengaGirl

New member
בגלל שכולם כאן חישבו ממוצע...

גם אני החלטתי לחשב...(למרות שלא רציתי לראות בכמה ירדתי..) יצא לי 89.61 בערך..(המספר עוד ממשיך...אבל נקצר אותו..) לא ירדתי הרבה כמו שחשבתי...בשלישים הקודמים היה לי ממצוע של 93.3 עכשיו אני די מרוצה שלא ירדתי הרבה...

KoKolita

New member
היי אנשים יקרים שלי!!!!../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

זהו... חופששששששששש..!!! איזה כיף..!!!!!!!!
ומלא זמן שלא נכנסתי לפה...... איזו התרגשות!
הממוצע שלי הוא 75.... ואני די גאה בו!
העיקר שסיימתי את השנה ואת הבגרות המסריחה בהסטוריה... (שדרך אגב - הלכה לא רע בכלל!
) אז מה שלומכם כולם?? ראיתי פה אנשים חדשים גם... ברוכה הבאה!
תגידו... הייתה שמועה שאביב מגיע לחתום על דיסקים גם בטאוור רקורדס בכרמיאל...
זה הגיוני?? ולמה אני לא ידעתי מזה.....??
טוב, נראה לי שאני יצא לחגוג בקרוב.........
יום טוב לכולכם!
סיוון

VengaGirl

New member
בובה../images/Emo99.gif

כל הכבוד על הממוצע
ואני בטוחה שהבגרות הלכה מעולה...
ואביב מגיע לחתום בכרמיאל? הוא לא יחתום רק בתל אביב?

KoKolita

New member
ככה אמרו לי......

אני מנסה למצוא באתר הרשמי את המקום עם הקליפ של ממונטו מורי...... אני נאבדת בין הדלתות!!

VengaGirl

New member
עוד נסיון...

זה אמור להיות כאן... www.avivgeffen.co.il/stuff/video/memento.wmv,

KoKolita

New member
לא זה לא הקישור....

אחרי שמורידים את זה, זה לא עובד... טוב, נו יש לי מחשב מטומטם.....!! זה יפה??

למעלה