הודעה שלא נשלחה

פגעסוס

Well-known member
הודעה שלא נשלחה ../images/Emo26.gif

• בעיה במערכת המסרים נאוה פרנס, נטורופתית / תמיכה בתפוז כבר כמה ימים שמסרים שנשלחים אלי אינם מגיעים. עד כמה שידוע לי, אני מקבלת הודעה על מסר שמחכה לי בתיבה - והמסר איננו אם יש מסרים שלא קיבלתי עליהם הודעה, לא ידוע לי על כך. מדי פעם יש מסרים שכן עוברים ושוב, עד כמה שידוע לי, אין בעיה בשליחה אשמח לקבל את עזרתכם להחזרת תיפקוד המערכת... אור ושמחה, והמון אהבה נאוה

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

ובכן, לא נתקלתי בבעיה מיוחדת במסרים בימים האחרונים. ייתכן שאת משתמשת בשמות שונים והמסר הגיע על השם השני? כמו כן לעיתים מייל המודיע על מסר כלשהו מגיע יום או יומיים לאחר שהמסר נשלח. שימי לב שהמייל לא מודיע על מסר שכבר קראת.. בנוגע להודעה שניסית לשלוח 4 פעמים ללא הצלחה, ע"פ מה שראיתי את שלחת את ההודעה בשעות הבוקר במוקדמות (4-5 בבוקר), בשעות אלו תפוז מבצעים שיפורים ותחזוקה של המערכת וסביר להניח שזו הסיבה שהודעתך לא עלתה לפורום. את העתקה מצאתי בהודעות האחרונות שבכרטיס האישי שלך.

אז ככה,

אני משתמשת רק בשם הזהה הודעות נשלחו בתאום עם המייל שהגיע מדי פעם הסתננה הודעה מעולם לא היו בעיות כאלו בעבר אור ושמחה, והמון אהבה, נאוה

פגעסוס

Well-known member
ואת המסר ששלחתי לך קודם

שבו יידעתי אותך על המענה... קיבלת? קיבלת עליו מייל?

לא, אבל כנראה שזה בגלל שהעברתי את

הממשק לזה המתקדם, והתיבה הייתה לא מסומנת
ובאותה הזדמנות, מהו ההבדל בין הממשק המתקדם לסטנדרטי? מלבד העובדה שהוא בודק הודעות המון זמן... המתקדם, כמובן
אור ושמחה, והמון אהבה, נאוה

דRדכוסי

New member
לא ניראה לי שיש עוד הבדל

ההבדל היחיד הוא שהמתקדם בודק הודעות כל 30/60/90/120 שניות (לפי בחירתך) והסטנדרטי בודק רק בכניסה מחדש/ריפרש המתקדם הרבה יותר נוח כי אם את נימצאת אונליין ובדיוק מישהו שלך לך מסר את יכולה לראות את זה באותה שניה ולא כמו בסטנדרטי שבו את תראי את המסר רק לאחר כניסה מחדש/ריפרש

למעלה