הודעה שכייף לכתוב.

admor

New member
נהדר, כל הכבוד לך ולהורים שלך.

ותמיכי לשתף את עושה את זה בצורה כל כך טובה וחיננית.

תודה ילד מומולדת

השיתופיות היא ערך חשוב. נדבך חשוב בהקמת היישות הציונית בארץ הצבי. אתה בטח יודע את זה. (העיקר שאתה צעיר בנפשך..)

miss mcmillan

New member
התחדשויות../images/Emo70.gif

ייפי היי לך אהובתי. אני בדיוק באמצע לכתוב משהו על ספתא שלי (שלא ראיתי כבר שנה בערך), ככה שוב הטלפתיה המפורסמת שלנו עושה את שלה. נראה אותך עוד כמה שעות, עם חיבוקים ונישוקים לרוב... והגישה של ההורים שלי לעניין: אנחנו התרגלנו לטעם של חרא מזמן. עכשיו תתרגלי את
.

naty 1

New member
שמח

שאת שמחה. מקווה רק שהצורך העז באישור ובקבלה של המשפחה, לא יצא בהפסדך, גם אם יום אחד, רב אחר (או קטע אחר מאגרות הקודש), יציעו לקרר את הקשרים מחשש להשפעה רעה... למזלך, רוב איגרות הקודש מדברות על קירוב רחוקים וחיבוק אחים/יות ש"עדיין אינם שומתומ"צ" מה סבתא זפטה אומרת על הבריחה מהעוצר? נ.ב. יפה לך שיש לך עורכים...

כיף לשמוע!

תמיד כיף לי לשמוע סיפורים של אנשים ש"עשו את זה" תמיד מזכיר לי את עצמי ואת הסיפור שעדיין לא נגמר בהצלחה בחיים החדשים <בעיקר כופר דווקא אוהב את הפרובוקציות הוורבליות שלך>

אומי5

New member
מגניב לך

לדעתי זה בערך השלב שבו מתחילים להרגיש שחיים באמת את הדרך שבחרנו. אגב קראתי את המקורית ,לאות הזדהות...

מתלבט13

New member
שמח בשבילך

והאמת שמגיע לך. אבל כדאי שהצעירים והתמימים שבינינו ידעו שלא תמיד יש הפי אנד. יש כאלה שמנותקים להרבה שנים, ויש כאלה שלא מנותקים אבל הקשר עם המשפחה הוא איכס אחד גדול.

למעלה