הודעה שונה מכרגיל

הודעה שונה מכרגיל

הרבה זמן אני חושבת איך לכתוב את זה. אני מאד מבולבלת. אבל בטוח תבינו. אני האלמונית מהפורום המקביל. כן זה אנחנו שביום אחרי ראש חודש אדר קיבלנו בטא חיובית. בטא 400. שאחר כך עלתה ל1600 ול3000. כן זה אנחנו שראינו 2 שקי הריון אבל פחדנו לספר. אז זהו. אנחנו בהריון. ראינו היום 2 שקי הריון, רק אחד מהם הכיל עובר עם דופק. אנחנו לא יודעים אם הוא אי פעם הכיל עובר שנפל בדימום שהיה לי בערב פורים או שהוא תמיד היה ריק. אבל על זה אנחנו אומרים גם זו לטובה!!! ככה אנחנו לא צריכים להתמודד עם שאלות בעתיד, האם להסתכן ב2 עוברים ברחם בעיתית או לדלל. לא מעכלת שהגעתי לרגע, כל היום אני עם בחילות, אבל גם הם לא מכניסות לי למודע את העובדה "אני בהריון!!!" ראיתי היום עובר עם דופק וגם אז עוד לא עיכלתי אני בהריון!!! לא נראה לי שאני יעכל עד שאני אחזיק את התינוק בידיים. ליהודים היתה אורה ושמחה וששון ויקר כן תהיה לנו. אנחנו זכינו החודש. רוצה להגיע ליום הזה שכל אחת ואחד מכם יזכה ליום המאושר. רוצה להכנס לפורום ולראות רק בשורות של שמחה. ואת מי שזה יעודד (אני יודעת שהרבה שואלות על זה) ההריון הזה הוא ממוקפאים. כבר מימי IOL אני חולמת לכתוב את זה, סוף סוף הגיע תורי אני בהריון!!! כותבת הכל בשמי כי אני בטוחה שהמחייך יוסיף משהו בשמו. ולסיום אני רוצה להודות לכולכם שתמכתם בנו בימים הקשים, כשהייתם אוזן קשבת כשהייתי אחרי הזרעה קשה, כשחיבקתם כשההיתי אחרי יום עבודה מגעיל, כשעודדתם אחרי כלכך הרבה שליליים. אוהבת את כולכם. שרה.

זה פשוט נפלא!!!../images/Emo6.gif

אני מאושרת בשבילך ובשביל המחייך (זה לא סוד שאני מתה עליו. הוא זהב טהור...) אז את ה"אלמונית" ששואלת אצלנו בפורום "הריון אחרי"? - כמה טוב לשמוע. שיהיה הריון בריא ומוצלח , יקירתי ויקירי. כותבת קצר , כי יפתח מקרקר. ענת.

אמא ענתי!

תודה על האיחולים. אבל למה ככה באותה נשימהלומר שככה את רודפת אחרי בעלי? סתאאאאאם. עכשיו תוכלו לקשקש בשני הפורומים. וכן זה אני האלמונית.
שרה

לא רודפת...יש לי אוצר משלי ושמו

בישראל רפי . אבל תמיד נחמד לגלות בעלים סימפטיים אחרים. אני ממש לא טורפת גברים - רק שוקולד (וככה בחיים לא אוריד ת´חמישה עשר ק"ג העודפים מההריון...
). ושוב - רק טוב שיהיה לכם. ענת.

אולה *

New member
שרה והמחייך!!! מזל טוב! מזל טוב!

מאחלים לכם הריון קל (למרות הבחילות) ונוח. מאחלים הרבה שמחה ואושר! אולה ופיטר

פיטר ואולה היקרים!

כלכך מחכה ליום שבוא אני אוכל לאחל לכם הריון קל. הלוואי והזרע של פיטר יחליט שהגיע הזמן לתקוף, וסוףסוך יתקוף אחת הביציות שלך אולה! מתפללת בשבילכם שתתחילו התחלה חדשה, התחלה של הריון והקמת משפחה.
ועוד
שרה.

באאבו

New member
לתפוזים היתה אורה ושמחה...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וואו, שרה - איזו שמחה! הנה, נפתחו לנו היום שערי שמיים.. ממש ריגשת אותי, וממש שמחתי לשמוע.. ברוך ה´, זו הבשורה השניה היום, והשלישית מאתמול... כן ירבו. מאחלת לכם הריון מוצלח, בריא ושלם עד סופו.. ממש משמח אותי לראות הודעה כזו, כי אני מרגישה שאנחנו הבאות בתור... אין גאלות - זה חייב להיות! (LIFO או FIFO - אבל חייבים לצאת מכאן!) שרה, בקרוב תהיי אמא שרה, ואני מאחלת לך את כל האושר שבעולם! מה, שאני אוותר לך על זר פרחים למפרע???????
נשיקות, ובהצלחה ובבריאות באאבו

באבאבובה יקירה

תודה על הפרחים. איך ידעת שאני אוהבת אדומים? אמנם רק עכשיו חזרת, אבל מאחלת לך שתפרחי החוצה מהפורום במהרה.

עידית ד

New member
הייתה לי הרגשה.... ../images/Emo6.gif

את בהריון!!!! יותר נכון אתם בהריון. מזל טוב חמודים, מאחלת לכם המשך מוצלח ועגול. עידית

סחתיין על ההרגשות.

הלוואי שתרגישי כך לגבי כולם. ומה עם איזה הרגשה כלפיך? מקוה שהטיפול הקרוב יהיה הטיפול האחרון.
שרה

אושרתת

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

איזה יופי !!!!!! המון המון אושר והצלחה בהריון!!!! ועוד טריליון
מכל הלב

הלוואי שתזכי את לאושר הנכסף.

שיגיע היום שתביאי הביתה אח/ות לאושר שבבית. מחכה לבשורות טובות. שרה

טביקאט

New member
שרה סוזי והמחייך!

יופי באמת- לגרום לי לדמוע מאושר באמצע יום עבודה? יפה מאד! מאושרת עד מאד בשבילכם- הוכחתם שלמרות כל הבעיות שבעולם אפשר להצליח! מאחלת לכם המשך הריון קליל והרבה בשורות טובות ושמחה, וילד שיוולד אי"ה בעוד קצת פחות משמונה חודשים. המון מזל טוב- טביקאט

דמעות שמחה, מה רע?

הלוואי ותדמעי כך עןד הרבה באמצע היום. הלוואי ותדמעי כך באמצע היום כשתתקשרי למרפאה ויגידו לך בטא חיובית. הלוואי ותדמעי כך כשתשמעי דופק. הלוואי ותדמעי כך כשתחברי עולל קטן שלך.
שרה

מרב.

New member
סוזי סופרייז....

איזה בשורות מדהימות, משמחות, מרטיטות, מרגשות!! יודעת מקרוב כמה קשה לתפוס ולהאמין- אבל הנס שלכם הגיע, והראשון מבין שלל ילדי המוקפאים שלכם כבר בדרך, בפורים הבא כבר תתחפשו להורים ותזכרו בחדווה כיצד הייתה ליהודים שמחה ורינה... אני יודעת כמה מאכזב זה לגלות שאחד לא שרד- אבל בכל מקרה, עדיף הריון נורמלי- עם עובר אחד, כ"כ פחות סכנות ולחצים ומקומות להסתבכויות, לא כל שכן עם הרחם שלך. יהיה לך הריון נפלא ותקין ומאושר ומשעמם, ומרזונת קטנטנה תהפכי לרזונת עם בטן עגולה יפהפיה! מאושרת מעומק ליבי, לך ולמחייך- חיוך ענק חושף שיניים נוגע באוזניים
, מרב

תודה מרבוש

אני לא מתייסרת בכלל על האחד שיש לי. אחד זה די והותר. כלכך מאושרת ממנו. הצלחנו יחד, נעבור את ההריון כמעט בחפיפה. מה דעתך שנארגן להם איזה שידוך עם הם משני מינים שונים.
שרה

דינדה

New member
ואוו ! איזה יופי !../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

שיהיה הריון ארוך ומושלם !!
דינדה.

שמולה

New member
וווואאאאאאווווווווווו

שיו שיו שיו איך שאני שמחה!!!! משהו ! בעננים!! מאחלת לכם הריון נפלא!!! בריא ומאושר!!! ממש אורה ושמחה וששון ויקר (נתתי לכם רעעיונות לשמות) כן תהיה לנו!!

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo49.gifאחד על כל דולר שיש לביל גייטס

שיהיה לך הריון קל, ארוך ו-מ-ש-ע-מ-ם

למעלה