* הודעה רשמית בהחלט *

ספייק ®

New member
* הודעה רשמית בהחלט *

ספייקי, אופנוע ה-KLE החמוד שלי, נמכר הערב סופית לברנש חביב ממרכז הארץ! לאחר רישום וניירת בדואר, העברת בעלות, תשלום בצ´ק בנקאי, מתן הסברים וטיפים שימושיים למי שהולך להחזיק את ספייקי בתקופה הקרובה, הפליג לו הקונה לדרכו שמח וטוב לבב, משאיר אותי מאחור, עומד בחניה ובוהה באורות המתרחקים להם לאיטם עד שנעלמו מעבר לעיקול, דמעות חונקות קלות את גרוני ותקווה מקננת לה במעמקי הלב, "שרק ישמור עליו כמוני, שיתייחס אליו יפה ובכבוד, שירכב בזהירות, שלא יעשה שטויות". ותשובה לכל אלו שמציפים אותי בשאלות, אז כן, האופנוע נמכר במחירון מלא (למרות שביננו - הוא שווה הרבה יותר מזה!) ואני עכשיו מצטרף מתוסכל למשפחת הפחנועים המבלים את זמנם בהפנינג בדרכי ארצנו. ה-TDM אמור להגיע בעזרת השם בתחילת שבוע הבא ועד אז, טענות ומענות מדוע אני בוש מלהראות את פניי במפגש, נא להפנות ליוני
- הוא האחראי להגעת ה-TDM, ושוב ביננו - אני שמח שהוא האחראי ולא אף אחד אחר ... זהו ידידיי, אני מקווה שבפעם הבאה שנתראה זה כבר יהיה על אופנוע אמיתי כמו שהשדון קורא לו, בניגוד לדו-גל-גללי
ספייק, חסר אופנוע לחלוטין.

dmx_must_fly

New member
../images/Emo7.gif ומזל טוב על החדש שבדרך ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

אפשר כבר לקבוע טיול שטח??

ספייק ®

New member
תודה תודה, אבל ...

... TDM לטיול שטח (רגע אני הולך לדפוק קצת את הראש בקיר) מה זה שייך בכלל??? אם כי אני בטוח שה-TDM ישוש אליי כל טיול כבישי כזה או אחר ברחבי הארץ, מלבד כמובן שבתות וחגים בהם הוא נח. ספייק.

dmx_must_fly

New member
../images/Emo3.gif עזוב´תך שטויות

פשוט שים לו אנדורו 3 ויאללה לשטח אחרי ואחרי גישן עם ה KLE

יובב?עוד פעם הרעיון המגוחך של

"TDM עם הצמיגים המתאימים נותן בראש לק.ט.מ בשטח.." ?!?! די נו...דיברנו על זה.. זה כבר לא מצחיק.. בברכה , כRובי שבטוח שאלפרד גם לא שכח את "היציאה " הזאת לDMX..

Miss Mor

New member
תתחדש ו ../images/Emo49.gif

אגב, לא הספקתי לומר לך תודה על המייל ועדיף מאוחר... אז - המון תווווווודה
וסע בזהירות!

ספייק ®

New member
בבקשה ... ../images/Emo24.gif

ולגבי ה-"תתחדש" ... בואי נשמור את זה לכשיגיע האופנוע, אוקיי?
ספייק.

*Trinity*

New member
אני לא מאמינה!!!!! ../images/Emo5.gif

אתה מחליף אותם כמו גרביים!!!!!!!!! ואני רציתי בדיוק לכתוב לך שאם אתה מתכנן למכור אותו אז תודיע לי לפני כולם... והנה פספסתי...

ספייק ®

New member
מה יש?

שבעה חודשים פלוס - מיצינו אותו למקסימום די והותר. חוצמזה ביננו, מהתחלה רציתי אופנוע כבד, פשוט חיכיתי עד שתעבור השנה של העד-500 סמ"ק, לפני שבועיים עברתי טסט (ראשון ובהצלחה) ויאללה - לחלום! לגבי זה שרצית את האופנוע, מתוקה שלי, אם הייתי יודע שאת רוצה אותו - כמובן שאת היית בעדיפות ראשונה! אבל אני לא קורא מחשבות וטלפתיה זה לא בדיוק הצד החזק שלי, צר לי. אני יודע שגם איזי מוכר עכשיו KLE מדוגם כמו שלי היה, אם את רצינית אז אולי תשאלי אותו? ספייק, נזכר בימים הטובים של ה-DR350

*Trinity*

New member
איזה ימים טובים??? ../images/Emo2.gif

איזה ימים טובים??? אני כבר כמעט שמונה חודשים לא ישינה בלילות!!! והכול בגללך!!! אם רק לא היית מטפל בוורום כל כך טוב הוא לא היה נראה כזה חתיך ואני הייתי יכולה לישון בשקט!!!! אני חייבת לישון!!!!! Trinity העייפה

ספייק ®

New member
היי .... !!

מה כבר עשיתי? היית מעדיפה לקבל אותו חבוט ושרוט?
למה שלא תגשי פשוט לסטינג בת"א ותמורת כמה גרושים יתקינו לך אזעקה איכותית עם ביפר כדי שתוכלי להיות רגועה ולישון בשקט? תאמיני לי שזה שווה כל אגורה תמורת השקט הנפשי. ספייק, שדווקא לא שם לב שטרין עייפה מדי בהפגנה (סימן שהיא ישנה היטב)

M.Z

New member
תתעודד - סוף הוא תמיד התחלה חדשה ../images/Emo9.gif

למעלה