הודעה רשמית-אני מתחתן!!!!

flowerboy69

New member
הודעה רשמית-אני מתחתן!!!!

בתאריך 3.7.06 בעזרת השם וגילמור אני מתחתן!!!נא להזרים ברכות... ומתי יש את המפגש כי לא הבנתי!!!

flowerboy69

New member
תודה תודה...

אז השנה יהיו 3 אירועים גדולים.החתונה שלי.הנסיעה להופעה של גילמור וכמובן אירוע הפלויד הגדול שאני יעשה סוף סוף...יש למה לחכות!!!

FuryUri

New member
מזל טוב...

יש לך כמה חב"דניקים במשפחה? :> אני פשוט חולה עליהם!!! חתונה בלי חב"דניקים= חתונה הרבה פחות כיפית ושמחה... הם פשוט יודעים לעשות שמח :> מת על האנשים האלה :> הם מצליחים להקרין את האהבה לדת לאחרים :>

thezanani

New member
אך כשהם מתחילים אט אט

להתקבץ בשורות,והריקוד התמים מתחיל יותר ויותר להזכיר את "נמר,דרקון",הזכר באוהבים אותך,בחיי המשפחה העתידים שלך,ובפרסומות של הכמה סותרה,קח כוס קריסטל מנטה,ומחה כפיים בצד. וברסלב מוי כיף.

חרטושה

New member
ואם כבר מצטטים את הרבנית

לואיסינה : פורקה טי אמור? אני בעד תדלוק ושינוע, אפילו אם זה מאלוהים ובחסות הרבי מלובביץ' (באיזה שמפו הוא משתמש?), אלא שנראה לי שהאהבה מחממת הלב הזאת נעצרת איפהשהו בקרית שמואל.

thezanani

New member
אני חושב שמגיע לי פירוט

הלקוניות של ההודעה שלך גרמה לי לאסוציאציות קשות של עשרות שערות זקן מדובללות מבצעות בך מרצח דמים. פרטי!הרחיבי!ושיהיה כמה שיותר מזויע,פוגע,מציצני וטראגי!

Shakty

New member
המון המון מז"ט

שיהיו לכם חיים מאושרים ומלאי מוסיקה ושמחה...

flowerboy69

New member
חח...היא ממוצא פרסי...

ולא ממש אוהבת פינק פלויד...למרות שהיא הייתה איתי פעמיים בשליחי הבלוז ותהיה איתי בהופעה של גילמור במאי... ותודה על האיחולים!

oribarak

New member
פלאוור איזו התראה, סחטיש עליך

המפגש יום רביעי, אתה חייב לבוא!!!! תביא את הכלה המיועדת

oribarak

New member
ראשון לציון, מתי שאתה רוצה

מ4 וחצי עד הלילה המאוחר..סתם, עד מתי שרק תרצה אממ, איפה?ראשון לציון, קן השומר הצעיר במרכז...איפה זה אתה שואל? תברר איפה זה בית ספר התיכון"העמית עמל"...אזור המרכז, או איך שזה נקרא בפינו"המערב הישן"...ליד רוטשילד ושער ראשון וכל החרטא הזה תיצור איתי קשר בפרטי אם זה מהווה לך בעיה

new revolution1

New member
מזל טוףףףףףףףףף!!!../images/Emo24.gif

סימן טוב ומזל טוב לה לה לה... שפע ברכות ואיחולים ממני ומהפרות שבקיבוצי, וגם מז'אן פול

למעלה