הודעה רלוונטית מאוד שנקרתה בדרכי

thor

New member
גם לי קרה אתמול משהו דומה....

אנשים מסיקים מסקנות על אנשים אחרים כתוצאה ממוסכמות חברתיות.

תכלית

במקום שהיא שמה סימני שאלה אני הייתי שם סימני קריאה! חייהם של הורים (במיוחד בשנים הראשונות) סובבים סביב הילדים- אם אין להם חיים מעבר להיותם אמא ואבא? בוא נאמר שכולנו מכירות הורים כאלו. זוכר שגברת אחת סיפרה לי שעל אף היותה תולעת ספרים שוחרת תרבות, היא לא יכלה לצרוך אותה כשילדיה היו קטנים. כשזוג מחליט להביא ילד הוא יודע שחייו עומדים להשתנות, מי שחשבה על משהו אחר עשתה אחת משני דברים: בכתה לה בדלת אמותיה, או שאזרה אומץ ושפכה את נפשה ברשת: "למה לא אמרו לי שזה ככה?". אינני יודע אם הילד מסכן עצם העובדה שהוא תכלית הקיום של הוריו- לא יודע אם אפשר לגדל ילד בצורה אחרת, שכן ילדים מושכים כל כך הרבה תשומת לב שאי אפשר לגרוע מהם עין או תשומת לב.

עד כמה שזה עצוב

אני רואה נקודת אור בכך שהוא חושב שיש בכלל אפשרות שמישהי לא תרצה ילדים.

1crazyhorse

New member
וירצי, ת'ור - ../images/Emo207.gif ../images/Emo53.gif

מאז הבוקר אני לא יכולה להתחבר לקפה, וזו לא פעם ראשונה. מקבלת הודעת: שגיאת שרת פנימית http 550. זה בפורום תמיכה לקפה הבנתי שהבעיה הזו מוכרת ובטיפול. האם גם אתם נתקלים בבעיה הזו? זה מוציא לי את כל החשק להמשיך שם. (ת'אמת, גם הפרסומת הזו משמאל, שמחייבת אותי לוותר על אופציית "הוספת תגובה מהירה", מעצבנת אותי. ולא קמתי עצבנית הבוקר. נשבר לי ה*ין מהוירטואל הזה) ואם להתייחס לפוסט שלך, וירצי- לא הייתי עושה מהאיש הזה עניין בכלל, מדפדפת הלאה. קטן עלי, אנשים קטנים.

וירצי

New member
הצלחת לבלבל אותי, קרייזי'לה...

1) כל היום התחברתי ל'קפה' כרגיל ללא שום בעיה... 2) מעולם לא השתמשתי באופציית תגובה מהירה. מה היתרונות שלה? 3) "ואם להתייחס לפוסט שלך, וירצי- לא הייתי עושה מהאיש הזה עניין בכלל, מדפדפת הלאה. קטן עלי, אנשים קטנים". פספסתי משהו? על מה מדובר

1crazyhorse

New member
בלבלות

1) אני עדיין לא מצליחה להתחבר. האלים מנסים לרמוז לי משהו?* 2) הוספת תגובה מהירה משאירה אותך בתוך הדף הראשי. בהוספת תגובה רגילה את "בודדה" במערכה. לצערי, בתגובה מהירה הפרסומות עולות על החלק השמאלי של התוכן ומאלצים אותי להסתכל ברגליים מגולחות. מעכשיו, אני אלחץ הוספת תגובה וזהו. 3) הפוסט שלך = הלינק ששמת לפוסט באפי היקרה, על האיש ההוא. שהוא אכן קטן. אם היה נתקל בי היום, כמו שאני מרגישה עכשיו, חמה אש, הוא לא היה שוכח אותי במהרה, על תחיבת אפו הענקי לענייני, שלא לאמר לרחמי. זה היה נגמר רע. * נראה לי שאפרוש מהקפה, אבל לא לפני שאנסה לקחת שלוק מהקטע "העיסקי" שהרשת מציעה. לגבי הקטע החברתי - רוצים להיות "חברים" שלי? נסו ל-ד-ב-ר איתי קודם, להחליף איתי איזו מילה, שאדע שאתם בשר ודם ולא אוסף פיקסלים, לפני שאתם מעלים אותי על המשאית, ותוקעים אותי בגלריית ה"חברים" שלכם, שהיא לא יותר מאוסף של 100-700 תמונות יפות. ואז בשמחה, אפילו אזמין אתכם לבירה, שאשכרה עשויה משעורה, לתת וכישות אמיתיים. מצטערת על הטונים. לא יכלתי להבליג. רגל שמאל, דרמה קווין, ואולי בחילה רצינית מעודף שימוש.

וירצי

New member
את לוקחת נורא ללב... קטן עלייך!

היום רבתי שם עם שניים. עם האחד בגלוי ועם השני בסמוי. השני סתם ניג'ס עם הצעות "עסקיות". דחיתי אותו בנימוס שהיה מרחיק פיל עם עור קשה במיוחד, והוא המשיך בשלו. על ההודעה האחרונה לא עניתי. פשוט מחקתי אותו מדף ה"חברים" והעלמתי אותו מחיי לנצח. השני פשוט ניסה להתחיל איתי במסווה של שאלה לינגוויסטית. אמרתי לו שאולי ביום מהימים אענה לו, ולא בקרוב. לאחר יום פנה שוב. עניתי לו בלבביות ובחן, אך גם הזכרתי לו שיום מן הימים וזמן מן הזמנים אין פירושם במהרה בימינו. הוא הודה לי שהבאתי לידיעתו את הסניליות שלו ושהוא מוחק אותי מרשימת חבריו. האמת שקצת נפגעתי, וכתבתי לו שלא יתמהמה כי איני רוצה להיות חלק מהטאפט הצבעוני של שלל נערות החמד בהרמון שלו (ואף לא גבר אחד!). בתגובה הוא קרא לי גברת צדקנית... לזה כבר לא התייחסתי. חשבתי שהלך ללכלך עליי בקפה ושאת מנחמת אותי שהוא איש קטן ושלא אתייחס אליו...

1crazyhorse

New member
הוא באמת איש קטן ואני חושבת שאני יודעת מי זה

אני מרחמת על הגברים האלה עם גלריית החברים הענקית שלהם שמורכבת רק מנשים, בד"כ יפות. מן הסתם הנשים האלה אישרו אותם אבל אפילו "היי" לא שלחו לכיוונם. פתטי. אין לי לב לאנשים האלה. מצטערת. ואפרופו לב. כן, אני לוקחת ללב. כי הלב שלי פועם והוא רגיש. אבל שטויות, החלטתי לאשר חברים באופן סלקטיבי. כאמור, במידה ואצליח להתחבר לרשת. לים הפרצופים. אז אהיה סנובית הרשת הראשונה בישראל, מה 'כפת לי. רק שתדעי לך, שכדי להתנתק מהם, את צריכה לשלוח מייל פומבי למערכת התמיכה לקפה, ולא באופן אוטומאטי או אישי, כך שכולם יראו שנשבר לך מהקפה. זה לא מוצא חן בעיני, חיבוק הדוב הזה. אני מקווה שהתחושות הקשות האלה יחלפו מהר. לפני יומיים עברתי ערב מאוד קשה עם האקס שלי שבא לבקר אותי, ודברים שעשה הותירו בי משקעים קשים. מן הסתם הכל מתערבב ביחד לגועל נפש אחד גדול מהעולם. יעבור לי. חייבים.

וירצי

New member
אוי, מותק.

את גורמת לי לכתוב פוסט חדש. ראי אותו כמוקדש לך. הוא יעלה בעוד רבע שעה בערך. לחצת לי על נקודה רגישה מאוד...

1crazyhorse

New member
קראתי.

סו"פ הצלחתי להתחבר. הם כ"כ מסורבלים. הפוסט שלך מקסים, כהרגלך. אבל התכוונתי למשהו אחר. דברים שעשה האקס = כפה את עצמו עלי בכוח. היה שתוי, הצלחתי להוריד אותי מעלי, התנצל. יצאנו לאכול. נרגענו. התקשר להתנצל שוב. אבל עדיין, הרגשתי רע עם מה שקרה וסילקתי אותו לכל הרוחות מחיי. לצערי זה התחבר לי למקומות אחרים שבהם חשתי בשליטה הגברית, וזה עורר בי זעם. וזה לכשעצמו התחבר לי לנושא היחיד והחברה, והספר שאני קוראת עכשיו על חריגיה. אנחנו צריכים להשכיב את החברה המג'ויפת שלנו על ספת הפסיכולוג, לא את יחידיה. העדפתי לענות לך כאן ולא בקפה. אולי שם אכתוב משהו יותר כללי. את האישי אותיר בינתיים מחוץ למקום הזה, שבינתיים לא כ"כ מתלבש עלי טוב.

וירצי

New member
אני התכוונתי לדברים מסוג זה בדיוק!

וגם לדברים אחרים שונים ומשונים. עצם הידיעה שהאקס מגיע רק בגלל שאת ברירת המחדל שלו... הוא לא באמת רוצה אותך. או אולי את זו שלא רוצה בו. להיות עם מישהו שלא רוצים בו זה די נורא כשלעצמו. ואם את היא שעדיין רוצה, זה בכלל שברון לב של ממש. תודה על התגובה המהירה.

וירצי

New member
שלחתי לך מייל אישי אתמול בלילה

דרך המערכת של הקפה הזה. קיבלת אותו?

וירצי

New member
לא "אקפח" את הפורום היקר שלנו...

בגילך גם אני ביליתי לילות עם אקסים (עם כל אחד לחוד, כמובן
) שעשו לי איחסים בנשמה, שהותירו משקעים קשים שהתערבבו לגועל נפש אחד גדול מהעולם. אני מאחלת לך (ומקווה שאני לא נשמעת מתנשאת. פשוט הייתי במקום הנורא הזה יותר מדי זמן) שתשביעי במהרה את הרעב הגדול לריגושים ואת הצימאון הענק לחוויות חדשות ומרטיטות. שתסיימי כבר לבלוע את כל העולם. כשכל זה יירגע ואף יהיה לך לזרא, אולי תוכלי לגלות את הקסם שבשגרה הבטוחה עם איש אהוב אחד. נכון, אחרי כמה שנים לא יהיו עוד מטחי זיקוקים וחזיונות אור-קוליים, אבל ייתכן שהעניין כבר לא יפריע לך, כי גם סערת הדם שוככת. הטירוף ההורמונלי מפנה את מקומו לצלילות דעת, להנאות קטנות ואיכותיות ולנינוחות. ניתן להתחיל ולממש את היכולות ואת הכישורים. מסך התשוקה הבוערת נקרע ומגלה רבדים עמוקים של רוך ועדינות. הצלילים החדים שוקטים. הצבעים העזים מתרככים. הבטן אינה מוליכה עוד את הראש לכל עבר, אלא התודעה מכוונת למחוזות הרגש. לכבוד השבת תחתום אתיאיסטית שכמוני בקטע מפסוק יפה מספר קהלת (ג, יא): "את הכול עשה יפה בעתו; גם את העולם נתן בלבם..."

efroch99

New member
אז גם אני א../images/Emo207.gif....../images/Emo32.gif

פתחתי שירשור בפורום תרגום ועריכה לצורך איזה תרגום שאני עושה. אם למישהו (קריצה כבדה לעבר וירצי, אבל לא רק) יש תובנות לגבי הנושאים, אשמח מאוד. התשובות שקיבלתי בפורום נראו לי לא לגמרי ממצות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=384&msgid=109731602

למעלה