הודעה רישמית : ממחר ..

מימוזה21

New member
איף,עכשיו לחכות שבועיים!!!!

עוד שבועיים נגמר לי המלווה...איזה באסה! שונאת אוטובוסים!!!

babytal

New member
אוףףףףףףףף

נשארו לי חמישה ימים לסיום החודשיים =(

mr lavi

New member
מה אני אגיד..שר התחבורה שלנו אטום

וטיפש, כי כנראה שהוא חושב לטווח הקצר, ולא כמו במדינה מתוקנת - מחשב קדימה. פחות נוסעים = יותר מכוניות על הכביש = יותר פקקים = יותר תאונות דרכים!!! וצריך להפנים את זה!! כנראה שאת זה הוא לא מבין. ועכשיו לחלק היותר חשוב: עברתי טסט ביום שישי האחרון. קיבלתי את הרשיון ביום ראשון (אתמול) כבר שילמתי אגרה, דאגתי לביטוח, ונסעתי אמול בערב.. ברשיון כתוב חודשיים מלווה. עכשיו....הם אמורים לשלוח לי רשיון חדש? אני אצטרך לשלם עליו משהו? כי אם כן, שיקפצו לי. אני לא הולך להוציא שקל על אגרות. נמאס לי שכולם עושים על נהגים חדשים קופה במדינה הזו. לא משנה לאן פונים, ימינה, שמאלה, כולם עושים קופה עליך.

ההשואל

New member
הבהרה לכל מי שלא הבין

החוק חל על כל מי שלא עבור לו עדיין 3 חודשיים גם כן, ולכן כל מי שכבר נהג לבד אבל לא עבור לא שלושה חודשיים- חוזר למלווה! (גם אני.. נשארו לי עוד שבועיים)

numbo

New member
אצלי יותר גרוע

נשאר לי 22 ימים, למה החוק החדש חל על מי שגמר חודשיים מלווה לפני החוק החדש?

מימוזה21

New member
החוק תופס לגבי כולם!!!

ב2.12 אמור להגמצר לי המלווה-בדיוק 3 חודשיים! יענו נהגתי (אבל קצת) לבד במשך שבוע ועכשיו פתאום עוד פעם לחזור עם מלווה... יאללה עוד שבועיים למנייאק!!!

שאלה לי אליכם בנוגע לחוק עד ה21

חבר שלי עומד להיות בן 21 בעוד מספר ימים. הוא ביקש שאני אשאל בפורום כאן את השאלה הבאה: האם ברגע שיהיה לו 21(יום ההולדת שלו שיהיה 21) הוא יוכל להסיע ברכבו כמה אנשים שירצה ולא יוגבל בעד 2 נוסעים? או שהוא יצטרך לחכות שנה נוספת כדי להיות בן 22? תודה לכל העונים !

יש למישהו את נוסח החוק?

לפי הודעת דובר משרד המשפטים, כל נהג חדש (כלומר - פחות משנתיים רישיון) מתחת לגיל 21 חייב בהגבלת נוסעים, אבל אני רוצה להיות בטוח בכך, כי בחוק שעבר בקריאה ראשונה דובר רק על מי שנגמר לו המלווה אחרי 1.11.2006. האם יש למישהו את נוסח החוק הסופי?

ertert15

New member
לא נורא ../images/Emo6.gif העיקר בצבא נוכל להסיע

טנק מלא :). או נגמ"ש,או משאית של 18 טון... ואפילו המובחרים מבניניו יטיסו מטוסים בלי אפשרות ליווי!!!! איזה שוסססססססססס!!!!!!!!!1 פ33תי ברמות קשות כאילווו! פחחח מה זה מלווה ל3 חודשים שיהיה 40 שנה מלווה וגמרנו:) הרי ברור שאם נטפל בנהגים הצעירים שכולם עברינים אחד לאחד.... אבל חפיף העיקר נשאיר על הכבישים עשרות אלפםי נהגים שהרושעו ב40-50 עבירות תנועה ועדין נוהגים,או נהגים עם שלישת רשיון וכו'...להם מותר לנהוג הרי ברור שרק צעירים יעשו תאונה :).

netc

New member
משהו שלא מובן לי בחוק החדש

אם היה לי קודם רשיון על קטנוע, ואז הוצאתי רשיון על רכב רגיל.... ואת הרישיון על הרכב הרגיל הוצאתי לפני שנה כבר, האם ממחר יהיה אסור לי להסיע יותר מ-2 באוטו? (אני לא בן 21)

למעלה