הודעה רישמית חשובה

LucidGuess

New member
הודעה רישמית חשובה

הלילה אני מתכוון לנסות פע נוספת ( אחרי הפסקה ארוכה ) את שיטת הווילד-מוסיקה, פעם אחת כשאלך לישון בסביבות 12:00 בלילה, פעם נוספת לה אני נותן את הסיכויים הכי טובים להצלחה, בסביבות 5:00 בבוקר. ואני בהחלט מתכוון להצליח, יש לי אמביציה גדולה. מי שרוצה להיצתרף ולנסות גם, וולקאם, מחר נשמע חוויות. הכנתי כבר מערכת ליד המיטה + 2 דיסקים עם שירים שאני מאד אוהב, מבחן התוצאה ידבר. LucidGuess
 

LucidGuess

New member
תתחילו להמר

מי אומר שאף נסיון שלי מתוך השניים לא יצליח?? מי אומר שלפחות באחד מהנסיונות אני יגיע לוויברציות? מי אומר שלפחות בנסיון אחד אני אצליח להכנס לחלום צלול ברמת צלילות נמוכה? מי אומר שלפחות בנסיון אחד אכנס לחלום צלול בצלילות גבוהה? מי אומר שאני לא אצליח לקום ב 5:00 בבוקר?? מי לא מהמר? מי מהמר??
LucidGuess
 

Chav

New member
מי מהמר שאני לא שם ז*ן?

מי מהמר שכדאי לפתוח נושא חדש אחרי שהצלחת? מי מהמר שצריך להפסיק להתלהב מהשיטה? כולנו שמענו עליה, אפשר להפסיק לפתוח עץ חדש אלא אם הצלחת ויש לך משהו חשוב לספר מי מהמר שכאן נגמרת ההודעה? Chav - ALRIGHT! BUT I SHALL BE BACK! MWHAHA!
 
למעלה