הודעה ראשונה.

• פותח הנושא GED
  • פורסם בתאריך

GED

New member
הודעה ראשונה.

טוב אז זאת ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ואני לא ממש יודע מה להגיד. כנראה שפעם ראשונה בפורום זה כמו פעם ראשונה בסקס: צריך לעבור אותה כדי שנוכל להנות מהשניה. אז שלום וקוראים לי אריאל, ואני בניו יורק כבר שנתיים וחצי. וזהו... האמת שבזמן האחרון קוסם לי הרעיון של לעבור לברוקלין, עניין של שכ"ד ושקט ואוירה שאני חושב שהגיע הזמן לשנות. (אז אם מישהו יודע על חדר שמתפנה... HINT HINT). חוץ מזה... כלום. שיהיה יום נעים. GED

aviron

New member
../images/Emo111.gif זהו ! נכנסת ! ../images/Emo49.gif

ושיהיה ב-
. בטוח שתהנה מהחתןנה עם הפורום.

Yaniv-DC

New member
רק על האנלוגיה הזאת

התקבלת כאן בזרועות פתוחות
ברוך הבא, ספר לנו קצת על עצמך אולי? מה הביא אותך לניו יורק, מה עושה וכו´... מה שבא. ברוך הבא!

swany 1

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif

דבר ראשון, ברוך הבא!!! דבר שני אני מתנצלת על כך שאני מנצלת את בקשת העזרה שלך קצת לעזרתי. אני מתכוונת לטוס לניו יורק בעוד כ 3 חודשים ואני מגיעה די לבד. יהיה לי איפה לשהות בתחילה, אך הרעיון הכללי הוא למצוא עבודה ולמצוא מקום משל עצמי. הייתי שמחה לקבל ממך עצות בנושא אם יש לך. ולסיום עוד שתי שאלות אם אפשר..... בן כמה אתה וכמה זמן אתה שוהה בניו יורק? מקווה שלא העמסתי מידי בשאלות. תודה.

GED

New member
יאללה בואי!

לא תזיק לי נוכחות ישראלית. האמת שנורא קשה לי לדעת מה יהיה איתי בחודשים הקרובים (סיפור ארוך ומאוד לא מעניין). אבל בכל מקרה אני בן 26 וכמו שכתבתי קודם אני משהו כמו 2.5 שנים פה (עם ביקורים קצרים בארץ פה ושם). כמו שאמרתי אני מחפש דירה/חדר, ואם אני אמצא משהו אני אודיע.

swany 1

New member
היי שוב

דבר ראשון תודה על ההזמנה ודבר שני אני אשמח אם נשמור על קשר. בכל אופן זה האי מייל שלי [email protected]

Gefen

New member
היי אריאל.... Welcome...../images/Emo39.gif

הגעת למקום הנכון.... ידיעותיי מניו יורק פשוט מבישות אז בקטע הזה יותר טוב שאשתוק
אבל אם תחליט לעבור לקנזס יש לי הרבה טיפים...
גפן

GED

New member
תודה תודה לכולם

אתם ממש מקסימים. והנה, עובדה, הפעם השניה כבר פחות כואבת.

למעלה