הודעה ראשונה

aviadd1

New member
הודעה ראשונה

שלום, קראתי כמה פעמים את הנכתב בפורום ואני מתרשם שהוא מרענן יותר מפורומים דומים שהתנהלו בנושא בעבר. רציתי גם לשתף במכתב שכתבתי לפני שנה בדיוק למחנך האהוב שלי. המכתב התגבש אצלי בראש בתפילת נעילה בשנה שעברה ובו ביום כתבתי אותו. הוא נשלח למחנך שהרשה לי לפרסם אותו. עוד פרטים במידת הצורך בהמשך. אשמח לתגובות. גמר חתימה טובה. אביעד דורון

סבבב

New member
ברוך הבא לפורום...

מכתב ממש יפה... כל הכבוד... נשמח אם תשתף אותנו כיצד השתלשלו העניינים אחריו...

BabyBoy1

New member
בהחלט מכתב יפה ../images/Emo13.gif

אשמח לשמוע כיצד המחנך הגיב..

aviadd1

New member
התגובה

המחנך קיבל את המכתב והזמין אותי לשוחח איתו בצורה אישית יותר. השיחה לא היתה קלה עבורי. זהו אדם שיש לי המון יראת כבוד אליו (כיום הוא המנהל של הביצפר) וקשה לי לשוחח איתו על דברים אישיים בצורה שוטפת. הוא התעניין מאוד איך הרגשתי אז ומה התהליך שעברתי מאז אותה תקופה. הוא גם רצה לשמוע את דעתי לגבי היחס שבו הוא צריך לנהוג כיום במידה ופונים אליו תלמידים עם התמודדות דומה, והאם לפי דעתי יש לפתוח את הנושא מראש בפורום כיתתי. לאחר מכן ביקשתי את אישורו לפרסום המכתב וגם הוא ביקש להפיצו בסגל המורים. מאוד שמחתי על שיחה זו ועל היחס החם.

BabyBoy1

New member
יפה מאוד! ../images/Emo13.gif

אם נניח הרב שלי היה מראש מדבר על הנושא בכיתה, אני מניח שהייתי מרגיש בנוח לבוא לדבר איתו. זה באמת יכול לעזור..

טוהרtoar

New member
אחי-אשריך ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

אילו דברים שעושים לדעתי את השינויים האמיתיים מה לנו יותר ממחנכי המפתח של הדורות הבאים אני ממש נרגש מאיך שאותו מחנך הגיב, אם אכן הדברים קרו במדויק לאמור בכתוב- זה באמת תגובה מפתיעה לטובה גם אם דברים כאלו יובילו לכך שמחנכים יבחרו בהקשבה במקום בהטפה בנושא בעיקר כשיעמדו מול חניכים שלהם שמרגישים שקועים בתהומות זה תפנית חשובה. אני אישית לא אשכח את תגובתו של הר"מ בישיבה שלי שדבירתי איתו על כך, אמנם בעקיפין, בנושא של התמודדות מול שידוכים ויציאות, אך זה לא משנה. התגובה שניכרה על פניו כשאני הייתי המקור לידיעה זו אמרה הרבה. אני בטוח שאחרי השיחה,גם אם לא התחלפו יום ולילה, הר"מ שלי הסתכל על הנושא בעיניים אחרות. [האמת שזו לא הייתה כזו גבורה מצדי כיוון שהיה אחד מרבני צהר כך שהבנתי שיש לי נקודת מוצא קלה יותר].

aviadd1

New member
אצלי זה ממש לא היתה תגובה

א. משום שהדבר נעשה אחרי שכבר לא יצאתי מחסות בית הספר. ב. ידעתי שהמחנך הוא מאוד פתוח במחשבותיו וזהו גם הקו החינוכי בבית הספר. רב בית הספר הוא אחד ממנהיגי צהר.

SmartToyBoy

New member
מכתב יפה ומרגש !

שמחתי מאוד לשמוע. אני באמת רוצה להביא לידיעת כולם, שמעשים כאלו עושים ה-מ-ו-ן ועוזרים לנו כציבור בכלל, ואני מאמין שברוך ה' בפרט גם לאביעד היקר - ביחסים ובקשר בינו לבין המחנך האהוב.

למעלה