הודעה ראשונה...

CosmicSlop22

New member
הודעה ראשונה...

קודם כל - הפורום הזה מדהים, אני מסתכל עליו לפעמים ואני מת עליו... עכשיו לפנטזיה - כמו כל חדש כאן... חושך... אני שוכב במיטה ערום, הרוח מהחלון על כולי, מלטפת לי את הרגליים, את הירכיים, את האשכים... אני מנומנם... לאט, לאט השינה נופלת עלי. אני שוכח שאני ערום, שוכח שהדלת פתוחה... הכול חופשי... עולם החלום כל כך מלטף ונעים. לפתע אני פוקח עיניים, רטיבות נעימה על איבר המין שלי, לשון עולה מעלה ומטה... מגרה אותו. הוא כולו קשיח... אני זורם עם האירוע, הלשון ממשיכה, אני מסתכל עליה, קשה לי לזהות בחושך, אבל אני יודע שזו את. הבטחת לי הפתעה יום אחד, והנה היא. היד שלי נשלחת לראש שלך, מלטפת את השיער הרך, הלשון שלך יורדת למטה, על הביצים שלי, היד שלך זוחלת על כולי, מגיעה לשפתיי, אני מלקק ומוצץ את האצבעות. שלך, נותן להן תשומת לב מרבית. אני כולי קשיח ואת מתחילה לטפס לאט לאט במעלה הגוף שלי, מנשקת לי את הבטן, הפטמות, הצוואר, ואת השפתיים. מפסקת רגליים ורוכבת עלי, אני מחליק לתוכך, את כל כך לחה, ונעימה, מתנועעת באיטיות ומנשקת אותי, שפתיים נפגשות, לשון מחליקה על לשון... הידיים שלי מחליקות על כולך, מצמידות אותך אלי. השדיים שלך, רכים וקטנים, זוג עופרים נעימים, מתחככים בי, אנחנו מתגלגלים על המיטה, עכשיו אני מעלייך, חוזר ומכה בך, את נאנחת. אני ממשיך, מעודד מההצלחה, רגלייך כרוכות סביבי, דוחפות אותי לתוכך. כך אנו ממשיכים, כאשר לבסוף את גומרת, ואני, כרגיל, עדיין לא. את מנשקת אותי ואומרת. ממשיכים עד שאתה גומר...

למעלה