הודעה ראשונה שלי

ThunderBird

New member
הודעה ראשונה שלי

אני קורא פה די הרבה בפורום, אך מעולם לא כתבתי הודעה כלשהי. אני בן 18 מצפת, לפני גיוס, אתאיסט, הורי הם דתיים-מסורתיים וזה מפריע להם, אבל תגובתם כמובן לא הייתה קיצונית כמו תגובות אחרות של הורים ששמעתי פה. אז קודם כל, אני רוצה לשבח את החדרים לשעבר שבכם על האומץ האדיר, והחוכמה לראות מעבר לשטיפת המוח החרדית. כמו כן רציתי לשאול, מה דעתכם על הפעילות של "דעת אמת" ומה יחסכם לדת. בתודה מראש צחי.

היי, בקשר לדעת אמת...

יש לי תחושות מעורבות עליהם, מצד אחד מאד הושפעתי מהחומר יש שם שאלות חזקות! על הדת, אבל אני לא מזדהה עם הפעילות המיסיונרית שלהם.

ShakeSpearE

New member
ברוך הבא בשם ה´

או שלא.. בכולופן-- שב, תנוח, תתמקם... העוגה בתנור, סבלנות!

גם לי מותר להיות נחמד פעם.

אז הנה כאות מחווה והוקרה על השתתפותך הראשונית בפורום באופן פעיל עשיתי לך קישור שדן לא מזמן בפעילות של "דעת אמת" הבט בו. חוץ מזה ברוך הבא. אגב, מדוע אתה לא מציין את עמדתך בנושא? אתה פחד שנהיה משוחדים בגללך.

לילית3

New member
אם שבתאי נחמד אז אני פיה טובה ו-

ולפעמים אני גם לא. אבל כשיש מצטרף חדש - מה לא עושים בשביל הרושם הטוב. אז, ברוך הבא. ושבת שלום גם לשבתאי הנחמד ולכל הנחמדים והמתוקים והנופת צופים והפיות ולמכשפות גם. כן, לפעמים אני גם מדברת שטויות. איזה כיף שאני יכולה כבר להרשות לעצמי לדבר שטויות גם בפורום. בלה בלה בלה הגשם הזה כנראה החליד לי איזה בורג. <היום יום שישי, מחר חמין! מחר חמין!(טצ´ולנט בלעז)>

למעלה