הודעה קצרה ממני..

A-naT

New member
הודעה קצרה ממני..

נכנסתי לבדוק מה עם כולם, והתעדכן. ונמאס לי, בשבועיים שלוש האחרונים מפריע לי לראות שהיחידים, ואני מתכוונת ה-י-ח-י-ד-י-ם שמשאירים פה הודעות זה קארן קארן בעיקר, ומאיה, מייק ותוגי. כולם נעלמו לי. אנשים תתעוררו! אני מתגעגעת לכולם! זה פיתום הפך לפורום רק של הארבעה למעלה! איפה המשפחה שלי?! ניב, ילדונת, פלומנה, לירן (!),חזיטוב, עופרי, רונה, הולדן, נעמה, שה, והיעליות למיניהן.. אפילו תגל כבר לא פה! טוב, אני מודה שגם אני נעלמתי. לא יודעת למה. פשוט לא היה לי.. לא יודעת איך להגדיר את זה.. נעים\מתאים\נוח בנסיבות האלה להשתפך על המצב הפרטי שלי. זה נראה לי התבכיינות לעומת מה שהאחרות פה עוברות, שזה הרבה יותר קשה. ומאיה, אני לא כותבת את זה בשביל לצנזר אותך מעכשיו, בדיוק ההפך- אני מודעת לעובדה שיש פה כמה אנשות שמרגישות אותו דבר, אז רק כדי להראות להן שהן לא לבד. אני אוהבת אותך, ותמשיכי לספר לי פה מה עובר עליך. יש לי הרגשה שרובן עוד פה. קוראות- כי הבית הזה חשוב להן מדי בשביל ככה להתנתק מכולם פתאום- אבל שותקות. אז אני קוראת לזה להפסיק. בבקשה. תגיבו לי, כדי שאני לא אדע שאני לבד בקטע הזה, שזה לא הכל בראש שלי. -יכול להיות שאני לא אוכל להכנס יותר היום, כי אני הולכת לישון. בלילה אני ברוק עצמאות (הולכת לראות את אביב גפן!!). אבל בעצם אני אכנס לפה בערב -וסליחה מיוחדת- המייל שלי הטמבל הזה לא מוכן לשלוח מיילים, אני רק מקבלת ולא מצליחה לשלוח. אז סליחה מכל המיילים שיובשו- ברוב המקרים כתבתי תשובות ארוכות ובסוף התעצבנתי כי הרשע לא רצה לשלוח, אז פשוט הרמתי ידיים. לא מתעלמת. ..ואוהבת את כולכם עינת

A-naT

New member
טוב, תגלי תמחקי

מסתבר שאני טועה. תמחקי בקשה

eYaL

New member
לא מוחקת כלום חומד

:) צודקת או לא, זה לא ממש משנה העיקר שכתבת מה שהרגשת.. ואני אוהבת אותך

מעלה למעלה...

סוף סוף עוד מישהו אומר את זה. תודה עינתי... אני מקווה שהבנות יקחו זאת לתשומת ליבן והבית שלנו יחזור להיות בית. זה לא בראש שלך...בכלל לא. זה אמיתי וזה כואב. אם לא תוציאו כאן - אז איפה? זה הבית שלכן...

felomena

New member
ת`שמעי בובה:)

מה קורה? תראי אני פה, לא ממש פה, אבל פה...חשבתי שאני אוכל להתגבר על הטיפשות שלי שאני אוכל לקום בבוקר ולהגיד זהו..מהיום אני אוכלת רגיל...כולם אמרו לי כמה שהם גאים בי...ואני פחדתי לאכזב...אז ככה אנשים, אני פחדנית..אני טיפשה אני מטומטמת..והכי הכי אני חלשה. אני פחדנית - כי אני מפחדת לצאת מזה...מפחדת לצאת מהבולימיה שמא אני אשמין ויהיה רגילה.... אני טיפשה - כי אני פשוט בתוך הבולימיה כבר 4 שנים ואני ממשיכה לעשות לעצמי נזק , מתדרדרת ומתדרדרת...... אני גם מטומטמת כי אני שוקלת כבר 42...שזה שיא בשבילי..כשהייתי לפני כמה חודשים 56. אני מטומטמת..כי כולי עצמות, ואני ממשיכה לזלול ולהקיא. אני חולשה, כי אני לא מצליחה אני פשוט לא מצליחה לצאת מזה. אני שוקעת ושוקעת ....ולא רוצה לצאת מזה. אני חלשה אני מאוכזבת..מעצמי ממש, שלא הצלחתי ואני לא אצליח אני חוששת שתמיד אהיה כזאת.... תראי עינתי..אני פה..אבל לא רציתי לכתוב שום דבר כי ידעתי שתתאכזבו ממני. ולא רציתי את זה... יעל. (אוהבת אותך גם)

יעלי

לא רצית לאכזב אותנו? אנחנו לא מתאכזבים...ממש לא. אולי קצת...מעצמנו. אני לפחות. אנחנו כאן בשביל לעזור לך במאבק הזה. בשביל זה אנחנו כאן. אבל בשביל זה את צריכה לכתוב...ולא לישמור הכל אצלך בבטן. כל מה שכתבת...היאוש והחולשה והתחושה הרעה...הכאב והאכזבה העצמית... אם תספרי אולי יוכלו לעודד אותך...לעזור לך לחזק את עצמך. אבל אם לא תספרי...לא נוכל...כי לא נדע. רוצים לשמוע ממך...רוצים לתת כתף. רוצים לתמוך ולאהוב...במיוחד כשקשה. אנחנו איתך גם כשטוב ומצליח וגם כרע וקשה. במיוחד אז. כולם כאן רוצים לעזור לך...את רק צריכה לתת לצ`אנס ולנסות להיפתח. ואת לא מטומטמת...זו המחלה שמדברת מתוכך. לפחות את מודעת לה...ומודעת לנזק שהיא גורמת לך. זו כבר התחלה...צעד ראשון. אוהבת אותך...ואני לא היחידה. ואני גם לא חושבת שאת היחידה ששומרת בבטן ומסתירה. זו תקופה לא קלה...לכולנו. צריך לנסות לעבור אותה ביחד. ככה הסיכוי להצליח הרבה יותר גדול. שלך תמיד מאיה

A-naT

New member
צ`מעי מותק

אין מצב שאני אתאכזב ממך! אין מצב כזה! איך אני אתאכזב ממך כשקורה לי אותו דבר? המפודח נשכח! (ואוהבת אותך עוד יותר) (ועוד תשע וחצי שעות אני רואה את אביב גפן) (ויום עצמאות שמח)

תרנגולת

New member
יעלי.

את לא מאכזבת אף אחד.. זה קשה להלחם בזה.. את לא חלשה ולא מטומטמת- את כן צריכה עזרה.. כי זו מחלה.. היא לא נעלמת לבד ואת לא שולטת עליה.. כל כך מבינה את ההרגשות האלה שלך, והמחשבות האלה- כי זה הכל בבטן ובראש שלי גם. תנסי לא לבקר את עצמך יותר מדי, זה מספיק קשה.. מתוקה. את לא מאכזבת, וזה חשוב שתיהיה לך התמיכה הזאת כשקשה.. את לא מאכזבת.. אנחנו איתך תמיד, לא משנה מה תעשי. אוהבת אותך.. המון המון. חג שמח. תרנגולת.

עמית24

New member
תוגי, עכשיו אני מבין

למה את מרגישה שמנה- בגלל כל המחשבות האלה ב-ב-ט-ן...

תרנגולת

New member
.. נכון..

נכון נכון נכון נכון. זה לא קשור רק להרגשה, אלא לעובדות.. מקווה שאת נהנית עכשיו, מעריכה שכן :) בטוחה שכן למעשה. חג שמח מתוקה.

למעלה