הודעה פרידה

הודעה פרידה ../images/Emo66.gif

זמנית ביותר. מבטיחה. נמש ואני, הי"אניקיות הגאות של הפורום, יוצאות מחר לפעילות בית ספרית (לא ביחד, במקרה זה יצא באותו זמן). אני יוצאת לגדנ"ע בשדה בוקר עד יום חמישי ונמש יוצאת לטיול שנתי. נתגעגע מאוד!
שיהיה לכם שבוע מצוין.

בנושא הגד"נע..

לנו היה גדנ"ע בתחילת השנה ... וזה היה ממש לא כיף בכלל.... אני ממש סבלתי שם.. :) כל המפקדים שם מטורפייייייייייייייייייייייייייייים!!!!!!~! אני מקווה שלך יהיה כיף, כי האמת שאצלנו לא כולם סבלו, רק חלק ולצערי אני הייתי ביניהם... מה שכן, המפקד שלי היה אחלה, אז אם את פוגשת מפקד בשם ניסים, תמסרי לו ד"ש!! ואני מקווה שיהיה לך חוויתי ומגניב... אולי זה יכפר על הקארמה מהחוויה הנוראית שלי... :((

shira245

New member
תעשו חיים חיים חמודות!../images/Emo113.gif

ליאת תעשי חיים בגדנ"ע(כמה שאפשר) ותתרגלי למדים כי עוד שנה-שנתיים זה הדבר היחיד שתלבשי!
נמששש-תעשי חיים בטיול שנתי!!!!!!אני מתה על טיולים שנתיים! תיזהרי לא ליפול במסלול,תאכלי המון ממתקים,ותעשי המווון כיף! נתגעגע לשתיכן!!

איך היה בגדנ"ע?

לפי החישובים שלי חזרת כבר... אלא אם כן השבוע שלכם ארוך יותר מזה ששלנו היה... איך היה?????נהנת???

תהנווווו!../images/Emo105.gif

למרות שכבר נסעתן
אגב,רזיה לא הייתה צריכה כבר לחזור

אכן חזרתי ../images/Emo24.gif

חזרתי מהטיול כבר ביום חמישי, אבל הייתי עייפה מאד והייתי צריכה להשלים שעות שינה. ביום שישי הצצתי קצת בפורום, אבל לא יצא לי לכתוב. אתמול הייתי צריכה להכין עבודה באנגלית וגם היום לא הספקתי לסיים לעבור על כל מה שפספסתי. אבל בכל מקרה, חזרתי! (תודה טל על הדאגה
) היה לי ממש נחמד בטיול, חוץ מכמה מטומטמים מהכיתה שלי שעצבנו אותי רוב הזמן, אבל בסופו של דבר שרדתי וממש היה נחמד!
טיול אחרון....
לליאת כבר אמרתי שתהנה באייסיקיו ואפילו העברתי כמה טיפים, אבל לנמש לא הספקתי... אז עכשיו אני אלך לשלוח מסרים טלפתיים לנמש שתהנה
. אחלה שבוע לכולם!

shira245

New member
רזיהל'ה!!../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif

ברוכה השווה! בלאטט תמיד יש את אלה שמעצבנים כל הטיול. אבל תספרי עוד פרטים
התגעגענו! אבל מהר ללכת להשלים את החסר!
ברור?!?

../images/Emo51.gif מתוקות!

כמו שאמרתי היה ממש כיף, חוץ מהכמה מרגיזים האלה. טיילנו המון המון המון, וראינו נופים יפים, וכאבו לי נורא הרגליים. ישנו בתמנע, שזה אחלה מקום - ממש מסודר שם עם מקלחות ושירותים טובים מאד יחסית למקומות אחרים. האוכל במשך כל הטיול גם היה מעולה וזה היה חשוב והעלה את המצב רוח! (הרי אין כמו להתחיל את היום עם ארוחת בוקר טובה...). היו לנו גם מסיבה, קריוקי, אירוח באוהל בדואי, מעגל מתופפים, קפוארה עם אחד המדריכים של הטיול שהוא הבנאדם הכי סקסי שראיתי בחיי *רזיה מזילה ריר...*
, ואפילו עשינו מדיטציה על אחת מפסגות ההרים שטיפסנו עליהם. בקיצור - היה מעולה!

shira245

New member
חח אנחנו ישנים באוהלים..../images/Emo113.gif

ורוב המדריכים שהיו לי בטיול שנתי היו מין סוג של מוגלטי כאלה שכל קשר ביניהם לסקסי מקרי בהחלט
אם כי שנה שעברה לאחת הכיתות היה מדריך חמדמד שכל הבנות נדבקו עליו ומדריך שהיה דומב כמו שתי
מים לעברי לידר! נשמע שעשיתם ממש כיף!!!!!

LillipooT

New member
רזיה דארלינג ../images/Emo24.gif../images/Emo60.gif

לא הספקתי לברך אותך!
אני שמחה שנהנת! וזה בהחלט עצוב שזה הטיול האחרון..
יואו יש לי שבוע כללל כךךךך עמוס!! 3 מבחנים ועבודה! בשבוע! אני לא מספיקה לזוז! בכל מקרה.. לא הייתי כאן אתמול, והתגעגעתי

תודה ממי!../images/Emo25.gif

מאד עצוב שזה הטיול האחרון!
לי דווקא השבוע יש קצת פחות עומס, פרט למבחן במתמטיקה ביום ראשון שאני צריכה לחרוש אליו ממש טוב. שיהיה לך בהצלחה מתוקה עם השבוע הלחוץ!

כפית15

New member
לא ראיתי... ../images/Emo141.gif

ולא הספקתי לאחל לכן שתהנו!!! אז... עדיף מאוחר מאשר לעולם לא! מקווה שאתן עושות חיים!!!

למעלה