הודעה עצובה...

הודעה עצובה... ../images/Emo7.gif

בצער רב וביגון קודר, אני מבשר לכם ש: אתי לא עלתה לשלב הבא... לא שהיו לנו הרבה צפיות, אבל בכל זאת זה קצת עצוב... s@me @ne , שהאינטרנט מתנתק לו כל חצי שניה ויכול להיות שבגלל זה הוא לא יהיה פה בזמן הקרוב...

einzuc

New member
אתי?

לא קראו לה תמר? טוב אני לא מעודכנת... -עינת-

PopPy

New member
חחחחח

"יופי עינת"
יש את תמר שלה באמת מגיע, בכלל ראיתי כמה וכמה ציורים שלה באתרי ה"פ בארץ ויש אפילו אחד שאהבתי במיוחד והוא יצטרף אל היומן שלי והדפים, והיא ממש ילדה מוכשרת, זה מזכיר לי שאני צריכה לבדוק עם שלה עלה (כמעט בטוח *מחזיקה אצבעות* ) ויש את הכיעור שאני הכנתי (http://www.hpgalleries.com/covercontest12.htm) ויש עוד נדמה לי שניים של ישראלים חוץ מזה. המפ אני עדיין מתגלגלת פה מצחוק חחח, זה עודד אותי קצת אחרי הסיוט שעברתי - אני עובדת על השיעורים במתמטיקה היום - אאאאאאההההההההה!!!!!!!! *צרחה* *דופקת את הראש במשהו חזק מאוד כי זה מוציא אותי מדעתי* אני פשוט לא קולטת מה רוצים ממני! אני מרגישה כל הזמן שחסר לי נתון. ארג! |S| פופי |S|

einzuc

New member
חחחחחחחח

אני יכולה לעזור לך! בערך... תלוי במה... אם זה בעיות עם שני משתנים את יכולה להמשיך להסתבך כי בגלל הבעיות האלה קיבלתי 65 במתמטיקה, אבל בכל השאר אני טובה... אז את יכולה להעזר בי (אם את רוצה)... ואני שמחה ששיעשתי אותך קצת... -עינת-

PopPy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

זה עצוב זה? חחחח אני עדיין לא קולטת שזה נכנס לשם בכלל.. בעע! חחח, האמת היא שזה היה צפוי לגמרי והיה שם דברים הרבה יותר יפים שהגיע להם לזכות, חח למען האמת אין לי מושג במה זוכים אם בכלל, יש שם אנשים שזה יותר חשוב להם ממני והם השקיעו, לקחתי את זה ממש בקלות, אבל אני מעריכה את ההשתפות שלך ב"צערי" חחח, כשראיתי את הכותרת וראיתי מיד את השם שלי.. ברר נבהלתי
אבל יש לי סקרין שוטס של כל דבר ודבר קטן בעמודים, אתם יודעים - למזכרת ^-^ חיחי, לא חשבתי שמישהו בכלל טרח להכניס את זה למועדפים ולבדוק חחחח
|S| פופי שמסמיקה
|S|

אני לא הוספי את זה למועדפים.

פשוט אני נכנס לhpgalleries.com (חייבים להמציא לזה קיצור!) פעם ביום או יומיים וראיתי שהם פירסמו את התוצאות אז נכנסתי וראיתי שלא עלית... s@me @ne

אבל תמר ויגיל עולים!!!

עכשיו הסתכלתי בשאר התוצאות וראיתי ששני נציגים ישראליים כן עלו- תמר עברון (לא יודע איך כותבים את זה בעברית...) ויגיל בורווסקי (כנ"ל...). ולשם שינוי הציורים שלהם באמת טובים... אז תעזרו להם להמשיך הלאה בסיבוב הבאה שיתחיל ב-3 בספטמבר! s@me @ne נ.ב. פופי, יכול להיות שאולי תקבלי פרס תנחומים או משהו...

למעלה