הודעה עצובה!!

lolly1

New member
הודעה עצובה!!../images/Emo7.gif

טוב.. אז.. יהיו הרבה נקודות כדי להסביר עד כמה אני ..אממ..מפחדת ו..מתוסכלת..ועצובה ועומדת לבכות....ולא רוצה שייגמר.. כי.. אתמול שחזרתי מביצפר..אני הולכת לי הולכת לי הולכת לי.. שפתאום.. it hit me!! נגמר!! זהו! פיניטו!! ואז חשבתי.. על שבת הבאה... תמונת מצב: אני, בחדר, השעה 23:35.. ואני מחכה.. מדליקה את הטלוויזיה על ערוץ 3.. ו................כלום..............כלום...........מי יודע מה יהיה??? אז החלטתי.. שעד העונה הבאה.. לי.. אין חיים.. פשוט אין!! כי בלי בריאן וג´סטין ומייקי ובן ודב ולינז ומל וגאס ואמט וטד וכל הגאים....פשוט אין לי למה לחיות!!!!!!! ובא לי למות... נורא בא לי למות.. אחרי העונה ה3.. לא! בעצם עכשיו!! אתן רואות מה קורה לי??? אני מתחרפנת!!! יש לי פיצול אישיות!! מה קורה לי?? מי אני?? מי אתן?? מה אני עושה פה??!!

shiran lee

New member
הגזמת...

יש חיים מחוץ לטלוויזיה את יודעת... אני מקווה שזה יעבור לך, מותר לאהוב סידרת טלוויזיה אבל לא צריך להפוך אותה לחיים שלך. זו בסך הכל הפסקה של חצי שנה אולי שנה (על פי מה שגאי פינס אמר) אבל בטח יהיו שידורים חוזרים

lolly1

New member
את...

לא תגידי לי אם הגזמתי או לא!! זכותי להרגיש ככה!
נא לא לקחת הודעה זו אישית.. אלא קבלו אותה שהתפרצות עצבים ברגעים קשים אלו..

maayan15

New member
אני איתך!

אבל אני כועסת כי ביקשתי יפה לא להגיד כלום!
היום יש סתם עוד פרק...פרק רגיל..אין בו שום דבר מיוחד!!

lolly1

New member
גם אני תוהה....

ומעיין.... לאט אמרתי לך לקרוא.. אבל צריך להתמודד...

lolly1

New member
אממ...

אני.. עכשיו.. ז"א... בדיוק.. אבל... לפני...אממ.. אני.. אמממ..נקלט.. ששבוע הבא.. ב23:35.. לא יהיה פרק.. ונשב כאן כמו מפגרות.. ולא תהיה אחת שתפתח הודעה ללא תוכן ותכתוב :"התחיל!!" כמו סתומה... וזהו.. ונחכה... ונחכה נוחכה ונחכה ונחכה ונחכה ונחכה...... 8 חודשים..

maayan15

New member
חחח...אני פשוט מתפוצצת מצחוק

שנובע מייאוש אבל צחוק... קודם כל, כבר הרבה זמן אף אחת לא פתחה הודעה "התחיל!!"...אבל מילא... דבר שני, אתן קולטות שמי שקורא את ההודעות האחרונות שלנו חושב "איזה חבורה של מטומטמות..." באמת...מי שלא מבין את מה שאנחנו מרגישות חושב שאנחנו פשוט ילדות מפגרות בנות 6 וחצי!!! אני אישית מרגישה קצת יותר טוב, כי אימצתי את הגישה של שיר שאמרה: אל תהיה עצובה שנגמר כי אפשר לראות מוקלט...אבל עדיין אני בדיכאון...
לעונה השנייה (וואי..זהו...אני באופן רשמי מעוררת רחמים...אני אשכרה טד..)

netaK

New member
חחח...טד מאמי......

הוא היה מאוהב...זה שהוא מראה את זה בצורה פתאטית...

ayaliar

Well-known member
האמת

שהפרק היה קצת מאכזב ואולי אם הפרק הקודם היה סוגר את העונה זה היה הרבה יותר חזק. ועוד האמת אחד - כשנגמרת העונה של דוסון הרבה יותר קשה לי כי תמיד משאירים אותי בכזההההה מתח אבל פה...לא ממש מתח מה אני אגיד לכן... אז הוא הלך.. אז זה נגמר... אז מה? טד ואמט...איזה סיפור עצוב. כמה פתאטי בן אדם יכול להיות? איך דופקים למקסים הזה את כל הלוזרים והזקנים? מגיע לו את הטופ שבטופ, את היפים ביותר, בעולם מתוקן כולם היו רוצים אותו. אבל נו מילא, יש הרבה בעיות עם התסריט שקטונתי מלפתור... אני מחכה לעונה הראשונה אבל שמחה שערבי שבת התפנו לפחות לתקופה מסויימת אני צריכה ליצור אצלי שוב את הציפיה כי הפרקים האחרונים קצת הרגיזו אותי ואולי עד העונה הבאה אני אשכח למה אני כ"כ שונאת את ג´סטין ואם יש אלוהים אני אשכח איך קראו להוא עם הכינור ימח שמו

netaK

New member
איתן,שלא תשכחי

=] כי הוא כזה מושלם וטוב שקיים

ayaliar

Well-known member
מושלם

כואבת לי הבטן מרוב צחוק!! אולי את מדברת על אית´ן הוק?? כי אית´ן גולד, לפחות הדמות, זה פשוט דבר בלתי נסבל, דוחה ומעצבן

netaK

New member
כן איתן גולד

הוא מדהים לדעתי הדמות הכי שווה שהכניסו

ayaliar

Well-known member
אני די שמחה שהכניסו אותו

כי אולי זה יפריד סוף סוף בין ג´סטין לבריאן ובריאן ימצא מישהו בגילו, עם קצת שכל, עם קצת יופי... כבר אמרתי, אני מאחלת לג´סטין למות משעמום עם הכינור ברקע

netaK

New member
לאאאאאא

בריאן וג´סטין חייבים להיות ביחד....הם נפרדו רק כדי שבריאן יבין שהוא צריך את ג´טסין...

רינת4

New member
זה נראה לך הגיוני

שבריאן יתאהב במישהו אחר? זה או ג´סטין או אף אחד. לא נראה לי שהוא ייתן לאף אחד להתקרב אליו,במיוחד לא אחרי שהוא נתן לג´סטין ובסוף נפגע מזה. אז מי שרוצה שיהיה לבריאן טוב,צריך להבין שזה יקרה רק עם ג´סטין...

ayaliar

Well-known member
אתן אומרות את זה רק בגלל

שזה הדבר היחיד שאתן מכירות אולי יביאו מישהו שיהיה מדהים ומתאים לבריאן בצורה שג´סטין אף פעם לא היה? כמו שחשבתי שג´סטין תמיד יאהב את בריאן ובא הפוץ והנה, ג´סטין כבר מעדיף משהו אחר. אחרי שהוא רדף אחרי בריאן כמו כלב הכל יכול לקרות ואני אופטימית

netaK

New member
לא נראה לי באמת

שבריאן ייתן למישהו אחר להיכנס לו ללב אני אומרת שהוא עדיין רוצה את ג´סטין ותמיד ירצה וגם ג´טסין רוצה את בריאן

רינת4

New member
זה פשוט לא הגיוני

צמבחינה פסיכולוגית... בריאן הוא לא מאלה שמתאהבים. ופתאום זה תפס אותו,והוא לא היה ממש מוכן לזה,ובגלל זה הוא לא יודע מה לעשות. ופשוט לא הגיוני שיבוא מישהו אחר פתאום ויסחף אותו כי זה פשוט לא האופי של בריאן. ואם הוא התאהב,ועוד נפגע מזה-הוא בחיים לא יתאהב שוב... כמובן שאת ג´סטין הוא ימשיך לאהוב. אבל ג´סטין ממש פגע בו-מזה הוא פחד וכשהוא כבר נתן לעצמו להתאהב וראה שזה גרם לו בדיוק למה שהוא חשב,בדיוק למה שהוא פחד שיקרה לו-הוא לא ייתן לעצמו לעבור את זה שוב. בריאן צריך להיות בשליטה. ולהתאהב זה לאבד אותה- וזה דבר שהוא פשוט לא מוכן שיקרה. לא שוב...

למעלה