הודעה עצובה

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

shmezz

New member
מזדההההההההההה........./images/Emo3.gif

הצמידים האלה מהפלסטיק האלסטי ממש טעימים.. אני חולה על לנשוך דברים...
בקיצור מאיוש.. מוכרת לי הבעיה...גם אני איי שם לפני שנה וחצי הייתי הבעלים הגאים של 20 צמידים בשלל צבעי הקשת ושל עוד כמה חמודים ואני בהיותי לבנבנה לאללללללללה הושפעתי קשות....זה לא עבר כי מאז אני עם המיזעים שלי (אוסף מטורף
) ולי יש את השעון הזה ב700 שקל... הזה של דיזל נכון...
זה שהראיתי לחני ולאורלע שאמא קנתה לי...זוכרות
איזה יפה הוא...אני מאוהבת בו
בקיצור האזור עדיין לבן...קצת פחות כי במחנה קיץ הורדתי הכל והיה שיזוף שווה...אבל מאז עברו חודשיים ועוד פעם יש לבן
בוייקר טוף ד"א

¥EleVatioN¥

New member
הוא לא של אדידס?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif

או דיאדורה או משו כזה?
ממממ לאמשנה הוא עדיין כוסון

shmezz

New member
לא....את התבלבלת...

הוא של דיזל.. הנעליים של אדידס

Ma E

New member
חיפשתי שעונים בדיזל יש דומה..

יש מזה יפים.. דוד שלי קנה אחד בדיזל לפני חודש יש 3 כאלה בארץ... בגיל 22 הוא סוף סוף התחיל לעבוד אז הוא התחיל לבזבז כסף כפרה עליו הוא בטורקיה עכשיו
אני מתגעגעת אליו

shmezz

New member
שלי הוא עם רצועה חמוה כהה...

והביפנים תכלת....גדול כזה.. הכי יפה בעולם.. אני אישית שונאת שעונים (טראומה מהצופים-זמנים...כל הזמן זמנים) אבל בשבילו....הכל

Ma E

New member
מה שאני ראיתי הוא עם רצועה

עבה שחורה השעון עצמו זה שעון עגול כסוף והבפנים שלו שחור.. אבל יש עוד כמה חמודים בדיזל.. נראה כבר נעבור בכמה חנויות אם אני יחליט שאני קונה.. כי זה 700 שקל ואני צריכה אותם לכל השנה

dilan angel

New member
../images/Emo12.gifיווווווווווו נשמע יפה!!

אבל 700 שקל?!!
בחיים לא הייתי קונה!!! את יכולה לקנות מלאאא בגדים ב700 שקל וכמו שאמרת-זה יכול להספיק לך לכל השנה... תצ'מעי,תעשי חיפושים,תבררי מחירים ואז תחליטי..אל תמהרי הכי חשוב! וד"א,איזה צמידים היו לך,ניטים או גומי???

Ma E

New member
אמממ היו לי כל מיני.. ../images/Emo13.gif

השארתי אחד שאבא קנה לי שהוא מעור היה לי עוד אחד מעור ועוד 5 הסקוצים האלה.. אבל לא של ילדים קטנים יפים
והשעון זה שעון טוב לא חרא שעון וברור שאני לא יבזבז ישר אני יברר בקשר לשעון.. גם אני רוצה לקנות בשמים (למרות שההורים יקנו לי אחד לראש השנה) מה שאני צריכה לקנות זה : 1. שעון 2. בושם 3. משקפי שמש (שאני לא מוצאת שנים נורמליות) בגדים אימא ואבא קונים
ולפני חודש קניתי 3 חולצות 2 תחתונים נעלים ואימא קנתה לי ג'ינס טוב הלכתי לארגן תיק לטיול bye bye

¥EleVatioN¥

New member
השעון שלי של סווצ'../images/Emo129.gif

הוא כחול חזק עם מספרים לבנים והוא כוסוןןןן

למעלה