הודעה עצובה

• פותח הנושא Ma E
  • פורסם בתאריך

Ma E

New member
הודעה עצובה ../images/Emo4.gif

אחרי 3 וחצי שנים החלטתי להוריד את הצמידים שלי אל תגידו שאני ילדה קטנה פשוט זה היה יפה.. לא יודעת למה פשוט החלטתי שהגיע הזמן לשנות להחליף ולהתבגר
(אני חייבת שנוים לפעמים) אבל הבעיה זה ששלוש שנים לא השתזפתי שם אז אני לבנה שם אחוששששששששרמוטה ועוד היייתי היום בים אז בכלל אני אדומה ושם לבןןן חחחחחחח והיו לי איזה 5 צמידים של הסקוצ הזה ועוד 3 רגילים.. אז זה הרבה לבן חחחחחחחחחחחח לא נורא.... תנו לי רעיונות מה לשים על היד.. (או להשאיר אותה ככה) תאמת אני צריכה לקנות שעון וראיתי שעון בןןןן זונה ב-700 שקל... הוא כזה עם רצועת עור בצבע שחור כמו השעון של אנג'לינה בטומר ריידר מזה יפה
אבל זה ליד השניה.. טוב אני עכשיו סתם מדברת פה כי משעמם לי טוב הלכתי לשטוף את החדר
באאאאאי באאאאאאאי לוב יו אלל

¥EleVatioN¥

New member
מממממממ../images/Emo129.gif

מה בכלל לא הורדת אותם? והתקלחת איתם והכל? זה לא בריא בכלל
ככה אמא אומרת לפחות
הממממממ את כבר תמצאי לך משו חדש לשים על היד לי יש שעון ממש יפה הוא לא חדש או משו יש לי אותו כבר *מחשבת* 3 שנים
אני ממש גאה בעצמי אאין אני מתה עליו נמ קיצור אתם כבר מכירים תידיים שלי

Ma E

New member
חחח כן התקלחתי איתם ../images/Emo13.gif

איככככככס איזה ג'יפה אנייייייייי איככככככככס

חחחח../images/Emo6.gif

הייתי בניצנים בהופעה של היהודים ולא הסכמתי להוריד ת'צמיד האדום הזה שחילקו בכניסה אחרי חודש נמאס לי אבל התקלחתי איתו והכל *גם אני ג'יפה* חיחי

Ma E

New member
הורדתי את הצמיד של רוק ת"א../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Ma E

New member
חחחחח לא יודעת...

זה "ידלותי" אין לי מושג... גם עם הצמידים אני עדיין לא יודעת למה הורדתי אותם כאילו החלטתי שאני עושה את זה וידעתי שאם אני יחשוב עוד קצת אני לא יעשה את זה... בדיוק כמו שעשיתי את הגלח... פשוט חשבתי על זה ומתי שהייתה לי הזדמנות פשוט עשיתי =-) ואני צריכה שינוי בחייים שלי לפעמים... אז אני משנה משהו בי...

dilan angel

New member
אופייני למזל תאומים ../images/Emo8.gif

חייבים שינויים בחיים... אבל גלח?!ואאייי איזה סיכוווןןן... שימי תמונה ,אם יש...

Ma E

New member
אממ... יש תמונה מגעילה..

יצאתי בה גועל ננפפש... ולא נראה לי שאפשר לשים אותה פה כי פעם היא עשתה לי בעיות... אבל עכשיו יש לי קוצים שחורים בימים הקרובים אני ישים תמונה עם הקוצים
צריכים לשלוח לי

עצה שלי..

סעי לקניון הקרוב. כנסי לחנות ותבחרי לך כמה דברים יש במומה בקניון רחובות עכשיו צמידים יפים:)

לונה..

New member
עייצה

אל תבזבזי כסף על שטויות ועוד בשביל להסתיר ת'פסים הלבנים?! בשביל זה לקנות שעון ב - 700 שקל? גם ככה עוד חודש וחצי חורף, ואז יבוא קיץ ותלכי לים ותשתזפי נורמלי כמו כולם... וחוצמזה הידעתם שיצאה אופציה לעשות חמש יחידות לימוד בספורט ימי? (גלישת רוח, שייט, אנד סטאף) טוב שעכשיו הם נזכרו להודיע לי..

¥EleVatioN¥

New member
wtf?!../images/Emo129.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשמע מדליקקקק אבל.... מוזר ממתי זה?

Ma E

New member
אני לא רוצה עוד צמידים..אבל..

השעון 1. אני מתה לשעון חדש 2. הצמידים היו ביד שמאל והשעון יהיה ביד ימין (ככה יותר נוח לי) וזה שעון ממש יפה והרבה זמן רציתי אחד כזה
ושרון בחרה את יואב
תאמת רציתי את גדי הוא יותר חמוד אבל יואב היה ממש חמוד בפרק הזה... איזה נשיקה הם דפקו...
אני גם רוצה ששרון תיקח אותי!!!!!!!!!!!!!! היא יפההההההההההה יוווו גומות חן זה יפההההההההההה!!!!!!!!!!! קחי אותי שרוןןןןןן

¥EleVatioN¥

New member
איזה מפגרת היאא../images/Emo129.gif

גדי זה הגבוה נכון? והיא פחרה בעמה ההוא
נו טוב

Im The Sun

New member
חילקו לנו צמידים

בטיול השנתי ושמתי את שלי ככה 5 ימים ואז הייתי רעב אז אכלתי אותו...

למעלה