הודעה על צ´אט!

הודעה על צ´אט!

אז ככה:ביום רביעי הקרוב,18.12.02,עדי שלנו,עדי18,"אחותי",מתגייסת ועוזבת אותנו.לכן,החלטתי שנעשה לה מעין צ´אט פרידה כזה,שזה גם הזדמנות שלנו לדבר אחד עם השני וגם הזדמנות לראות את עדי בפעם האחרונה לפני שהיא עוזבת.עדי כבר הסכימה,השאר תלוי בכם.אז,מתי אתם מעוניינים לעשות את הצ´אט הזה? אפשרויות: 1.יום א´ 15.12.02 18:00-22:00 2.יום ב´ 16.12.02 18:00-22:00 3.יום ג´ 17.12.02 18:00-21:00 אז רק מי שמעוניין להגיע שיגיב,אני לא מתכוונת לרדוף אחריכם שוב כמו בפעם הקודמת.אז למי שלא יודע-אנו עושים את כל הצ´אטים בצ´אט הישן.אני מניחה שכולם כאן כבר יודעים איך להיכנס אליו,מי שלא-שישלח לי מסר בבקשה.אנשים שלא יכולים להגיע בתאריכים הנ"ל,ולמרות זאת רוצים להגיע אז בבקשה שיציעו תאריך אחר.אפשר גם לעשות שני צ´אטים,אם זה ממש בלתי אפשרי.... אתם יכולים להביא חברים,אבל שלא יהיו מופרעים ויעכירו את האווירה....ובהזדמנות זו,אם יש לכם איי סי קיו,ואני עדיין לא יודעת אותו,אתם מוזמנים לשרשר אותו לכאן.וכמובן-גם ברכות לעדי. אז,יש לכם שאלות או שהסברתי הכל? תודה לכל המגיבים.מקווה לראותכם בצ´אט......

pompii

New member
עדידוש!!!!!!!!!

שיהיה לך הרבה בהצלחה!!!! את מתרגשת??
שתהיה לך טירונות "קלה" ולא מעייפת כל כך ותזכרי שהכל חוויה! ושתחזרי תספרי לנו איך היה! שיהיה לך הרבה בהצלחה שם! ולאורנית- האיי סי קיו שלי זה 73713163 ובקשר לצ´אט שני שלישי אני בטוח לא יכולה, כי ביום שלישי אני נוסעת לאילת וביום שני יש יומולדת לידיד מחר אולי, אני מקווה, אבל זה לא בטוח...

לעדי הצלחה רבה בצבא!

אם את את רוצה טיפים ועצות לקראת הגיוס פני אלי במסרים ואשמח לעזור לך. אני הייתי חיילת עד לא מזמן והשתחרתתי לפני חודשיים.אז הרבה הצלחה לך. ולגבי צאט.אני אבוא לצאט נראה לי ביום א בערב.איך נכנסים מישהו יכול להסביר לי?.

ביקשתי לשלוח לי מסר.....

אבל טוב......קישור לצ´אט הישן:לחצו כאן.תקבלו בדיוק אותו דבר כמו הפורום,רק MSN,במקום WWW.עכשיו תלחצו על צ´אט לחיי האהבה.ברור?כאן

טוב אז יש מישהו שמתנגד לכך

שהצ´אט יהיה ביום א´ הקרוב,כלומר מחר?אם לא,זה נקבע למחר.

1טופיפי

New member
לעדידו´ש!!!

באמת הרבה הרבה בהצלחה!!! אנחנו נתגעגע אלייך, ואת תחסרי לי באיי סי קיו
(עם מי אני אדבר על יהודה?!,חחח...) אני מקווה שיהיה לך טוב בצבא! אז המון הצלחה!!!... אה ולא אכפת לי שצ´אט יהיה מחר...

actress

New member
גיוססס נעים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אולי ניפגששש

תעשי מסיבת גיוס באיזה מקום.... וככה גם ניפגש איתך כנ"ל כולם

עדי18

New member
איזה מתוקות כולכן!!! ../images/Emo9.gif

חולה על הפורום הזה!!!!
וזה לא שאני עוזבת.....כשאני אוכל אני אבוא לבקר פה... כי רוב הסיכויים הם שאני אחזור כל יום הביתה כשיהיה לי ממש תפקיד....אז אל תדאגו!!

SofyTofy

New member
עדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גיוס נעים... וקל... ושיהיה רק סבבה וכיף בטירונות - ואל תשכחי אותנו! תחזרי אלינו מתי שתוכלי (וזאת פקודה! ואם כבר צבא - כדי שתקשיבי לפקודות). תהני ותחזרי במהרה (ותגניבי במבה לקיטבג).
ושתגני על ארץ ישראל שלנו (
)

עדי18

New member
../images/Emo51.gif

אני בחיים לא אשכח אתכם!!!! אני אבקר פה מתי שאני אוכל.... ותשמרו על הפורום הזה בשבילי טוב? חחחחחח במבה לקיטבג....

עדי18

New member
תקשיבו....

אכפת לכם להקדים את הצ´אט קצת? כי אני רוצה עוד לצאת היום אבל לא מאוחר מדי...אני לא רוצה שחברה שלי תתעצבן:( או שמחר וזהו טוב?

pompii

New member
תגידי מתי שבא לך, הוא לכבודך../images/Emo13.gif

אבל מחר ומחרתיים אני לא אוכל להגיע ודרך אגב, מיום שלישי עד שישי אני לא אהיה פה אני נוסעת לאילת!!! את רואה איזה עולה אכזר, עדי? בזמן שאת רצה בג´בלאות מסביב לאוהל אני משתזפת באילת
סתם, אני לא אבאס אותך, אפילו הייתי מתחלפת איתך, נשמע מוזר, אבל כן....

עדי18

New member
יאללה רוצה להתחלף??אני בעד

יש פה מישהו? אולי נתחיל את הצ´אט עכשיו? כי אני לא אוכל להיות עד 21:00...כי אני וחברה שלי כנראה הולכות להצגה והיא ב 20:30 ....אז אני לא רוצה שחברה שלי תתעצבן עלי או משהו....

עדי18

New member
מק-

תגיבו בבקשה אם אתם יכולים להכנס עכשיו לצ´אט במקום ב-18:00, זה חשוב

1טופיפי

New member
אני יכולה עכשיו...

אני יכולה עכשיו... אנשים תענו כי זה דחוף... אם לא יהיה עכשיו עדי לא תוכל להיות יותר מאוחר ואז לא יהיה צ´אט היום! אז בבקשה תענו...

אתי15

New member
סליחה על האיחור אבל הנה:

גיוס קל באמת את האמת לא ידעתי עד עכשיו כי לא נכנסתי הרבה זמן אז הנה עכשיו אני אומרת לך גיוס קל

למעלה