הודעה על פרישת שוטר

• פותח הנושא syrus
  • פורסם בתאריך

syrus

New member
הודעה על פרישת שוטר

שלום לכולם, לאחר תקופה של שנה וחצי, היום הוסרו הרשאותיו של נאור (20) מהבלוגTV. ברצוני להודות לנאור על התקופה בה היה עימנו ולאחל לו המון בהצלחה בהמשך מזכיר לכם לעדכן את המסנג'רים שלכם בהתאם ולשמור על כללי ההתנהגות של הפוליסים. בברכה איל

BlogTV Police22

New member
../images/Emo46.gif

אם זה בדיחת 1 באפריל מישהו ישלם ביוקר למה עשיתם לי התקף לבלב תוצאות יגיעו

BlogTV Police16

New member
תגידו לי זאת בדיחהההההההההההההההההה

איל מה נסגר אחי? באמת תן כמה מילים מה באמת הולך פה? בסוף אתה תשאיר אותי עם סאלי ועם הסוטה... (רון) ...

BlogTV Police44

New member
באפריל יום מצחיק ומעצבן בוא זמנית

לא אכלתי את זה... חחחחחחחחחחחחח

BlogTV Police16

New member
נקווה לטוב אנשים...

רק בואו נתרכז בלהיות מגובשים ולתת עבודה טובה ולא נתן לאף אחד לשבור אותנו תזכרו שאחנו דמות שעושה עבודת קודש בבלוגים ... באמת באמת לפני שעושים משהו תחשבו פעמים כל אחד ממכם חשוב...לי ולמערכת....

BlogTV Police12

New member
אוך מזל שנכנסתי לפורום ...

רק לאחר שהעניין הובהר ,,, אני חולה עליך נאור ,,, איך אפשר בכלל לחשוב שיפגעו בך בכל דרך שהיא .....

syrus

New member
לסיכום

הפתי הכי גדול פה הייתה פוליס 22 (שרון) אחריה 16 (יוסי) שגם אחרי ההודעה הזאת אני חושב שהוא לא יאמין כי שיגע אותי יום שלם והייתי חייב להחזיר לו נאור - כמה מילים? :)

BlogTV Police22

New member
../images/Emo140.gif

פתי פתי בם אוהבת את כולם נאור יקר לי מכל ,גם באחד באפריל אני לוקחת הכל ברצינות לא קשה לעבוד עלי ואיל חכה חכה ב1 באפריל הבא חחחחחחח

BlogTV Police46

New member
טוב איל את חוש ההומור שלך כבר הבנתי

קשה לי להאמין שנאור פורש אני באמת מקווה שזו בדיחה גרועה של ה1 באפריל ואני אפילו לא אומר את רגשותי בנושא היות ולדעתי חברו כאן איל ונאור למתיחת ה-1 באפריל נאור הלך עליך אם זה נכון

syrus

New member
הרעיון היה של נאור ../images/Emo13.gif

אבל תודו שהביצוע טוב

BlogTV Police44

New member
שימשון ויובב כנסו

חחחחחחחחחחחחחחחחח בהתחלה הייתי סקפטית והרגעתי את יוסי שזו הזעקת שווה וזו מתיחה אבל שנכנסתי לבדוק באדמין וראיתי גם שם שהוא הודח כבר התחלתי לחשוש חחחחח בקיצור שיחקתם אותה חחחחחחחחחחחח

BlogTV Police20

New member
לא היה לי קל!!!

אני מודה שלא היה לי קל וזה ברור לכולם שהסיכוי שאני פורש זה כמו שאיל יצא לחופשת לידה. תודה איל על שיתוף הפעולה אני נהניתי (חוץ מה SMS השונים והאיומים של שרון!!!! סליחה שרון, אוהב אותך
) ושלא תחשבו שלטליה אין חלק במעשה קונדסון הזה!!!! אז קחו אותה בחשבון בנקמה שלכם!!!! שיהיה לכולנו חג שמח באמת!

למעלה