הודעה נמסרה וכו' part IV

melancholy man

New member
הודעה נמסרה וכו' part IV

היום בבוקר הודעתי להנהלת תפוז שאני מפסיק לנהל את הפורום, כן כן, אני יודע, עשיתי את זה כבר לפני שנה וחזרתי אחרי חודש ועשיתי את זה שוב אחרי כמה חודשים ושוב חזרתי ונדמה לי שהייתה עוד פעם אח"כ, וכן אני יודע שזה דבילי, אבל זה לא סיבה להשאר... קורים דברים בחיים שלי, שמונעים ממש לנהל את הפורום ולהרגיש טוב עם זה, אני אוהב את הפורום, אוהב את כולכם ומקווה שאוכל להמשיך ולכתוב כרגיל אבל לנהל ממש אני לא יכול, ניסיתי (כאמור, כמה פעמים ניסתי ואז ניסיתי שוב) אבל זה פשוט לא עובד. אני רוצה להודות, קודם ל LadyG הנורית הראשונה של עולם הפסיכדליה, שכנראה שאם היא לא הייתה נכנסת, בטעות, לפני ארבע וחצי שנים כמעט, לתפוז, כנראה שגם שגם אני לא הייתי כאן, תודה מותק, אני לא אשכח לך את זה, את עוד תתחנני שאני אשכח, אבל לא, אני לא
תודה גם לגנוווב שהקים את הפורום, לנועה שניהלה אותו איתי נדמה לי קרוב לשנתיים, תודה כמובן לג'וני ויקי שממשיכים במלאכה והמון תודה לכל מי שכתב ותרם בשנים האלה, היה כיף, למדתי להכיר המון מוסיקה טובה והרבה מאוד אנשים טובים שאני מקווה שישארו איתי בלי קשר לעולם הוירטואלי. Love ya all

Barmelai

New member
אין בעיה, תלך ../images/Emo7.gif

מה אתה חושב אתה מפחיד אותנו? למה יש לנו בעיה להשתעמם כאן לבד בחושך? מה אנחנו אל יכולים לתכוב גם ככה? מה יש? תלך תלך

wawadhani

New member
../images/Emo7.gif

טוב, אולי לא נמצאת פה הרבה זמן, אבל מבחינתי היית עמוד האש שלפני המחנה, וקצת עצוב לי לשמוע את זה. אבל עלייך לעשות מה שטוב בשבילך. אבל תתקבל כאן בשמחה בתור אורח

gryphon music

New member
זה אומר שתתחיל להגיע לפגישות ?

אולי דאגת שהילדים לא ירגישו בנוח במסיבה כשהמנהל נוכח . על כל פנים אני מקווה שקורים לך דברים טובים בחיים . תמשיך לכתוב,הכי חשוב.

AeroTom

New member
בהצלחה בהמשך!

והעיקר שתמשיך לכתוב פה. או פה ושם...צריכים כמה שיותר אוהבי "Free" בסביבה

giba70

New member
היי ../images/Emo24.gif

היה ממש נחמד. ואני מצרף אותך יחד עם קפלינסקי וקורא לך: תישאר, תישאר, תישאר.... וחוץ מזה תתחדש על הצבע
האדמדם

Welsh

New member
goodbye blue(sky)לא יפה לך האדום../images/Emo13.gif

בכל אופן, זה לא משנה אם תמשיך לכתוב כגולש מהמניין או מנהל, בשבילי תמיד תהיה הבוס

היות והודעה הזאת הרבה יותר

קודרת מאלו שקדמו לה, אבקש התחייבות בכתב שהפורום ישאר בראש מעיינך ושלא תדיר רגליך ממנו. על סמך נסיון העבר, עזיבתך את משרת המנהל לא בהכרח מונעת בעדך מלהשתתף באופן פעיל ואף פעיל מאוד לאחר העזיבה. אך אף על פי כן, יש צורך באמסכתא חוקית לצרכי בירוקרטיה. בקיצור, בנאדם, דיר בלאק ת'נעלם לנו ורק טוב

LadyG

New member
כן..זה מה שקורה כשגולשים

באמצע הלילה ונכנסים בטעות לפורום, שהכותרת שלו נשמעת מעניינת. וחברים, שרוכשים בעולם הוירטואלי הופכים לפעמים גם לחברים בעולם האמיתי. מי כמוני יודעת
מפרגנת ומאחלת לך רק אושר והרבה.

noosh

New member
הבוס נשאר הבוס

ואני לא חושבת שהכינוי הזה (נעלם או) ייעלם אי פעם
תודה גם לך על המקום הנפלא הזה שיצרת פה, והיי, אפשר לכתוב גם בלי להיות כחול, אז זה לא יתקבל כתירוץ להעלם. משהו אומר לי שאתה לא באמת יכול לעזוב את המקום הזה ליותר מדי זמן... אז אני לא דואגת יותר מדי.

strangebrew

New member
איל!

אתה יודע, בגללך התחלתי לכתוב כאן וככה גילית את אחת ההנאות הגדולות בחיים- לכתוב על מוזיקה ולחלוק את האהבה הזאת עם אנשים אחרים. היוות עבורי השראה אדירה בהכל והכנות שלך נוגעת ללב. אתה אפילו לא מתחיל להבין על כמה אנשים השפעת לטובה וכמה פעמים היית אחראי לפשיטות רגל /tapuzforum/images/emo13.gif. אז המון תודה על הכל, היה אדיר, אני בטוחה שניפגש עוד.

bibi50

New member
האמת היא שללא העידוד

שקיבלתי ממך כשהתחלתי להתנגש בך על דרדקים וג'ינג'יות לא הייתי משתתף בפורום זה ואינני יודע אם זו היתה אבדה כזו גדולה... מה בטוח שפורום זה כבר לא יהיה אותו הפורום בלעדיך ! על כל פנים ההחלטה היא שלך ונצטרך לכבד אותה. עשה חיל ידידי ואל תשכח להציץ מדי פעם... אני יודע בדיוק מה זה התמכרות - והחומר שאתה צורך נמצא בפורום זה שאתה הוא אחד ממקימיו ! כל טוב לך !

melancholy man

New member
לא, לא אל..

אל תפסיקו
אני אוהב את כולכם מאוד, למעשה הסיבה היחידה שאני פורש זה בשביל השרשורים האלה
אני לא נעלם, המוסיקה שאנחנו מדברים עליה כאן, הייתה ותיהיה כנראה הדבר הכי חשוב בחיים שלי ואני לא מכיר עוד מקום באינטרנט שאפשר לדבר עליה בצורה שאנחנו מדברים עליה, אני אוהב את כולכם, רק צריך לעשות כל מיני שינויים בחיים שזה חלק מהם, אמשיך לעקוב וכשיהיה לי מה להגיד, אכתוב.

למעלה