הודעה נוראית!!

shirapeled

New member
הודעה נוראית!!

אני לא חברה בפורום, אבל אני מתעדכנת פה מדי פעם, ואני רואה מאז שהייתי קטנה מאוד את הסדרה היום בבוקר פתחתי את העיתון וראיתי ידיעה מצערת ביותר- מפסיקים לשדר את היפים והאמיצים בארץ!! כפי שהבנתי יש פה כמות לא קטנה שמורידה או משהו אחר, ורואה את הפרקים בקצב של ארה"ב בכל זאת זה חשוב מאוד לדעתי שימשיכו לשדר את הסדרה בארץ! האם יש משהו שאפשר לעשות? אולי להפיץ עצומה באינטרנט ולחתום עליה, בשביל שלא יפסיקו את השידור!

girlontop

New member
אכן

פורסם בעמוד האחורי של "מעריב" שהסדרה יורדת מהמסך בחודש יוני לצמיתות בשל רייטינג נמוך.

לכל מי שרוצה לשמוע את זיו קולי

אני מתראיין ב-13:30 בערך לתוכנית הרדיו של יעל דן (נדמה לי שזה בגל"צ?) ושם אמחה על ההורדה ואחשוף בפני כולם שאין לי חיים

Mikel20

New member
לא רק אתה

גם כל באי הפורום בארץ ובעולם כולו -- חסרי חיים שכמונו

יניב1

New member
אתם יודעים מי אשם ברייטינג הנמוך...

בראדלי כמובן. אבל לא רק הוא, גם אנחנו. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה צפיתי בפרקים המשודרים בערוץ 2, וכמוני כמוכם, וכמוכם עוד רבים שעם השנים נמאס להם מהעלילות הממוחזרות וחוסר העניין בסדרה שכבר מזמן התדרדרה לתהומות מהן היה ברור שלא תצליח לעלות בחזרה. ככה שזה לא באמת מפתיע... מקווה שלמען אלו שכן רואים מדי יום בערוץ 2 (עוד יש כאלו?) העניין הזה ייפתר - אבל גם אם לא, תמיד יש דרכים אחרות כידוע לכם... בכל מקרה, צפניהו - בהצלחה בתכנית הרדיו, יש לך כבר מאזין או שניים

בראדלי לא אשם, הזכייניות אשמות

אתה לא יכול לשנות שעות שיבוץ של סדרה ואז לטעון שהצופים מפסיקים לעקוב...

Mikel20

New member
לא רק זה

הם משנים בלי להודיע..ובשנים האחרונות לא עשו פרומו אחד לקידום הסדרה! איך הם בדיוק רוצים להביא צופים חדשים? שלא לדבר על נבחרות הזהב שלהם, שעם קצת שכל הייתה יכולה להיות עם פוטנציאל אדיר להחזיר מלא צופים משנות ה90 אבל גם כאן, אין שום קדימון,שום פרסום..נאדה וכשהסדרה חוזרה גם לא מודיעים על זה.

יניב1

New member
צריך לפנות לערוץ 10

נכון להיום אין להם אף אופרת סבון / טלנובלה / סדרה יומית שמשודרת בקביעות. זאת יכולה להיות יופי של רצועה בשבילם, לפני רפי רשף, בתנאי כמובן שהם יקדמו / יפרסמו כמו שצריך את מה שעוד נשאר שווה לראות. זה אולי יחזיר בחזרה את הרייטינג למרות שאני באופן אישי ומהיכרות עם אנשים שפעם אהבו לראות אותה - חושב שהבעייתיות היא גם בעלילות עצמן.

Mikel20

New member
השתגעת? ערוץ 10?

זה בית קברות לסדרות ובטח בשעות האלה...והם גם מתעללים סדרתיים בסדרות רכש שלהם.. אם כבר צריך לפנות לערוץ 3..שיש לו לא מעט כאלו וזה רק יכול להעשיר את רצועת הסבוניות שלו - הם בסדר בקטע הזה.

ועוד

New member
../images/Emo44.gifבשרירות לב הם החליטו להוריד,

והמציאו תירוץ. אין מה להאמין להם. איך ומי בדק את הרייטינג של הסידרה? איזה גוף עשה זאת. אני למרות שאני צעירה בגילי שכנעתי את אימי להציץ לסדרה וגם היא נדבקה. עכשיו אני מדברת בשם שלוש משפחות. נראה אותם מנסים להוריד את ה"פוסטמות עם סגנון" אוי מוש.... אוי שוש... או את השיר שלנו ושאר ירקות..... מה נטפלו לסדרה? אם יש להם אומץ, שיורידו את "צעירים חסרי מנוח" נראה אותם אז! הרי חצי מבתי האבות יתנפלו עליהם עם המקלות. אנשים יושבים כבר שלושים שנים ורואים את הסדרה. עוד מילדותם בארה"ב. וזה יפה. מה רע? כולה 15 דקות נטו ללא פרסומות. רגע ,יש לי רעיון. אם אין לזה רייטינג אז איך כל כך הרבה מפרסמים נדחפים באמצע הסדרה? תחשבו על זה! אם הסדרה היתה ללא רייטינג, הייתם מפרסמים באמצעותה? יאללה, עלינו עליהם. כולה שקרים .

גם אני מכורה

למרות לאחרונה רואה אולי פעם בשבוע (כי קשה לעקוב אחרי השעות) אני רואה לפני שבכלל שודרה בארץ עוד שהיה SKY1 פשוט חוצפה להוריד את הסדרה

Sid

New member
טוב לפחות הם יפסיקו להתעלל בנו

בכל דבר יש צד חיובי, אבל כמו שאמרתי, אני מאוד מצפה מערוץ 3 שירכוש את העונה החדשה.

abcd80

New member
סיכוי קלוש שערוץ 3 ירכוש

יש לערוץ 3 את ימי חיינו מזה עשור, צעירים חסרי מנוח כ-15 שנה ובאחרונה העלו גם את בית חולים כללי. הם לא ירצו לרכוש אופרת סבון נוספת..בנוסף יש להם גם טלנובלות ברזילאיות כך שזה לא משתלם להם.

taylor18

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

די חייבים לעשות משהו ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יואו מה אפשר לעשות בוא נארגן איזה משהו!!!!!!! בבקשה..((((((((((((:) חייבים לעשות משהו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

א ר י ק ל

New member
האזנתי לזיו קולך. כל הכבוד.

יש לך ד"ש מזו שהתחתנה עם בעלה של התינוק של סבתא שלה.

למעלה