הודעה מ TN .

da^Lord

New member
הודעה מ TN .

ב26.3 ,DAM יוצאים למיני סיבוב הופעות באירופה, מתחילים בצרפת. יש שם כמה הופעות, ומשם טסים לברלין להופיע עם הרכב לבנוני שנקרא "עקססאר" (נגד הזרם). משם נוסעים לבריסל להופיע.. חלק מההופעות הם לקידום הסרט "מלאך מקומי" בבימויו של אודי אלוני.

TakTik

New member
כול הכבוד

הראשונים שבאמת מצליחים בח"ול...רק שיוציאו כבר דיסק (רשמי) ולכול השונאים למנייהם.....לא שווים אפילו תגובה

da^Lord

New member
כן ,מזמן.. דיסק אי-פי שהסתובב בלוד

והסביבה.. זה היה לפני המון זמן

EmGee

New member
הדיסק היה בעברית או בערבית?

ואם יש אותו למישהו כאן שיצור איתי קש במסרים בקשה.

da^Lord

New member
רוב הדיסק כבר היה כאן בקישורים..

השירים הישנים שלו, והיו לו גם בערבית .

HipHop4Ever

New member
DAM הוציאו כבר שלושה דיסקים

בשיווק מקומי (לוד בעיקר) בהפקה עצמית... חלק מהשירים מופיעים פעמיים בשלושת הדיסקים... איך אתם שומעים DAM...? כל מי שמעונייו לקנות את הדיסקים יכול לעשות זאת דרך חנויות דיסקים בערבית ... כל מי שגר בתל אביב או שיכול להגיע לתל אביב שיקפוץ ליפו ברחוב יפת ישנה חנות דיסקים ... ( היחידה ברחוב זה ) ואפשר להשיג שם את הדיסקים ניתן כאמור להשיג את השירים של DAM ושל שאר ראפרים ולהקות היפ הופ ששרות בערבית דרך האתר www.arabrap.net ונכון שהאתר הוא בערבית , מגיעים לדף הראשי של האתר על ידי הקשת כתובת האתר . בדף הראשי , למעלה ניתן למצוא מספר איורים/ ציורים ... האיור השני מימין ( קופסא או ריבוע שמעלייה הסימן X ) אחרי שלוחצים על האיור הנ"ל תגיעו לדף ההורדות . ושם הכל כתוב באנגלית תודה ל WAFI N על המידע וההתמצאות באתר

טאקטיק - ריספקט!!!!

אתה צודק במאה אחוז אחי השונאים והגיזענים באמת לא שווים את התגובה אני מקווה שהם יוצאיו דיסק כדי שנוכל להנות ממנו הם עושים ראפ ערבי משובך ראפ שיוצא נגד הכיבוש ונגד המחבלים !!!!!!!!! הם רוצים שלום, ובזה אני מאמין ותומך עלו והצליחו חזק ואמץ ושיהיה טוב בחו"ל ------------------אני חייב לשנות את החתימה שלי---------------------

סוף כל סוף יצוא ולא יבוא

ובצדק. כראפר מספר 1 בארץ (אין נביא בעירו ? דווקא יש מספיק נביאים בפורום הזה) מגיע ל tn ול dam שגם בעולם יכירו בכישרון הענק שלהם. הרבה אנשים בפורום הזה טענו שלהרכב הזה יש את הסיכוי להצליח בחו"ל והנה זה קורה ומתגשם. ולהייטרס ? נו מה כבר אפשר להגיד לאלה שצצים פה רק בשביל להפיץ שנאה ? תהיו בריאים ושימותו הקנאים.

NO-BLESS

New member
תאמר, חבר, שותף

איש טוב. שותפי לשיר "נבחרת החלומות" מורי ורבי מתחילת דרכי וחבר טוב מחוץ למעגל ההיפ הופ. פרווקטור מאנייק!!! תמשיך ככה!! בהצלחה.

ראםJarasMan

New member
בעצם- אני חוזר בי

כי מי שיבין מה שהם אומרים- צריך להבין ערבית, ומי שמבין ערבית באירופה- גם ככה שונא אותנו, ככה שהם לא יוסיפו שונאים. בהצלחה לדאם! (באמת!)

baduist

New member
יאאא מאאן!! טי-אן, בהצלחה!

האמת היא שדאם הוא באמת ההרכב היחידי בארץ שיכול, מסוגל ומגיע לו! בכללל ההודעה הזו לא מפתיעה אותי, אני גאה להכיר אותם ומאחל בהצלחה!

Wakizashi

New member
DAM(!) - gotta give the respect

לירון באמת צודק בשימוש בביטוי "אין נביא בעירו". TN בפרט וד.א.ם כהרכב מוצלחים יותר מכל מני טינאייג'רים wannabees שחושבים שהם "יוצאי-גטו" (סליחה על הביטוי העילג) רק בגלל שהם הולכים למועדונים ורוצים הארדקור. סביר מאד להניח שאם יש מישהו שקרוב למורשת האמריקאית של ההיפ-הופ הן כדרך חיים המציינת "חיים קשים בגטו", והן כביטוי מחאתי חברתי- TN נמצא בראש הרשימה הזו בארץ. הקיצר, אני מחכה ומצפה להשיג אלבום שלהם, ולו בשביל להניח אותו בידיהם של אוהבי ערבית ישראלים שבאמת מבינים מה הוא שר שם בכל השירים... (;

Stinkin Fish

New member
ריסססססספעעקט לטיאן ודאם!!!

חוץ מזה הוא אמר לי שהם אמורים לטוס גם לטוניסיה, זה גם על הפרק?

Mc Bang

New member
שיהיה להם בהצלחה

אבל לדעתי זה טיפה התנשאות שמישהו אומר "אני הולך להופיע בחו"ל... ביי" ועכשיו לא הכי קשור אליהם אבל יש אנשים שאומרים שאם יש לך כסף ת'לא יכול להצליח כראפר... אני אישית חי במצב בסדר כמו רוב האוכלוסיה, לא יותר מדי וגם לא קצת מדי... אבל אני יחזור על המשפט החרוש "כסף זה לא הכל" בדיוק ככה... אם יש לך כסף אז זה אומר שהכל טוב ושמח? שאין לך אכזבות? שאין לך פחד/שנאה כלפי משהו? כסף לא הופך ת'עולם לורוד או לטוב או למה שאתם רוצים... אנשים עם כסף לפעמים נשארים טובים אבל לפעמים זה קופץ להם לראש והם הופכים למפלצות (הבנתם ת'רעיון) או שהמצב הנפשי/רגשי/אישי וכל מה שלא קשור בכסף חרא ועם הכסף הם משתכרים או מסתממים (קל למצוא סמים ולקנות אלכוהול בכלל... ועוד שיש לך טונות כסף) ועכשיו לסיכום - אם יש לך כסף זה לא אומר שיש לך הכל, בכלל לא, עדיף שיהיה לך מצב רוח טוב מאשר טונות כסף, שתדע להנות מהחיים גם בלי ג'ובות בכיס... ואפשר להיות ראפר גם אם יש לך כסף או לא ישנת בקרטון כי העיפו אותך מהדירה השכורה כי לא שילמת שכירות, העיקר בראפר זה שהדברים יבואו מעצמו ושהוא לא יזיין ת'שכל על שטויות לא אמיתיות שהוא המציא כדי שיאהבו אותו ויתפסו ממנו ונסיים עם אימרה אופטימית - טי אן התחיל עם הופעות בחו"ל... מי יודע, בעתיד גם ראפרים אחרים מהארץ יופיעו בחו"ל בעזרת השם... שיהיה לנו קול בזירה הבינלאומית... גם אם לא אז לא נורא... :)

למעלה